DIY – Lämpöä harmaaseen sadepäivään

mukin suojus neulottuteemuki harmaaHarmaaseen päivään vähän lisää harmaata. Harmaa on kyllä niin syksyn väri, monessakin mielessä! Luulisi, että sitä kaipaisi jotain piristävää hämärän ja sateen keskelle, mutta harmaata on päätynyt aika paljon sisustukseenkin.

Olen ihastunut noihin Ikean korkeisiin Pokal -laseihin. Useimmiten keittelen niihin lattea, mutta nyt laseista voi juoda teetäkin, tein nimittäin tuollaisen neulerinkulan ja kuumastakin lasista pystyy pitämään nyt kiinni. Pitääköhän tuo myös juoman pidempään kuumana? Onkohan tuollaiselle lasin suojukselle nimeä? Pahvisenahan näitä ainakin on… muovisenakin.
Tuollaiseen isoon mukiin sopivan kokoinen lämmitin syntyn 42 silmukalla. 12 silmukkaa kolmella puikolle, 6 nurjaa ja 8 palmikkoa vuorotellen.
kynttilälyhty_virkattu

harmaa lyhtyLasipurkin ympärille virkkasin pylväillä reikäkuviota. Aika suloinen lyhty tuli! Kynttilänvalo heijastaa kauniisti kuvioita ympärilleen.

Kiitos ihanista viesteistänne eilisen DIY -postaukseen!!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihania ovat! Palmikon teko ei täällä viellä luonnistu mutta tuota virkkuu-juttua pitää ehdottomasti kokeilla kunhan saan tämän hetkisen torkkupeitto-projektin valmiiksi!

 2. 2

  Petruska sanoo

  Onpa ne ihanat. Ja tosi kauniit kuvat myös. Minä taidan itsekin kokeilla tehdä. Montako silmukkaa tuossa mukineuleessa on?

 3. 6

  sanoo

  Wautsi kuinka upeita postauskia täällä! Tästä on tulossa hurjaa vaihtia ihan mun ykkös suosikko blogilistallani 🙂
  Tuo virkattu kynttilänympärillä on aivan upea,samoin mukin ympärillä!
  Samoinkuin tuo oksa vaateilla! Misstä sinä kksit nämä mahtvat ideat?
  haluaisin toteuttaa nuo heti myös meillä 🙂

 4. 7

  sanoo

  Kauniit on 🙂 Oikeassa olet, kyllä juoman pitäisi pysyä kauemmin kuumanakin. Cooleriksi voidaan myös kutsua villaista päällistä, joka pitää juoman sekä kylmänä että kuumana. (Kuulostinpas ärsyttävän kaikkitietävältä:D Ei ollut arkoitus, ajattelin vain kertoa kun kysyit)

 5. 8

  nea sanoo

  moi,

  hienoja ovat. Miten tuo virkattu suojus tehään eli pohjan jälkeen miten se kääntö menee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *