DIY: Kehys korteille

>

Kauniita kortteja olisi kiva pitää esillä. Kehyksiin niitä on siihen nähden työlästä laittaa, että kortteja on mukava vaihdella ja uusia löytöjä laittaa aina esille.
Vaihdoin mustaan puukehykseen lasin tilalle pellavaa, kevyesti topattuna ja kortit nuppineuloilla esille.
Jälleen yksinkertainen ja helppo DIY -projekti.
Kukkaset naistenpäivän kunniaksi olivat ilmaantuneet yön aikana keittiöön. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Ilahduin yksinkertaisista kukista! Mieheni lienee ymmärtänyt vihdoin, että minua yksinkertainen oksa tai nippu viehättää paljon enemmän kuin sidotut kimput.
Lisäsin tuonne oikeaan sivulaitaan Liitutauluprojekti -linkin, jonka takaa löytää liitutaulumaalituunaukset nopeasti. Liitutaulujutut nimittäin ovat olleet pidemmän aikaa ykkösenä hakusanoissa, joilla blogiini googlen kautta tullaan.

Rekisteröityneidän lukijoiden määrä ylitti maagisen 200 lukijan rajan. Aika huimaa! Kiitos teille, jotka jaksatte mukana roikkua. Olisi aika sen lupaamani arvonnan ja se käynnistyykin heti, kun arpajaispalkinto on kasassa.


Iloista päivänjatkoa!
Kommentit
 1. 1

  Johanna sanoo

  >Hieno idea. On kyllä totta, että jos ne olisi kehyksissä niin harvoin tulisi kuvia vaihdeltua kun on niin työlästä.

 2. 2

  Merja K sanoo

  >Kiva idea ja kaunis kukka. Miehetkin näköjään oppivat aina jotain uutta ;)Iloista päivää!

 3. 3

  Tuire sanoo

  >Tosi kiva idea! Siinä voisi vaihdella valokuviakin. Olen juuri suorittanut blogini ensimmäisen arvonnan. :)Onnea lukijamääristä!

 4. 4

  selma sanoo

  >Mä tykkään kovasti tästäkin ideasta! Kiva, että miehen koulutus tuottaa toivottuja tuloksia:)

 5. 5

  Lovviisa sanoo

  >Minäkin tykkään viljellä kortteja meillä kotona…ja iliman kehyksiäkin. Vaikka vanhimmainen aina tuumaa että kortit kuuluu lähettää eikä ripustella sinne tänne:)Irtokukista on kiva tehä luonnonniittyversioita ilman sitomista…Mukavata loppuviikkoa sinulle:)

 6. 6

  Sanna-Riikka sanoo

  >Niin ja nuo kaikki liitutauluprojektisi ovat tosi inspiroivia…huomenna tai ylihuomenna alan maalaamaan kukkapurkkeja maalilla;)

 7. 7

  allidaalia sanoo

  >Onnittelut hurjasta kävijämäärästä!Ihan loistava taulu idea. Voisin vaikka lainata tätä ideaa :)Voisitko antaa vinkin mitenkä teit diaesityksen blogiin? Mitä ohjelmaa käytit? Itse tein Photoscapella, mutta se ei sitten blogissa toiminutkaan :(Mukavaa Loppuviikkoa!

 8. 8

  Miia - Miian unelmia sanoo

  >Kiva kehysidea!Kauniin kukan olet mieheltäsi saanut naistenpäivänä!Mukavaa loppuviikkoa!

 9. 9

  Vekarus sanoo

  >Hauska idea!Sain vihdoin julkaistua kuvan, ei tullut yhtä hienoa tyynyä kuin sinulla!

 10. 11

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Johanna. Minulla jämähtää samat kuvat kehyksiin turhan pitkäksi aikaa, jos perinteisesti laitan kehyksiin. Kivoja kortteja ja kuvia kuitenkin aina löytyy ja on kiva saada vaihtelua. :)MerjaK, Kiitos!Tuire, Kiitos. Pitääpä koittaa laittaa välillä valokuviakin esille. Kiitos vinkistä!selma, Kiva! :DLovviisa, Kiitos!Sanna-Riikka, Tsemppiä maalauspuuhiin. Se on kivaa touhua. :)allidaalia,Kiitos! Lainaa toki. Kiva jos saan jaettua inspistä. 🙂 Vastailinkin blogiisi tuosta kuvasarjasta.Kiitos Miia. :)Vekarus, Kiva kun tulit vinkkaamaan kuvasta, tulen heti katsomaan. :)Kiitos Annao!

 11. 12

  A-L sanoo

  >Mukava idea tehdä kehykset korteille. Kehys yhtenäistää ja selkeyttää korttien esille panon ja niitä on helppo vaihdella tarpeen mukaan.Iloa päivääsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *