DIY Joulukalenteri – 1. luukku

Kiva kun tulit avaamaan blogini joulukalenterin ensimmäisen luukun. Ensimmäisestä joulukalenteriluukusta paljastuu monikäyttöinen ja simppeli kuusiketju, jonka tein mustasta askarteluhuovasta. Leikkasin paperimallin avulla noin 6 cm korkeita kuusia tukevasta askarteluhuovasta* ja ompelin kuuset ketjuksi ompelukoneella. Ompelukoneen puuttuminen ei ole ongelma, sillä kuuset voi ommella ihan yhtä hyvin käsinkin ketjuksi. Jätä kuusien väliin tyhjää lankaa ainakin parin sentin verran.

Kuusiketjun voi ripustaa joulukuuseen, laittaa näin vaakaan vaikka ikkunaan tai pystyssä roikkuessaankin pikkukuuset näyttää kivalta. Jos musta ei jonkun mielestä tunnu järin jouluiselle, vaihda huovan väriä ja tee vaikka monivärinen kuusiketju! Tukevaa askarteluhuopaa* löytyy eri väreissä Inspiraatio -verkkokaupasta, joka toimii yhteistyökumppanina joulukalenterin useimmissa luukuissa.

kuusiketju

Mikäli kuusen piirtäminen ei vapaalla kädellä onnistu ja et jaksa kaivaa tulostinta yhtä mallia varten esille, voit piirtää pikkukuusen asettamalla paperin näytölle ja kevyesti jäljentää ääriviivat paperille. Mutta tässä kannattaa olla varovainen, ettei riko näyttöä ja käyttää vaikka lyijykynää, jolla saa jäljen aikaan painamatta kynää paperiin.

kuusi

Näin on ensimmäinen kalenteriluukku avattu! Jos innostut kokeilemaan kalenterissa jakamiani diy -ideoitani, laitahan kuvia jakoon tagilla #esmeraldasdiyjoulu niin päästään kaikki ihailemaan jouluaskarteluja.

//Ihanaa joulukuuta ja iloista joulun odotusta!!

*Saatu Blogin Kautta

ps. Kannattaa seurata myös Bellan joulukalenteria, jos kiinnostaa hyvät edut joulushoppailuihin! Päivän kalenteriluukun löydät aina blogin oikeasta sivupalkista tai yläbannerista. Yksi luukuista tulee aukeamaan täällä minun blogissani.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tämä on aivan ihana! 🙂 Todella loistava keksintö 🙂 Jos suinkin ehdin niin täytyy ryhtyä askartelu puuhiin 🙂

  Mukavaa alkanutta joulukuuta!

 2. 2

  Marjo sanoo

  Ihana idea. Täytyy tulla avaamaan jokainen luukku, ja saada askartelu ideoita.

 3. 4

  sanoo

  Tämäpä täytyy laittaa toteutukseen. Neiti suoritti tänä syksynä ompelukoneen ajokortin, joten ompeluinto on kova :). Nyt vain huopaa metsästämään…

 4. 6

  Eve sanoo

  Ihana, simppeli kuusiketju! Menee toteutukseen. Huippua, kun jaksat/ehdit tekemään joulukalenterin tänä vuonna. Tuli sellainen idea mieleen, että voisitko jo näin kalenterin alussa vinkata pääpiirteittäin mitä tuotteita DIY-juttuihisi tulet käyttämään, niin voisin tehdä kerralla vähän kattavamman tilauksen tuonne Inspiraatio-verkkokauppaan. Ei tarvitsisi tämän shoppailua vihaavan ihmisen lähteä kauppoihin pörräämään.

 5. 8

  Daeph sanoo

  Hieno koriste, sopii myös kausikoristeeksi eikä ole liian jouluinen 🙂 Mä tein vastaavan viime vuonna tuohesta, tuohi vaan käpristyy hieman, mutta silti pidän lopputuloksesta

  • 8.1

   sanoo

   Kyllä vain, käy koristeeksi läpi talven. Minäkin olen tehnyt tuohesta monenlaisia koristeita, mutta tosiaan ongelmana on se kärpistyminen. Mutta ei anneta sen haitata, tuohi on kaunista joka tapauksessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *