DIY – Halloween

Onpa edessä lasten Halloween -juhlat, aikuisten illanvietto tai ihan rauhallinen pyhäinpäivän viikonloppu, pienet Halloween -koristelut on paikallaan synkkään viikonloppuun. Huomasin vanhoja postauksia aiheesta selaillessani, että onhan näitä Halloween -hömpötyksiä ehtinyt vuosien varrella kertyä. Joskus ennen pidin vielä periaatteista kiinni ja vastustin tällaista jenkkihöpöhöpöä, mutta kun kerta lapset tykkää, miksipä sitä ei voisi yhtä viikonvaihdetta hiukan piristää kurpitsalyhdyillä ja kummitusjutuilla.

Tässä muutama helppo ja huokea idea, joilla saat Halloween -tunnelmaa kotiin:

 • Tyynyliinalla ja kartonkisilmillä saat valaisimesta hohtavan haamun. Käytäthän ideaa vain valaisimeen, jossa varjostin pitää kankaan kaukana lampusta.
 • Sanomalehdellä, liisterillä ja silkkipaperilla ilmapallon päälle tehdystä pallosta saa helpon kurpitsalyhdyn. Sisään voi laittaa tunnelmavalot tai led-tuikun.
 • Mustasta kartongista leikatut lepakot on tyylikkäistä koristeita Halloweeniiin.
 • Tulostettavat Halloween -koristeet löydät täältä.

Tänä vuonna meillä jää lasten Halloween -juhlat välistä, sillä muita juhlia on tälle viikolle ihan yllin kyllin. Useampana vuonna kuitenkin ollaan lasten ja lasten kavereiden kanssa jo juhlia vietetty, joten eiköhän ensi vuonna taas jatketa perinteitä. Viime vuoden Halloween -juhlien tunnelmaa voi käydä katselemassa täältä.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Hih, eipä tuo niin kovin persoonallisesti ollut minulla otsikoitukaan. 😀 Täytyypä kurkata vielä sinunkin diy -idikset, vaikka tuleville vuosille inspiraatioksi!

 1. 2

  sanoo

  Hei Essi! Ihailin tuota sinun Halloween lyhtyä ja ajattelin tehdä mutta en ehtinyt. Toivottavasti oli ok että shareasin kuvasi blogissani. Ilmoita jos ei. 🙂 Oli vain niin hieno DIY tip! 🙂 Ihanaa viikonloppua sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *