DIY – Easter Eggs

DIY Pääsiäiskoristeet

Mitä olisi pääsiäinen ilman pääsiäismunia ja askarteluja!? No aika tylsää ainakin… Me aloiteltiin tässä viikolla tyttöjen kanssa askartelut ja kokeiltiin tällaista varsin perinteistä servettikoristelutekniikkaa pahvisten pääsiäismunien koristeluun. Ostin kaupasta sellaisia rumia räikeän värisiä pahvimunia, jotka maalattiin yltäpäältä valkoiseksi. Maalin kuivuttua sivelimme munat ohennetulla liimalla (askartelulakkaa ei löytynyt…) ja päällystimme munat servetillä (servetin pintakerroksella). Hiukan tuo pyöreä muotu tuotti hankaluuksia, mutta lopputuloksesta tuli kuitenkin varsin kiva, vaikkei servetti niin tasaisesti asettunutkaan munan pintaan. TineK Homen harmaavalkoinen servetti sopii kuvionsa ja värien puolesta hyvin paikalleen.

Mustat liitutaulumunat ovat aiempien vuosien diy -tuotoksia ja ne ihastuttaa yhä vain. Taidan käydä tänään keräämässä uudet pajunkissat maljakkoon ja ehkä koristelen ne valkoisilla höyhenillä… Pitää muistaa pyytää lapsia istuttamaan rairuohot tänään, niin saadaan hiukan vihreää pääsiäiseksi.

Diy Easten Eggs

Mahtavaa, että viikonloppu on täällä (taas). Aika menee kuin siivillä, ja hyvä niin sillä tuleva kevät jännittää niin, etten meinaa pöksyissä pysyä! Koitan kuitenkin ottaa ihan iisisti ja malttaa mieleni. Tämä viikonloppu otetaan iisisti ja vietetään aikaa kotosalla, käydään ehkä konsertissa ja järjestetään jätskibileet… Hauskaa tekemistä siis luvassa!

Kivaa viikonloppua!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Ihana tuli servettimunasta ja hauskoja nuo liitutaulumunatkin. Niitähän voisi käyttää vaikka kattauksessa nimilappuina 🙂

  2. 2

    sanoo

    Nuo liitutaulumunat onkin hauska idea! Olen vähän hangoitellut vastaan pääsiäiskoristeiden laiton osalta, mutta eiköhän sitä ole pakko ainakin muutama muna maalata (mikä ihana tekosyy ostaa vaikka mignonmunia!) ja kaivaa vanhoja pääsiäiskoristeitakin esille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *