Christmas 2014 – House Doctor

house doctor christmas 14

Kun nyt kerran jo aloitettiin joulumallistojen fiilistely, taidan pilkkopimeän, ensimmäisen glögimukillisen sisältäneen illan ratoksi jatkaa rakastamallani tanskalaisella tunnelmalla. House Doctorin joulujutut iskee minun joulumakuuni kyllä lähes kympillä! Ihanaa luonnonmateriaalien käyttöä, rauhallisia sävyjä, hiukan geometriaa ja siroja muotoja. Yksinkertainen metallinen kuusi joulukoristeille olisi mainio paikka ihastella koristeita joulukuusta odotellessa. Tänä vuonna on aivan pakollista hankkia noita raidallisia ja tähdellä koristeltuja joulupalloja viime vuotisten ihanaakin ihanampien joulupallojen kaveriksi. Jos joku teistä näkee niitä myynnissä jossain, vinkatkoon hetimiten minulle, jotta en jää tänä vuonna ilman!

house doctor christmashouse doctor joulu 2014house doctor christmas 2014

Kyllähän näitä kuvia katsellessa mieli väkisinkin siirtyy lähestyvään talveen ja jouluunkin. Suunnitelmia on hyvä olla ja tulevaa voi mietiskellä, vaikka vielä ei hössöttäisikään joulua. Glögi maistui kuitenkin hyvälle jo nyt, sitä kun sattui kaapista löytymään… onneksi on hyvin säilyvää tavaraa! Lasten iltavilli meinaa yltyä siihen vaiheeseen, että äitiä tarvitaan avuksi, joten palataan huomenissa. Sitten onkin vuorossa DIY-juttu, josta vihjaisinkin jo olohuoneremonttia esitellessä! //Ihanaa illanjatkoa!

Kaikki kuvat: House Doctor Moments 2014 -kuvastosta

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  ÄÄÄ! Essi, sä teet tän mun ”en vielä fiilistele joulua”-yritykseni aina vain vaikeammaksi. 😀
  Ihania kuvia, ihania tuotteita! Ja hei, vinkatkaa mullekkin jos jostain löytyy noita palloja, mäkin tarttisin kuuseeni niitä.

  • 2.1

   sanoo

   Onhan tää vähän tällaista itsensä kiusaamista katsella ihania joulustailauksia! 😀 No, hetki vielä odotellaan ja sit voidaan hössöttää ihan rauhassa. 🙂 Jospa me jostain löydetään noita ihania palloja!

 2. 3

  sanoo

  Oih, ihania juttuja! Mäkin oon jo alkanut miettimään joulua. Joulukoristeita en sentään ole vielä kaivanut esiin, mutta kai senkin voisi pian tehdä. 😉

  • 3.1

   sanoo

   Kyllähän sitä joulua voi jo sentään mietiskellä, vaikkei vielä varsinaisesti valmistelisikaan. Mutta kyllä marraskuun alku on sopivaa aikaa alkaa jouluhössöttämään, ettei käy joulunalusaika liian lyhyeksi. Koskaan en ole vielä jouluun kyllästynyt ennen pyhiä! 😉

 3. 4

  sanoo

  Ekat joululahjat ostettu ja pidättelen itseäni etten kaiva koristeita jo esille. Tätä ei ole ennen tapahtunut, koska aikaisemmin jouduin joulun kanssa tekemisisiin jo heinäkuussa. Musta-vanerinen joulu tulossa, jälleen kerran.

  • 4.1

   sanoo

   Musta-vanerinen joulu kuulostaa aivan huipulle ja juuri sun tyyliselle!! Joulu heinäkuussa ei varmaankaan ole kovin hyvä ajatus, joten hyvä ettet joudu sitä enää kokemaan! 😀 Mulla varhainen jouluhössötys ei koskaan ole liittynyt joululahjoihin vaan niiden kanssa on aina tullut kiire. Täytyy taas koittaa skarpata niiden kanssa. 🙂 Ihanaa, pian nähdään!!!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *