Chevron -tyynyt

Siksak -tyyny

Tovi sitten ihastelin postauksen verran chevron -kuvioita, tuttavallisemmin siksak -kuvioita ja nyt ihastelen samaista kuviota kahden tyynyn verran. Etsystä löytyi myyjä, jolla oli valikoimissa passelilla kankaalla sopivan kokoiset tyynyt myynnissä ja yllättävän nopeasti ne tulikin perille. Tyynyt halusi kovasti päästä mustaseinäiseen makuuhuoneeseemme, ainakin alkajaisiksi. Saapa nähdä jäävätkö sinne, ollaan nimittäin menty pidemmän aikaa jo ilman koristetyynyjä makkarissa. 
Chevron -tyynytKoruteline

Pieni vilautus korujakin. Kaipaisin kipeästi uutta korutelinettä. Tuo krominen pieni koruteline on rannekoruille sopivan kokoinen, mutta siihen menee kovin vähän koruja. Nyt taitaa olla hakusessa jotain simppelimpää ja jämäkämpää. Pitäisköhän tehdä itse!? Kaulakorut roikkuu useimmiten naulakossa, mutta rannekoruille se ei oikein ole toimiva säilytyspaikka.
Miten musta tuntuu, että tähänkin tilaan tarvitaan ihan pieni ripaus kultaa. 😉

//Kivaa päivänjatkoa!! Me taidetaan alkaa leipomaan yhteen koulun tilaisuuteen ja samalla kertaa itsellekin.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Tykkään tosi paljon tuosta teidän makuuhuoneen ilmeestä! Ihan mahtava! En ole koskaan oikein lämmennyt ”tehosteseinille”, mutta noi mustat seinät on poikkeus. Ryhdikästä!
    Ja ihanat tyynyt. Mulla on myös pientä siksakkuumetta…:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *