Candelight

Tunnelmallista kolmannen adventin iltaa! Kylläpä onkin jouluinen fiilis. Joulu on ihan just ja valmistelut ihan vaiheessa, mutta streesiä en vieläkään aio repiä. Joululahjahankinnat on viimeisimmän ostosreissun ansiosta hyvällä mallilla. Samaisella reissulla piipahdin Tigerissa (yllättäen, jälleen…) ja löysin kivan puisen kynttilänjalan, puupölkystä tehdyn. Sarjanakin nämä olisi kivat, mutta koska niitä kynttiläkippoja sun muita on jo kaapit pulloillaan, ajattelin yhdistää tämän vaikka betonin ja mustien kynttiläalustojen kanssa.
Kukkalinjalla jos jatketaan, hyasintteja istutin useamman lasimaljaan. Muoviruukuissaan ihan ovat, mutta peitin ruukut sisalilla.

Nyt jatkan iltaa joululaatikoiden paistamisella, ainoa hetki ennen ensi viikonloppua kun on siihen hommaan aikaa. Ehkä illan päälle vielä lahjojen paketointia ja mukillinen glögiä, kenties suklaan kera!

Kommentit
  1. 3

    sanoo

    No just piti kysyä, että mistäs toi tuikkukuppi, ennen kuin luin tekstin! Tiger jaksaa yllättää aina vaan.
    Vähän kuin Clas Ohlson, sieltä löytyy mitä ihmeellisempiä asioita, kuten washiteippejä ennen kuin niitä juuri mistään muualta edes sai 😀

    Teidän joulu näyttää kauniilta! Oikein tunnelmallista ja iloista joulua teidän kotiin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *