Herkutellen viikonloppua kohti – Browenies

Suklaaleivokset

Viikonlopun kunniaksi perjantai-iltana olisi aina kiva tehdä joko jotain herkullista ruokaa tai leipoa jotain tosi hyvää. Eilen ehdin ääneen miettiä, että mitä me täksi viikonlopuksi tekisimme kun tokaluokkalainen tytär jo ehti varata, että hän leipoo suklaa-appelsiinibrownieita omasta keittokirjastaan katsomallaan ohjeella. No, sehän sopi paremmin kuin hyvin, joten kaupan kautta kotiin tänään ja Neela ehti ennen ystävän synttäreille lähtöä tehdä ihan superhyvää suklaista herkkua!

Suklaabrownies

Tyttären käyttämä ohje oli hyvin pitkälle samanlainen kuin tämä Pirkan ohje, mutta taloussuklaan sijaan hän laittoin 200g tummaa suklaata ja hasselpähkinät korvattiin yhden appelsiinin kuorella raasteena sekä puolikkaan appelsiinin mehulla.
Tämä tyttären leipomus sopii minun leipomisfilosofiaani, että silloin harvoin kun leivotaan, tehdäänkin sitten kunnon herkkuja.

Niin se vain meni viikko jälleen ihan hirmu vauhdilla ja taas saa viikonlopun huilata. Meidän viikonloppuun kuuluu ainakin kotijuttuja ja ihanan kummitytön synttärit ( =lisää herkuttelua…)

//Ihanaa ja herkullistakin viikonloppua, ystävät!

ps. ei meillä näin hienona leivota, mutta ne syndet alkoi ihan just… 😉

BrowniesSuklaa-appelsiinibrownies

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Marianna sanoo

  Samainen tyttö juoksi aamulla halaamaan ja sanoi: ”Tämä on vain niin hyvä päivä!” Ja oikeassa oli. Hyvä ja herkullinen!

 2. 4

  sanoo

  Nams, alkoi juuri tekemään mieli jotain makeaa. 🙂
  Sulla on todella kauniita kuvia täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *