Borta bra men hemma bäst

Ihanaa olla kotona! Vaikka reissussa onkin aina niin mukavaa, oma koti se on kultaakin kalliimpi. Ainakin sitten ois kun saa reissukamat paikoilleen ja pyykit pestyä. 😉 Jännää, miten omaa kotia katsoo uusin silmin viikonkin loman jälkeen. Tavallaan näyttää paremmalta kuin lähtiessä, mutta epäkohtiin kiinnittää erilailla huomiota.

Ei mennyt ihan kokonaan pionien kukinta ohi, mutta ei se kaukana ole. Muutaman kukan nappasin sisällekin, jotta voi joka hetken nauttia näistä ihanuuksista. Laitoin kukat lomareissun kirppiskierrokselta löytämiini apteekin pulloihin. Pari olisi löytynyt etiketeillä varustettuna, mutta olivat niin hinnoissaan että sinne jäivät. Nämä kolme irtosi passelimpaan hintaan ja kauniita ovat ilman etikettejäkin.

Lomakuvia on muistikortillinen, joten niistä varmasti irtoaa jotain tänne blogiinkin. Jokunen kuva on tiedossa kauniista kodeista, joissa lomalla vierailtiin. Viikon lomailu blogista teki hyvää, nyt vaan toivon ettei tule kovin pahoja käynnistymisvaikeuksia. 😀 Täytynee ottaa kunnon blogikierros ja käydä lemppariblogit läpi, luettavaa varmasti riittää.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Todellakin, omaan kotiin on aina mukava palata ja takaisintullessa asiat näkevät erilailla :). Samoin kun reissuun lähtee on ihana jättää koti siistiksi ja puhtaaksi, jotta paluu tuntuu vielä mukavammalta. Ensin pitää nauttia paluusta, tavarat voi purkaa ja pestä pienen nautiskelun jälkeen :).

 2. 2

  Tiina sanoo

  Tuollainen lasikuitutapettiseinä ei voi koskaan näyttää hyvältä. Ei vaikka sen edessä olisi kuinka kauniita esineitä. Miksi kukaan haluaa enää nykyään laittaa sitä seinään?

  • 2.1

   sanoo

   heh! tuskin sitä kovin moni enää laittaakaan… yksi lasikuitutapettiseinä ei meidän projektissa kuitenkaan sijoitu ihan kiireellisimpien juttujen joukkoon, joten sitä saa varmasti täällä blogissakin vielä jonkin aikaa katsella. Koitetaan kestää! 😉

   • 2.1.1

    Lotta sanoo

    Me laitoimme. Eikä ole edes pahan näköistä. Sopii tulla katsomaan. Joskus täytyy tehdä kompromisseja…tapetti on kuitenkin _vain_ tapettia, eikä siten kovin tärkeä asia elämässä 🙂

    • 2.1.1.1

     sanoo

     Niinpä, tapettiahan se vaan on. Loppujen lopuksi aika pieni asia kodissa. 😀 Ja käytännöllistä se ainakin on.

 3. 3

  sanoo

  Kauniita nuo kukat lasipulloissa! Lähtiessä siistiksi jätettyyn kotiin on kyllä ihanaa palata! 🙂

 4. 4

  sanoo

  Samma här! 🙂 siis, mukavaa on matkailla, mut kivaa aina palata takaisin kotiin. Ja siistiin kotiin vielä kivempaa. Onpa valkoiset pionit kauniita! 🙂

 5. 5

  sanoo

  Tervetuloa kotiin! Mullakin on aina ollut tapana siivota ennen lähtöä, on niiiin mukava palata siistiin kotiin 🙂 Kauniita pulloja! (Ja kiva tapetti heheh ;), ihan samaa löytyy meiltä eteisestä ja kääk vielä yks keittön seinäkin)

 6. 7

  sanoo

  Oma koti kullan kallis <3 Vaikka kyllä aina reissut avartaa kovasti 🙂 Kaikessa on puolensa.

  Mukavaa alkuviikkoa 🙂

 7. 8

  sanoo

  Ja pöh sanon minä, lasikuitu seinä tahi ei, niin kuva sekä kokonaisuus on kaunis. Sulla on kyllä sitten kauniita kuvia ja silmäähivelevä maku, ihanaa! Oon jo pidempään blogiasi lukenut mutta en oo tainnut kommenttia jättää.. kiitos kivasta blogista 🙂

  • 8.1

   sanoo

   Kiva, että nyt jätit viestiä! 🙂 On hyvä taito osata katsoa kokonaisuutta ja jättää epäolennaiset seikat huomiotta. 😀
   Ja kiitos, ihana kuulla, että tykkäät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *