Bloomingville Spring&Summer 2014

2014 bloomingville 3

Uppouduin tänään pidemmäksi aikaa Bloomingvillen uusimman nettikuvaston pariin, ihastelemaan ja ihmettelemään kevään sisustusjuttuja. Bloominvillen tuotteet edustavat minulle tanskalaisuutta kivoimmillaan, leppoista otetta sisustukseen, ei liian vakavaa ja jäykkää, sopivasti trendejä neutraalilla pohjalla. Tyyli osuu aika tarkasti minun makuuni!

Kuvat puhuvat vahvasti sen puolesta, millaisia trendejä tulevalle keväälle on ennustettukin. Kupari jatkaa suursuosiotaan, samoin geometriset muodot. Bloomingvillellä näyttäisi olevan valikoimissa yhä viime keväänä ostamiani vekkimaljakoita, valkoisia ja kultaisia. Hennot pastellisävyt ovat tuttuja jo viime keväästä. Neutraalien sävyjen kaverina näkyy herkkää roosaa, vaaleaa keltaista, minttua, vihreääkin. Kauniita sävyjä kaikki! Rottingista ja luonnollisista vaaleista puunsävyistäkin tykkään. Korkki on ollut kovassa nousussa viime aikoina ja jatkaa varmasti suosiotaan keväänkin aikana.

2014 bloomingville 10

2014 bloomingville 2

2014 bloomingville 14

2014 bloomingville 4

2014 bloomingville 6

2014 bloomingville 5

2014 bloomingville 8

2014 bloomingville 9

2014 bloomingville 12

2014 bloomingville 132014 bloomingville 7

Olisipa kiva tietää, missä Bloomingvillen tuotteiden saatavuus olisi laajin täällä Suomessa? Tanskan matkaa ei tähän hätään ole suunnitteilla ja kyllähän tuolla olisi muutama juttu, jotka olisi kiva omaan kevätsisustukseen saada. Oletteko törmännyt kauppoihin, joissa olisi hyvä valikoima?
Voipa olla, että tulen muitakin kevätmallistoja käymään läpi blogissa… tuo vallitseva synkkä säätila ei pahemmin houkuttele kehittelemään uusia sisustusjuttuja kotiin ja kuvaamisenkin kanssa on vähän niin ja näin kun pimeys vallitsee yhä aamusta iltaan. Kevätsisustusten ihastelu sentään antaa toivoa!

Ensimmäistä kertaa tekemäni kana-cesarsalaatti onnistui äärimmäisen hyvin ja on tässä postauksen kirjottamisen aikana laskeutunut, joten taidan suunnata synkkään ulkoilmaan ja käydä juoksemassa pikkulenkin ennen saunaan menoa! Iltasella ajattelin alkaa keräilemään joulujuttuja pois, kohtahan se on loppiainen ja joulutonta elämää kohti mennään! Kivaa viikonlopun jatkoa!!

Kaikki kuvat: Bloomingville

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Taas niin ihania! Olen myös harmitellut, että Bloomingvilleä löytyy Suomesta niin huonosti. Siksipä päädyin tekemään noita hexagon-hyllyjä itse. Tai lopultahan ei tarvinnut itse tehdäkään, vaan sain ammattilaisapua.

  -Paula

 2. 3

  sanoo

  Ihania kevät/kesäutuuksia! Harmillista tosiaan, että Suomessa on niin niukat valikoimat näitä tuotteita. :/

 3. 4

  Tiina Vilminko sanoo

  Kauniita on! Erityisen suurta ihastusta herätti nuo korit. Puinen pöytä sekä penkki on joudun niin minua myöskin. Me asustellaan maalla hirsitalossa. Seinät on pyöröhirsiä. Tätä on kiva yrittää sisustaa kivasti. Hyvää loppiaista sekä alkavaa viikkoa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *