Bloomingville AW15

 bloomingville1

En tiedä, onko kenelläkään blogiani kauemmin seuranneella voinut mennä ohi ihastukseni tanskalaisen merkin, Bloomingvillen tuotteisiin, tai oikestaan tuotteitakin enemmän Bloomingvillen kuvastojen kauniisti stailattuihin kuviin. Pidän merkin maanläheisyydestä, leikkisästä muotoilusta ja pehmeistä, utuisista väreistä. Tuotteiden saatavuus ei taida kovin laajaa Suomessa olla, sillä tuntuu, että monella jälleenmyyjällä on myynnissä vain joitakin yksittäisiä tuotteita ja tilaaminen ulkomailta voisi olla helpompi keino saada juuri tietty tuote.

bloomingville AW 2015

Jotenkin nuo keittiö- ja kattausjutut on kovasti pinnalla minulla tällä hetkellä ja en kyllä millään malttaisi odottaa, että pääsen laittamaan kaikki ihanat varastoon pakatut astiat esille ja syömään sekä kattamaan kauniisti. Mustalle pöydälle tehty kattaus sai minut jo lähes päättämään keittiönpöydän värityksen, mutta toisaalta taas tuo siro viistojalkainen harmaa pöytä saa minut haluamaan uuden keittiönpöydän. Vaikea valinta tulee olemaan joka tapauksessa, päädytään tässä sitten uuteen tai vanhaan pöytään. Järkevästi ja ajattomasti ajatellen ainoa vaihtoehto on kunnostaa se vanha ruokapöytä, mutta kun mieli tekisi jotain sirompaa…

bloomingville2
Bloomingville AW 2015
bloomingville AW 2015

Koska sininen on kovasti pinnalla nyt sisustuksessa, löytyi sinistä Bloomingvillenkin kuvista. Jotain pientä utuisen sinistä haluan kyllä meille taulujen lisäksi tekstiileihin.

Bloomingville AW 2015

bloomingville3

bloomingville4

Kuvia tuli nyt reilusti jakoon, mutta paljon jäi vielä näyttämättäkin. Kannattaa käydä tsekkaamassa koko kuvasto. Kuvien katselu sai minussa mukavan sisustusinspiraation aikaan ja ehkä se taas edesauttaa remontin valmistumista, sillä sisustamaan ei päästä ennen kuin keittiö on lähes valmiina.

kaikki kuvat: BLOOMINGVILLE.COM

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Ihania inspiraatikuvia! Tuo tyyli iskee minuun lujaa! Kesä on mennyt sisustelematta, mutta syksyn tullen täytyy taas kehitellä jotain uutta. Sormet alkavat jo vähän syyhyämään…

  2. 2

    sanoo

    Ihania inspiraatiokuvia. 🙂 Minäkin tykkään hirmuisesti Bloomingvillestä, voinee johtua osittain myös siitä että olen seurannut tätä blogiakin niin kauan 😀 No ei vaan, kyllä noi omaan silmäänkin miellyttää, varsinkin värit. Hyvää remonttia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *