Bloomingville AW 2014: Lisää tanskalaista tunnelmaa

bloomingville_aw2014 2

Kun kerran päästiin tanskalaisten stailauskuvia ihastelemaan jo House Doctorin parissa, jatketaan toisen lempparini Bloomingvillen kauniiden kuvien kanssa. Bloomingville on edellistä hiukan värikkäämpi, astetta leikkisämpi ja ehkä juuri siksi se tuntuu vielä tanskalaisemmalta. Oma koti ja sen sisustus edustaa ehkä hiukan hillitympää linjaa, mutta onhan nämä tuotteet upeita, stailauksista puhumattakaan.

bloomingville_aw2014 3bloomingville_aw2014 5 bloomingville_aw2014 1

Keittiön voisin kyllä varustaa lähes kokonaan Bloomingvillen tuotteilla, paitsi tietysti jokunen suomalainen Iittala ja Arabia täytyisi mahduttaa mukaan. Minulla on keittiössä menneillään projekti käyttöesineet kauniiksi, josta voisinkin kertoa lisää jossain vaiheessa. Siihen liittyen muutamille näidenkin keittiökuvien tuotteille olisi tarvetta!

bloomingville_aw2014 7bloomingville_aw2014 6Talon malliset kehykset ovat aika namut! Niille olisi käyttöä meilläkin. Muutenkin näistä kuvista tuli suuri tarve lisätä hiukan leikkimieltä sisustukseen, jos ei väreillä niin muodoilla ainakin!

Kuvat: Bloomingville Autumn/Winter 2014 Catalog

Tänään iltasella kirppistellään Espoossa! Lisätietoja löytyy edellisestä postauksesta. Aiemmin mainitsemieni naistenvaatteiden sun muiden lisäksi ehdin poimimaan mukaan jo rekillisen lastenvaatteitakin, sekä jonkin verran sisustusjuttuja! Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa tänään. 🙂

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Siis aivan ihania kuvia! Tanskalaiset ne kyllä osaa! Itse ainakin inspiroidun näistä ihan täysillä ja kuvissa on useita asioita, jotka sopisivat omaan kotiin ja fiilikseen.

 2. 2

  Sisko sanoo

  Kauniita sisustuskuvia, erityisesti kattauskuvat! Käyttöesineet kauniiksi, kuulostaa aika kivalle! 🙂
  Arki on kivaa kun se tekee kauniiksi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *