Bloggari-kirppis Espoossa Torstaina 14.8.

bloggarikirppis espoo

Täällä ollaan tyhjennetty kaappeja ylimääräisistä vaatteista ja vähän muistakin tavaroista, sillä osallistun torstai-iltana Cafe Latten järjestämälle bloggari-kirppikselle Espoossa. Toistaiseksi saalis on kovin vaatepainotteinen, kävin läpi paljon syksyn ja talven vaatteita ja poimin niistä paljon vähänkäytettyjä ja siistejä vaatteita kirppistä varten. Onnekseni aika monet viime talvisista vaatteista ovat minulle nyt liian suuria, vaikka muutamien ihanimpien kohdalla vähän harmittaakin laittaa kiertoon. Vaatteiden lisäksi keräsin huiveja, laukkuja, koruja ja kenkiä. Myytävät vaatteet ovat 38-42 kokoa ja kengät kokoa 39. Huomenna on vuorossa sisustustavaroiden, astioiden yms. läpikäyminen, sillä luovuttavaa varmasti löytyy sieltäkin. Viimeksi kirppisteltiin alkukesästä ja senkin jälkeen on kertynyt kaikenlaista ylimääräistä kaappeihin. Edellinen kirppis sai suuren suosion ja myyjillä oli todella runsaasti kaikenlaista mielenkiintoista myynnissä!

bloggarikirppis

Tervetuloa siis kirppisostoksille, seudun lukijat! Kippispaikka, kartanon pihapiiri on aivan ihastuttava paikka. Kannattaa varata pientä rahaa mukaan, jottei vaihtorahat lopu kesken. Toivottavasti nähdään torstaina mahdollisimman monen kanssa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Melina sanoo

  Ihana tuo uusi bloggaajan kuva – satumainen! Kiva poikkeus musta-valko-harmaasta mutta kutenkin linjassa!

  Minä olen aina tykännyt väreistä; edelleen pukeuden melko värikkäästi, mutta sisustuksessa miellyyttävät nyt vain neutraalivärit sekä kasvien vihreä. Mikähän on tullut…?

  • 1.1

   sanoo

   Oi, kiitos Melina! Kuva on minustakin ihana. Sen on ottanut Kaisu Jouppi, Bella -blogien 2-vuotissynttäreillä. 🙂

   Minulla taas pukeutuminen ja sisustaminen on aikalailla samassa linjassa värityksen suhteen. Molemmissa on hyvin neutraali pohja, jota toisinaan voi hyvin pienesti piristää väreillä. 🙂

 2. 2

  AnneVee sanoo

  Olispa tästä FB-tapahtuma! Kun on hutera pää, en tuu tätä enää torstaina töistä lähtiessä muistamaan…

 3. 3

  Tuula sanoo

  Hyvältä näyttää, liiankin! Varsinkin noi harmaat neuleet on niin mun 🙂 Ja tarkotus kun olis tulla luopumaan eikä hankkimaan lisää kamaa 😉 Nähdään torstaina!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *