Bloggari-ilta Tikkurilalla

Tikkurilalla viettettiin eilen ensimmäistä bloggari-iltaa, johon oli kutsuttu sisustusbloggaajia. Pääsimme kuuntelemaan tarkempaa tietoa Tikkurilan efektituotteista sekä katsauksen sisustustrendeihin. Kokeilimme erilaisia efektituotteita työsalissa ja tietysti juttelimme tuotteista, maaleista, sisustamisesta ja bloggaamisesta herkuttelun lomassa.

Tunto Hieno Pitsi Tämä pitsijuttu taisi olla suosikkini Tunto Hienolla tehdyistä kokeiluista. Tuskin seinällistä tällaista pitsiä tekisin, mutta esimerkiksi tauluna olisi aivan mainio. Tulikin heti mieleen yksi asiakas, jolle aion ehdottaa pitsitaulua!

ZEN PetsivahaZEN Petsivaha oli minulle aivan uusi tuttavuus. Vaikuttaa varsin lupaavalle ja luulenkin, että tätä voisin käyttää mustana meidän tuleviin avohyllyihin keittiössä.

Pitsi Tunto Hieno

Oli oikein mielenkiintoinen ja kiva ilta, kyllähän bloggaajien ja maalien parissa aina viihtyy!

Tänään on puuhasteltu mm. kalustelevyn parissa. Siitä syntyi jotain oikein käytännöllistä ja seuraavaksi luvassa erityisen arkinen postaus… 😉

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta illalta. 🙂 Hienoja uusia tuttavuuksia, tuo pitsi näyttää kivalta pienenä pintana. Itse pääsen ensimmäistä kertaa Tikkurilaan ensi viikolla ja olen odottanut kovasti jo sitä reissua! 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Oli kyllä mielenkiintoista asiaa ja sopivasti erilaista kun opintojen aikana tehty vierailu, joten ei niin haitannut vaikka vähän samoja juttujakin tuli esille. Hauskaa Tikkurilapäivää sulle!!!

 2. 2

  sanoo

  Hienon näköinen tuo pitsikuvio.Tuohan voisi toimia jossakin pienessä tilassa tai esim. jossain korkeassa ja kapeassa seinän palasessa.Miten Zen eroaa tavallisista vahoista?
  Sinulle on blogissani haaste,käypä noukkimassa pois 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Voisi sopia hyvinkin johonkin pienelle seinänpätkälle. 🙂 Kiva tehoste!!

   Enpä kyllä osaa verrata Zeniä mihinkään muihin vahoihin, mutta se vaikutti ihanan helppokäyttöiselle ja nopeasti kuivuvalle. Sisältää karnaubavahaa ja sopii suoja-aineeksi oikeastaan mihin puupinnalle vain kuivissa sisätiloissa. 🙂

   Kiitos haasteesta! Tulenpa kurkistamaan. 🙂

 3. 4

  sanoo

  Minäkin kävin opiskelun yhteydessä Tikkurilalla ja koukutuin kerralla kaikkiin mahdollisiin efektituotteisiin ja käytänkin niitä mieluummin kuin tapetteja suunnitelmissani ja kotona. Ei mikään ihme, kun 15-vuotiaasta asti olen maalaillut seiniä…On niin kiva tarttua itse pensseliin ja telaan ja lotrata värien kanssa:)

  • 4.1

   sanoo

   Minulla on myös pitkään ollut kova hinku tehdä efektituotteilla jotain. Tunto Hienolla tekemäni seinä kotiin oikeastaan vaan yllytti kokeilunhalua… ja nyt pääsen toteuttamaan pitsiä sillain pienesti… 😀 Kivoja tuotteita kyllä!

 4. 5

  sanoo

  Pitsiefekti näyttää kivalta.
  Tulee mieleen, että erilaista, ehkä yksinkertaisempaa verkkokangasta käyttämällä voisi tulla myös mielenkiintoinen tehosteseinä.

 5. 6

  hilla sanoo

  Näyttäisköhän tuollainen pitsi kivalta ”sänkynpäätynä”..? 😀
  Munki mielestä kiva, mut ei kyl iha koko seinällistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *