Black Swan Fashion – Tanskalaista muotia Suomeen

Black Swan Fashion Suomi

Tanskalaiset ne osaa, sisustuksen ja muodin, molemmat! Tästä hyvänä esimerkkinä tanskalaismerkki Black Swan Fashion, joka tekee syksyllä tuloaan Suomeen. Innostuin vaatteista toden teolla, kun minua pyydettiin tutustumaan vaatemerkkiin ja kertomaan siitä muillekin Suomessa. Mallisto on lähes kokonaisuudessaan minun tyyliäni; ihania värejä ja malleja, lähes jokainen vaate näyttää tyyliini sopivalle. Yksinkertaisia vaatteita, joissa kuitenkin on jokin juju mukana! Malliston ajatuksena on istuvuuden lisäksi monikäyttöisyys useaan tilanteeseen. Kieltämättä, kyllähän näihin pukeutuisi niin arkeen kuin viihteellekin! Ja ahhhh… paljon mustaa! Valikoin muutamia vaatteita Black Swanin valikoimista omaan vaatekaappiini ja paria niistä olen ehtinyt jo käyttääkin.

Black Swan Fashion

Suurin ylläri itselleni oli musta Diva jumpsuit. Enpä olisi moista arvannut päälleni pukevani, mutta onneksi otin riskin, sillä vaate on todella kiva päällä, kun nyt hetken olen harjoitellut käyttöä! Tykkään jumpsuitin mallista; yläosa on rento kietaisutyyppinen ja hihat mukavan rennot. Materiaali on laskeutuvaa viskoosisekoitetta. Koot näissä tuntuu olevan sellaisia rehellisiä naisten kokoja, M-koko on minulle sopiva. Muutenkin mallisto on ajateltu ihan aikuisille +25 naisille. Tyyliltään nämä käyvät kyllä monen ikäisille ja menisipä monelle tuntemalleni isoäidillekin! 🙂

Black Swan FashionBlack Swan Fashion

Villainen Dune huivi hillityllä kissakuosilla on kerrassaan ihana. Kyllähän siihen kesäiltoinakin kääriytyy, mutta luulenpa että syksyllä se erityisesti tulee olemaan kovassa käytössä! Muut vaatteet, joita mallistosta valitsin, ovatkin teeppariosastoa. Yksi niistä on noussut yli muiden ja taidanpa vilauttaa vielä sitäkin joku päivä asukuvien muodossa!

Black Swanilla on vuosittain kaksi noin neljänkymmenen vaatteen mallistoa. Nyt myynnissä on kevään kokoelma, osittain jo alessa. Syksyllä tulossa oleva mallisto on sitten jo myynnissä Suomessa kotikutsuilla. Pääasiassa Black Swan toimii kotikutsuperiaatteella, mutta tuotteita myydään myös nettikaupassa. Nettikauppa toimittaa tuotteet muutamassa päivässä Suomeen. Tällä hetkellä Black Swan etsii myyntikonsultteja Suomeen. Jos muotikonsultin työ kiinnostaa, kannattaa lukea tämä. Linkin takaa löytyy lisätietoja siitä, millaisia tyyppejä haetaan! Jos joku innostuu vaatteiden myynnistä, voisinpa jo luvata olla ensimmäinen vaatekutsujen järjestäjä. Sen verran innolla odotan syksyn malliston vaatteita!

//Miltäs mallisto teistä vaikuttaa? Entä miltä ylipäätään kotikutsuperiaate tuntuu naisten vaatteissa? Lastenvaatteistahan käytäntö on kovinkin tuttu ja ilmeisesti ihan toimiva. Ajatuksena naisten ilta muodin parissa ei minusta kuulostaisi lainkaan hullummalle!

Postaus toteutettu yhteistyössä black swanin kanssa. Tuotteet saatu blogia varten.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Kiva asu ja tuo huivi on kyllä niin ihana ! Black Swanin vaatteet yllättivät itseni positiivisesti. Jännä nähdä mitä muuta valitsit 😉

  2. 2

    Minna sanoo

    Kauniita kuvia ja jumpsuit sopii sinulle. En ehkä osaisi itse käyttää sellaista mutta sinulle käy hyvin. Kävin selailemassa merkin nettisivuja, kivoja vaatteita!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *