Betonivalaisin vaihtoon

Nyt kun keittiö ja ruokailutila alkaa olla aika pitkällä ja lopputulos alkaa hahmottua, vaikka vielä ilman betonitasoa, huomaan, että tilaan kaivataan ehdottomasti jotain pehmentävää elementtiä. Suunnitteilla on pikkutalosta löytyneistä vanerinpaloista jotain pientä, sillä luonnollinen puun sävy pehmentäisi tilaa kummasti. Lisäksi olen alkanut miettiä, että niin ihana kuin ruokapöydän yläpuolella oleva DIY Betonivalaisin onkin, se taitaa olla hiukan liikaa tulevien betonitasojen kanssa. Mikäli betonivalaisin ei ruokapöydän päälle tule, sille keksitään varmasti jokin toinen paikka täältä tai sitten pakkaan sen huolella varastoon odottamaan tulevaa käyttöä. Betonivalaisimen tilalle mietin jotain pehmeämpää ja luonnollista ilmavaa vaihtoehtoa ja jumiuduin ajatukseen rottinkisesta lampun varjostimesta. Vaihtoehtoina voisi olla kaksi Ikean erikoismallistojen valaisinta, Nipprig, joka on jo poistumassa, mutta huomasin valaisimia vielä olevan ainakin Espoossa tai vasta tulossa oleva Sinnerlig, joka on pian myyntiin tulevasta Ilse Crawfordin suunnittelemasta upeasta mallistosta. Toinen näistä voisi hyvinkin toimia ruokailutilassamme valkoisia seiniä ja valkoista astiakaappia vasten.

ikea sinnerlig lamp

Valaisimen lisäksi keittiössä ja ruokailutilassa on muutama muukin asia ratkaisematta, sillä en ole ihan täysin vielä päättänyt ruokapöydän väriä. Myös verhoasiat mietityttää, mutta niiden kanssa ei onneksi tarvitse kiirehtiä ennen syksyä ja pimeää. Jotain varsin yksinkertaista ja vähäeleistä olisi tarkoituksena joka tapauksessa hankkia. Keittiön ikkuna taitaa olla oleskelutiloista ainoa, joka vaatii vähän näkösuojaa naapuriin. Niemekkeen ääreen tulevat korkeat tuolit sain jo valittua, ja kohtahan ne voisikin käydä jo ostamassa. Mutta mukavempihan näitä on miettiä, mitä ratkoa remontoinnin teknisempiä pulmia, jotka on taidettu jo kaikki selvittää! Hyvällä mallilla siis. Huomenna viimein betonitasojen kimppuun!!

Kuvat: IKEA

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 4

    sanoo

    Upeat vaihtoehdot molemmat! Itse olen jahkaillut tuota vasenta työhuoneeseen, mutta selvästikään en ole päässyt lopputulokseen, kun Varmluft siellä roikkuu edelleen…

    Mukavaa sunnuntaita!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *