Bellapuoti

Tulin kertomaan teille iloisia uutisia, sillä tänään on auennut Bella -blogien kylkeen uusi verkkokauppa Bellapuoti. Bellapuoti on pikkupuodit yhteen kokoava kauppapaikka, jossa voi samalla kertaa shoppailla usemman kaupan tuotteita.

Pääsin itse ensimmäisten joukossa tutustumaan palveluun jo viime viikolla ja yllätyin kyllä valikoimien laajuudesta. Kauppiaita Bellapuodissa on kymmeniä ja tuotteet, joita on tuhansia jakautuvat pääpiirteittäin sisustukseen, kosmetiikkaan, asusteisiin, käsitöihin, lastentuotteisiin ja herkkuihin. Ensimmäisenä toki päädyin puodin sisustusosioon, enkä lopulta päässyt sitä pidemmälle kun ostosbudjettini oli jo loppuun käytetty.

Bellapuoti KynttilätNäin syksyä ajatellen jumiuduin aika tehokkaasti kaikenlaisten kynttilöiden ja lyhtyjen pariin. Rakastuin noihin Bloomingvillen tekstillä varustettuihin kynttiläkippoihin. Tuoksukynttilöitä syysiltoihin löytyi vaikka mitä ihania! Kynttilöitä ja lyhtyjä ihastelin mm. Villa31:n ja Quriosa Interiorin ja Pompomin osastoista.

Bellapuoti Keittiö Tuotteita voi selailla tuoteryhmittäin tai kauppiattain. Itse tsekkasin aina mielenkiintoisen tuotteen löytäessäni saman kauppiaan muutkin tuotteet. Palvelusta valikoitui selvästi tietyt kauppiaat, joiden tuotteet kiinnostavat minua erityisesti.

Bellapuoti SiivouspäiväMitähän se sitten kertoo minusta, että puodin todella laajasta valikoimasta suosikikseni ja pakkosaada -tuotteeksi nousi tuo puusta ja metallista valmistettu harja- ja kihvelisetti?!? Kerrassaan ihana tuote, jolle niin on meillä paikka! Samalla poimin siivouspäivään- ja pyykkipäivään kauniita tuotteita. Maison Bellen tuotteita ei meilllä ennen olekaan ollut käytössä, mutta uskonpa, että puodin myötä niitä on helpompi tilata.

Bellapuoti Paperi

Vielä yksi ihana löytö. Nimittäin paperituotteet, jotka löytyvät Bellapuodista Happy Mondayn -osastolta. Kivoja väri- ja kuosiyhdistelmiä!

//Joko olet ehtinyt käydä Bellapuotiin tutustumassa? Löysitkö kivoja tuotteita tai tuttuja kauppoja?

POSTAUS TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ BELLAPUODIN KANSSA.

 Kaikki kuvat bellapuodin kauppiailta.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  SK sanoo

  Milloin puodista voi ostaa ihania betoni kynttiläjalkojasi?
  Tehdas pystyyn takapihalle vielä nyt syys ilmoilla ja tuotteet joulumyyntiin 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Granitista saa ainakin betonikynttilänjalkoja 🙂 . Just ostin tuikuille sopivia, eikä olleet edes kalliita!

  • 2.2

   sanoo

   On kyllä ollut kovin monesti mielessä. Toistaiseksi kaikki betoniset kynttilänjalat on mennyt ystäville tai blogin lukijat ovat niitä tilanneet. 🙂 Mutta olisi kyllä ihana laittaa toviksi edes betonitehdas pystyyn. 🙂

 2. 3

  sanoo

  Jaiks… kaikki lyhdyt ja kynttiläjutut alkaa taas polttelee!! Pakko mennä katsomaan puodin sisältö! 🙂

  Sinunkin blogissasi kun usein näkyy noita pihakuvia, miten olis pieni haaste sillä rintamalla? 🙂 Haastoin sinut blogissani, käy kurkkaamassa! 😉

 3. 4

  sanoo

  Tuo ylhäällä oleva pyöreä ”tarjotin/lautanen” olisi juuri passeli kolmelle kynttilälle! Täytyykin käydä paremmin kurkkimassa valikoimaa. Heh, rikkasetti on kyllä kaunis rikkasetiksi, mutta en ehkä haluaisi sitä jalkoihin pyörimään.. Tiedän, että ei tulisi käytettyä meillä! Maison Belleä meillä on ollut keittiö-aineena, mutta on tullut käytettyä turhan vähän, kun en viitsi massiivipuutasoa pyyhkiä aineilla ja kiiltäviin kaapinoviin jää inhottavat raidat, jos pyyhkii aineella eikä heti perään pyyhi kostealla ja vielä kuivaa. Huoh, liian työlästä! 🙂 Mutta siis hyväntuoksuista ainetta kyllä on!

  • 4.1

   sanoo

   Meillä taas arkisen muovinen rikkasetti on päivittäisessä käytössä, joten käyttöä rikkasetille takuulla tulisi ja mieluummin katselisin kaunista rikkasettiä! 😀

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *