Bellan joulukalenteri: 11. luukku

 Pentik Alekoodi

Hypätään hetkeksi pois jouluaskarteluista ja siirrytään Bellan joulukalenterin pariin, jossa minulla on iloa toimia yhdentenätoista luukkuna ja tunnelmoida hiukan jouluista sisustamista. Olen pidempään kaipaillut sohvalle paksua ja lämmintä torkkupeittoa, jonka alle käpertyä synkkinä talvi-iltoina. Tämä kalenteriluukku toi mukanaan kotiimme pehmeän ja paksun Pentikin Metsä -torkkupeiton, joka on juuri sitä, mitä torkkupeiton pitää ollakin. 100% villaa oleva huopa tuoksuukin villalle ja se lämmittää niin kuin vain aito villahuopa voi lämmittää!

Pentik Torkkupeitto

Pentik Torkkupeite

Kuuset ovat olleet jo DIY Joulukalenterissa tämän joulukuun teema ja siksipä torkkupeittokin tuntuu kovin ajankohtaiselle. Meidän olohuoneeseenhan se sopii suorastaan täydellisesti, kuinka se sopisi teille!? Nyt nimittäin arvotaan yksi tällainen upea villahuopa teidän lukijoiden kesken.

Osallistu arvontaan kertomalla, millä mallilla on sinun jouluvalmistelusi!

Kommentin lisäksi pyytäisin jättämään sähköpostiosoitteen sille varattuun kenttään, jotta saan voittajan kiinni. Osallistumisaikaa on 11.-13.12.2015 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse asiasta sen jälkeen. Palkinnon arvo on 110€.

Nyt olisi pari päivää aikaa shoppailla Pentikin verkkokaupasta mukavalla alennuksella joululahjoja tai jotain kivaa omaan joulukotiin, sillä koodilla K15AGK53B saat 20% alennuksen kaikista yli 50 euron tilauksista 11.-13.12.2015 välisenä aikana.

Pentik Alekoodi

Aika uskomatonta, että jouluun on enää alle kaksi viikkoa aikaa. Nyt alkaa viimeistään olla aika laittaa jouluvalmistelut käyntiin. Täytyy sanoa, että meidän talossa on oltu harvinaisen hitaina joulujuttujen kanssa tänä vuonna. Askarteluja on kyllä tehty ja kuunneltu joulumusiikkia, mutta joulunpyhiä varten voisi toki miettiä ruokia ja vaikka leipoakin jotain. Lahjoista on sentään suurin osa hankittuna. Me suuntaamme tänään miehen kanssa viettämään hiukan kahden keskeistä aikaa Helsinkiin, missä olisi pikkujoulujen lisäksi tarkoitus käydä fiilistelemässä jouluista kaupunkia. //Ihanaa joulukuun toista viikonloppua teille kaikille!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Hennas sanoo

  Jouluvalmistelut ovat vielä vähän vaiheessa… Arki menee niin nopeaa pienen tytön kanssa, että en ole juuri ehtinyt edes ajattelemaan joulua sen enempää. Jouluvalot olen sentään saanut ikkunoihin!

 2. 2

  Marita sanoo

  Vaiheessa on vielä valmistelut, lahjoista sentään jo suurin osa hankittuna 😉

 3. 3

  Teija sanoo

  Muutamia pikkulahjoja on hommaamatta, mutta muuten kaikki on valmista jouluun:) Meinaan vietämme sitä lapsuudenkodissa ja hössötys alkaa vasta siellä;) Kotona on paljon tunnelmavaloja ja muutama tonttu ja torttuja on tullut syötyä jo enemmän kuin koskaan tässä odotellessa:D

 4. 4

  Jonna sanoo

  Jouluvalmisteluni ovat koristelun osalta jo pitkällä. Eilen askartelin eukalyptuskranssin sekä puuhelmitähtiä. Ruokapohdinnat sen sijaan täysin vaiheessa. ??:) Kiitos kauniista blogistasi!

 5. 7

  Liisukka sanoo

  Suurin osa lahjoista hankittu, paketointi vielä edessä. Vähän pitäis vielä siivota, mutta siitä en ota stressiä. Jouluna pääsee valmiiseen pöytään mummolaan ja piparit on leivottu jo lasten kanssa <3 Joulu tulee, vaikkei koti olisikaan ihan tiptop!

 6. 8

  Suvi S. sanoo

  Aika vaiheessa ovat valmistelut! Muutama lahja ostettu ja muu onkin vielä vasta ajatuksissa! Ehkä se inspiraatio vielä iskee… Tai sitten tämä joulu menee vähän vähemmillä valmisteluilla, otetaan rennosti!?

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *