Antaa auringon paistaa!

Specsavers Aurinkolasit

Silmien terveys ja erityisesti silmien suojaaminen auringolta on rehellisesti sanottuna ollut minulle sellainen asia, mihin en ole riittävästi panostanut. Jossain vaiheessa käytin paljon piilareita ja silloin tuli pidettyä kesäisin aurinkolasejakin, mutta sen jälkeen kun sain piilareista tarpeekseni, olen liian pitkään kulkenut pelkillä rilleillä ja siristellyt silmäni rypyille. Voimakkuuksilla varustetut aurinkolasit ovat pitkään olleet mielessä, mutta vasta nyt Bella-blogien ja Specsaversin yhteistyökampanjan myötä olen päässyt kiinni aurinkolasien käyttöön.

Kävin tovi sitten Specsaversin kokonaisvaltaisessa näöntutkimuksessa, johon sen perinteisen näöntarkastuksen lisäksi kuuluu tarkempiakin tutkimuksia, kuten silmänpohjankuvaus ja silmänpaineen mittaaminen. Tajusin itse, että en ole lapsuusiän jälkeen käynyt silmälääkärillä kertaakaan, mutta optikon tekemät tutkimukset osoittivat, että kaikki silmissäni näyttäisi olevan kunnossa. Näkö ei ole enää moneen vuoteen juurikaan huonontunut ja nyt selvisi, että miinuksia saisi hiukan vähentää kahden vuoden takaisesta! Kokonaisvaltainen näöntutkimus voi paljastaa silmien terveyden ongelmia jo varhaisessa vaiheessa, joten niihin voidaan puuttua ajoissa. Erityisen tärkeää silmien terveyden tutkiminen on 40 vuotta  täyttäneille, mutta mukavahan se on nuorempanakin varmistua, että silmät ovat kunnossa. Specsaversilla kokonaisvaltainen näöntutkimus kuuluu ihan kaikille näkönsä tarkastuttaville ja sen hinta on vain perustarkastuksen verran, 29€.

Karen Millen Sunglasses

Kampanjaan liittyen sain valita aurinkolasit voimakkuuksilla Specsavesin valikoimista ja tällaiset räväkät Karen Millenin aurinkolasit tuolta tyylikkäästä kotelosta paljastuu! Täytyy sanoa, että olisin ollut aivan hukassa ilman Specsavers Iso-Omenan loistavaa asiakaspalvelua kehysten valinnassa. Kehysten valintaan vaikuttaa niin moni asia, että sitä on helposti aika pihalla. Välillä jo näytti siltä, että yksikään ulkonäöllisesti minua miellyttävä kehys ei istu kapealle nenävarrelleni, mutta kun päätin unohtaa asennevammani värejä kohtaan, alkoi löytymään toimivia malleja. En usko, että silmälaseissa koskaan lähtisin näin paljoa revittelemään, mutta aurinkolasit ovat kyllä sen verran eri juttu, että niissä en pelkää pikaista kyllästymistä. Vaikka nämä kehykset ovat värikkäät, on tuo violetti aika hillitty sävy kuitenkin ja räväkämmät sangat jäävät aika reilusti piiloon lähes aina auki olevien hiusteni alle. Tuossa pärstäkuvassa lasit näyttääkin kovin turvallisille ja värittömille. 😉 Tykkään kehysten naisellisesta ja aavistuksen kissamaisesta mallista. Aurinkolasit saatiin fiksattua minulle sopiviksi silikonisten nenätyynyjen avulla, jotta lasit pysyisivät myös kuumana kesäpäivänä päässä.

specsaversKaren Millen Aurinkolasit

Aurinkolasit voimakkuuksilla

Jospa tänä kesänä otsaani ilmaantuneet siristelyrypyt eivät enää syvenisi, sillä nyt ei auringossa tarvitse enää siristellä. Hiukan harjoitusta tosin tämä lasien vaihtelu vaatii, sillä näköni on sitä luokkaa, että ilman laseja olen käytännössä toimintakyvytön ja lasit on oltava aivan jatkuvasti päässä. Tai sitten mulla on kohta kahdet lasit menossa mukana; toiset otsalla ja toiset silmillä! 😉 Aurinkolaseissani pidän myös siitä, että niiden peittävyys ei täysin peitä silmiäni keskustelukumppanilta, en nimittäin itse tykkää yhtään keskustella ihmisen kanssa, jonka silmiä ei näy peittävien aurinkolasien takaa!

Aurinkolasit saatu specsaversilta blogin kautta.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Engelmiina sanoo

  Tyylikkäät lasit! 🙂

  Minkälaiset silikonityynyt kehyksiin laitettiin? En ole sellaisesta mahdollisuudesta kuullutkaan ja itse kärsin aurinkolasien valumisesta.

  • 1.1

   sanoo

   Heippa Engelmiina! Silikonytyynyt ovat sellaiset pienet tarrat, jotka kiinnitetään muovikehyksiin samoille paikoille, missä metallikehyksissä on ne nenätyynyt. Fiksasin myös muovisankaiset silmälasini samoilla tarroilla pysymään paremmin päässä. Muutaman euron erittäin toimiva ratkaisu. 😀 Vaikka eihän tarrat loputtomiin paikoillaan tule pysymään, mutta ne on helppo uusia sitten.

 2. 2

  sanoo

  Sopii sulle tosi hyvin! Minäkin tykkään, että laseista näkyy vähän läpi (siis katsojan puolelta), ettei ihan ”sokkona” tarvitse kenenkään kanssa jutella. Tästä tulikin mieleeni eräät treffit, jotka eivät menneet ihan niin hyvin: kirosin miehen KAMALIA peililaseja, mutta sitten kun hän otti ne pois nenältään, totesin että hän näytti paremmalta ne kamalat lasit päässä kuin ilman… No joh, sellainen tarina se. 😉
  Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos AnuElina! Kyllä nämä minunkin mielestä sopii, onneksi löytyi vihdoin sopiva malli!!
   Kamala muisto sulla peililaseista… 😀 Ne peililasit tosiaan on hirveitä keskustellessa. Jutellessa katsekontakti on tärkeä, kun silmät kertovat aina enemmän kuin sanat… 🙂

 3. 3

  sanoo

  Onpas hyvännäköiset, ja sopivat sulle just eikä melkein! Tänä aamuna viimeksi kaipasin aurinkolaseja varsin kipeästi – aurinko kun paistaa suoraan silmiin niin aamuisin töihin huristellessa kuin iltapäivisin kotiin päin ajaessa. Ja nykyään harvemmin viitsin / jaksan laittaa aamuisin piilareita joten kaipaisin just tuollaisia voimakkuuksilla olevia aurinkolaseja.

  Mä btw löysin kivat uudet pokat samaisesta liikkeestä, en tosin vielä tilannut…

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos Marja! Aurinkolasit on kyllä tullut niin tarpeeseen viime päivinä. 😀 Ihanaa. 🙂 Aika paljon kivempi ajella kun ei häikäise.
   Jos löysit specsaversilta kivat pokat, kannattaa käydä tilaamassa tällä viikolla niin saat kaupan päälle aurinkolasit voimakkuuksilla!! 😉

   • 3.1.1

    sanoo

    Siis on vai?! Hui, sitten mun ei kannattane enää jahkailla…. 🙂 Tarvitsen näet aurinkolasit vahvuuksilla asap…

 4. 4

  Sisko sanoo

  Kivat lasit! Itse hukkasin omat hyvät ja uudet piti hankkia. Se ei olekaan mikään helppo juttu ja ennakkoasenteista oli vaan päästävä pois, jotta sopivia alkoi löytyä. Mulla tosin ei ole vahvuuksia, joten lopulta tein löydön ihan marketin aurinkolasi valikoimasta 🙂 eipä sit niin harmita jos menevät rikki tai hukkaan menee.

 5. 5

  sanoo

  Makeet lasit ja sopii sulle kyllä tosi hyvin 🙂 Kissamaiset lasit taitaa olla in tänä keväänä, niin paljon niitä on näkynyt liikkeiden valikoimissa.

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos Katja! Enemmän ja vähemmän kissamaisia laseja riitti kyllä, mutta minä päädyin tällaisiin hillityksti kissamaisiin, jotta olisi mahdollisimman pitkäaikainen valinta. 🙂

 6. 7

  sanoo

  Tosi hienot! Olis kyllä kiva malli ehkä itsellekin. 🙂 Täytyy varmaan taas lähteä arskaostoksille. Oon viime vuosina ostanut yhdet kalliit Ralph Laurenit ja yhdet Diorit ja kumpiakaan en käytä, kun en tykkää. 😀 Käytän halppismarkettilaseja. En vaan osaa ostaa sopivia, eikä mulle meinaa mitkään sopia. Kaikki painaa käytössä törkeästi tohon nenänvarteen, kun on sen verran leveä just tosta lasien kohdalta. Mahdoton tehtävä. 🙂 Vahvuuksia en sentäs tartte, mutta hankalaa se on näinkin. 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Joskus se markettikama vaan tuntuu paljon paremmalle kuin kalliimmat merkkijutut! 😀
   Mulla taas on päinvastainen ongelma, kun kaikki lasit valuu, kun nenänvarsi on niin kapea.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *