Aurinkoenergiaa

harmaa seina tunto hienolla

Ihanuus tuota aurinkoa ja pakkasta!! Kyllä voi ihmisen mieli piristyä kun saa katsella talvista maisemaa auringon paisteessa ja imeä energiaa pimeiden viikkojen jälkeen. Aurinko tietysti tekee perinteiset ja paljastaa kaikki pimeänä aikana kertyneet sotkut, mutta mitä me pienistä. Tulppaanikausi on alkanut heti joulun jälkeen ja valkoisten lisäksi on ehditty jo kokeilemaan violettia ja vaaleanpunaista. Vaaleanpunaiset on aina yhtä söpöjä ja juuri tällaista pientä väripiristettä tässä onkin kaivattu!

Tuon meidän harmaan seinän kalustus on muuttunut hiukan joulun jälkeen kun vaihdoimme hiukan lipastojen ja arkun paikkoja. Tämä seinämä on ihan kiva tällä kevyemmällä kalusteella kun harmaata tunto -pintaa jää hiukan enemmän esille. Ja toisekseen, laskutasoa jää vähemmän, jolloin kaikkea mahdollista ei voi käsistään laskea tähän. Täällä pitäisi aloitella tavarankarsimisprojektia, jonka aika on tavannut olla näin tammikuussa. Mutta ihan ensiksi taidetaan lähteä pulkkamäkeen, sitä huvia kun on saanut niin pitkään odottaa että nyt on hyödynnettävä kaikki tilaisuudet!

//Iloa ja aurinkoa elämään!!

vaaleanpunaiset tulppaanit

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Kaunista! Ihana tuo lamppu tuossa peilin päällä. Mistä olet sen löytänyt? Tulppaaneilla täälläkin piristetään päivää… ja tuo ihana aurinko on kyllä myös tehnyt tehtävänsä mielialankohottajana 🙂

 2. 4

  Maria sanoo

  Ihana seinä. Näyttää hyvälle kokonaisuudelle! Tulppaaneja, ihanan keväistä. Aurinkoa, pakkasta ja narskuvaa lunta, vihdoin täällä etelässäkin! Mistä tuo valkoinen pöytä on?

  • 4.1

   sanoo

   Valkoinen sivupöytä on useamman vuoden takaa. En ole missään sellaista lähivuosina nähnyt… harmillista, koska tuosta kalusteesta minulta useimmiten kysytään. 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos Blondi! Valaisimessa kyllä on kovastikin Jielden tyyliä. 🙂 Se on kuitenkin halpaversio Ellokselta. 😀 Mutta kaunis ja kätevä valaisin, anyway!

 3. 6

  sanoo

  Todellakin, mahtava ja energisoiva aurinko. 🙂 Itse pääsin siitä vasta nyt viikonloppuna nauttimaan, mutta olenkin tehnyt sitä sitten monenpäivän edestä. 🙂 Ihastelen tuota seinän väriä – aivan mieletön! 🙂

  • 6.1

   sanoo

   On suorastaan ihmeellistä, kuinka aurinko voikin antaa energiaa!! Jee, otetaan kaikki ilo vaan irti. 😀 Minäkin tykkään tuosta seinästä hullusti. 🙂 Onnistunut värivalinta, sopiva viileä harmaa!

 4. 7

  Teija sanoo

  Mikä sävy seinässä on? Suunnittelemme makuuhuoneen seinän maalaamista ja tuo näyttäisi juuri sopivalta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *