Koko perheen joululahja – Audio Pro T14

Heivasin jokin aika sitten syksyllä olohuoneesta meidän vanhat lattiakaiuttimet pois, sillä olin täysin kyllästynyt tilaa vieviin suuriin kaiuttimiin, joiden äänenlaatu ei ollut kovin kaksinen. Muutama viikko ilman kaiuttimia sai meidät kaipaamaan kipeästi parempaa äänenlaatua musiikin kuunteluun, mutta käytimme kuitenkin reilusti aikaa kaiuttimien valintaan. Halusin ehdottomasti saada uudet kaiuttimet hyvissä ajoin ennen joulua, jotta saatiin kuunnella joulumusiikkia kunnon äänentoistolla. Kun muusikko ja sisustaja ryhtyy vertailemaan kaiuttimia, ei päätös ole sieltä helpoimmasta päästä. Olohuoneen näkyvimmälle paikalle kelpaavia tyylikkäitä ja yksinkertaisia sekä riittävän pieniä kaiuttimia kohtuuhintaan ei kovin paljoa ollut tarjolla ja mikään äänenlaadullisesti semi-hyvä vaihtoehto ei Heikille (onneksi) kelvannut. Tekniseltä puolelta odotin, että kaiuttimiin on helppo yhdistää puhelin, koska tv:n sovelluksen kautta Spotify on aika hidas käyttää.

Kaiutinvalintamme

Nettivertailun jälkeen lähdimme kuuntelemaan Audio Pron paria eri aktiivikaiutinmallia ja Addon T14 vakuutti meidät molemmat niin ulkonäön kuin äänenkin puolesta. Valkoinen kaiutinpari istuu oikeastaan täydellisesti olohuoneen tv-tasolle ruudun molemmille puolille. Näitä kaiuttimia ei tosiaan tarvitse piilotella! Pidän siitä, että Audio Pron tuotteet on loppuun saakka viimeisteltyjä ja tyylikkäitä yksityiskohtia myöten. Siro, alumiininen kaukosäädin on niin kaunis, ettei haittaa vaikka se jää olohuoneessa pöydälle lojumaan. Bluetooth -liitäntä toimii hyvin ja kaukosäätimestä on helppo vaihtaa äänilähdettä.

Audio Pro Addon T14Audio Pro Addon T14Itse en ymmärrä kaiuttimista teknisesti mitään, niiden tehoista tai muusta, mutta kyllä minä hyvän kaiuttimen äänenlaadusta erotan. Elektroniikkamyymälän hälyisessä hallissakin näiden kaiuttimien äänenlaatu nousi selvästi ylitse muiden ja hyvä ettei poskelle vierähtänyt onnen kyynel kun kotona ensimmäinen ilta kuunneltiin musiikkia. Koko perheen joululahjasta on ollut iso ilo jokaiselle, sen verran paljon meillä musiikkia kuunnellaan. Hyvät kajarit on paikallaan myös elokuvia katsellessa. Kunnon äänet tuo ihan oman lisänsä leffakokemukseen!

Audio Pro Addon T14Hienoa, että emme joutuneet tekemään valintaa tyylikkäiden ja äänen puolesta laadukkaiden kaiuttimien välillä vaan molemmat ominaisuudet löytyi samasta laitteesta! Se olkoon muutenkin tämän vuoden mottona… että kaikki ympärillä voi olla kaunista! Käyttöesineet ja arjen tarpeelliset asiat tuntuvat kaikki paljon paremmilta, kun ne näyttävät hyvältä.

Kommentit
  1. 1

    Katja sanoo

    Hei! Kiva blogi sinulla 😊 Kysynpä tässä tätä asiaa, minkä kokoinen sinulla on ollut tuo Ikean krusning varjostin? Se pienempi vai isompi? Pähkäilen tässä kumman otan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *