Asuntomessut / Ulkoa

asuntomessut_piha_hailuoto

asuntomessut_pihat_

Messualueella näkyi paljon lasitettuja terasseja, joissa lasitus on ovina, jolloin tarvittaessa lasitetunkin terassin saa avattua ihan ulkotilaksi. Osa näytti olevan enemmänkin kuistiratkaisuja lasiseinineen. Voi vaan kuvitella, kuinka ihana tällainen tila on alkukeväästä ja myöhään syksyyn, kun lämpimässä saa nautiskella vielä ulkotiloista.

asuntomessut_pihat_kototalo

asuntomessut_pihat

asuntomessut_pihat_aurinkorinne-001

Ihana yksityskohta Aurinkorinteen terassilta, kiva ruukku jalustoineen!

asuntomessut_pihat_käpylä-001asuntomessut_pihat_käpyläasuntomessut_pihat_aurinkorinne asuntomessut_pihat_lumi Viime vuoden messuilla Kekkilän Vihervajat oli todella reilusti edustettuna. Tänä vuonna tilanne on kohtuullisempi niiden suhteen. Tämä musta Verso taisi olla Honka Lumin pihalla.

asuntomessut_pihat_maja asuntomessut_pihat_maja-001 Majan julkisivua olisi voinut kuvata pidempäänkin! ♥ On se kaunis! Ulkoverhouksen ”tekniikasta” olisi kiva tietää enemmänkin, harmi etten ehtinyt kyselemään. Kiinnostaisi tietää, miten tuo räystäätön rakenne toimii.

asuntomessut_pihat_maja3 asuntomessut_pihat_piiri asuntomessut_pihat_rtv_pintamateriaalitalo Pihoissa on enemmän monimuotoisuutta aiempien vuosien messuihin verraten. Joku vuosi takaperin tuntui, ettei pihoissa ollut muuta kuin muurikiveä, tuijia ja katteita. Nyt sen sijaan oli tehty paljon erilaisia kivetyksiä ja käytetty reilusti luonnonkiviäkin!

asuntomessut_pihat_sisun pihalta

asuntomessut_pihat_talvipalatsiTunturikoivu ihastuttaa minua ulkopuoleltakin. Varmaan noin kymmenen vuotta sitten näin ensimmäistä kertaa kokonaan valkoisen omakotitalon harmailla ikkunanpuitteilla ja tykästyin kovasti tähän väritykseen jo silloin. Olisipa aika täydellinen julkisivun väritys!

asuntomessut_pihat_talvipalatsi-001 Asuntomessut_pihat_trendo asuntomessut_pihat_tunturikoivu asuntomessut_pihat_validusmotus Validus Motuksen terassilta on aivan huikeat näköalat. Ei uskoisi, että ollaan messualueella, ne kun yleensä mielletään täyteen ahdetuiksi ja puuttomiksi rykelmiksi.

asuntomessut_pihat-001

Nyt taitaa olla sellainen tilanne, että kaikki messujutut on läpi käyty! Enpä kuitenkaan lupaa kokonaan vaikenevani aiheen tiimoilta, sillä eihän sitä tiedä, jos jotain tulee vielä mieleen. Kiitos kun pysyit mukana virtuaalimessukiertueella!! Seuraavaksi sitten jotain aivan muuta. Muutama postausidea muhii mielessäni ja nyt tuntuu siltä, että ehdottomasti on blogiarvonnan paikka. Arvontavoitoksi on tulossa jotain itsetehtyä heti kun se vain valmistuu. 🙂

MUUT TÄMÄN VUODEN ASUNTOMESSUPOSTAUKSET LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ:

HELMETKEITTIÖTMAKUUHUONEETLASTENHUONEETOLESKELUTILATWC/KPH/SAUNATPALOJA SIELTÄ TÄÄLTÄ, Ruokalutilat

ASUNTOMESSUT HYVINKÄÄLLÄ 12.7.-11.8.2013

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *