Asuntomessut / Saunat, Kylppärit, Vessat

Asuntomessujen kylpyhuoneita, vessoja ja saunatiloja tällä kertaa!asuntomessut_kivenherra_wc

Marmoripinnoissa ei tässä kohteessa ole säästelty. Hienoa seinäpintaa! Kaarevalinjainen taso säilytyskalusteineen ja pullea allas ei minun makuuni ole. Suoralinjaisempana tämä wc olisi ollut aika vau!

asuntomessut_lumikki_wcTässä kylppärissä kahdesta ikkunasta tuleva luonnonvalo on aika upeaa! Kiiltävä valkoinen laattakin kolmevaiheisella tiililadonnalla on kaunis. Tykkään tuosta reilusti tummemmasta seinäväristä laattojen yläpuolella.

asuntomessut_lumi_wc

Yllättävän paljon kosteissa tiloissa oli tällaista lämpimämpää sävymaailmaa. Joku vuosi sitten vielä kaikki kylpyhuoneet ja vessat tehtiin valkoisilla seinälaatoilla ja antrasiitilla lattialaatalla, joten kiva nähdä muutakin. Tosin, kontrastia olisi kaivannut moni beige tila.

asuntomessut_hailuoto_wc

asuntomessut_trendo_wc

asuntomessut_kphasuntomessut_lumi_kph

asuntomessut_maja wcMajan wc oli minun makuuni turhankin askeettinen. Ehkä vähän lisää rouheaa lautaa ja betonia olisi tuonut muun asunnon fiilistä tänne!

asuntomessut_trendo_kphTämä kylpyhuone saa plussaa hulppeista säilytystiloistaan. Noin suuri kaapisto kylpyhuoneessa on suorastaan luksusta.

asuntomessut_hailuoto_sauna asuntomessut_lumi_sauna

Saunat ovat yllättävän perinteisiä näitä kahta ylintä saunaa lukuunottamatta. Lumin sauna taisi olla aika keskeneräinen vielä, mutta nämä kiinteät lauteet on kivat.

asuntomessut_maja_sauna

Majan saunasta minulla on vain epäonnistunut kuva, mutta tässäkin tykkään lauderatkaisusta ja lasiseinästä. Tässä kivaa oli myös ikkuna, jonka kautta saunaan tulee luonnonvaloa, vaikka välissä on oleskelutila.

asuntomessut_talvipalatsi_sauna asuntomessut_trendo_sauna asuntomessut_tunturikoivu asuntomessut_validusmotus_sauna

Mitäs tuumaatte, otetaanko huomenna kaikki loputkin asuntomessujutut käsittelyyn jonka jälkeen voinkin siirtä muihun aiheisiin? Vai kaipaatteko välillä jo jotain muuta? 🙂

MUUT TÄMÄN VUODEN ASUNTOMESSUPOSTAUKSET LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ:

HELMETKEITTIÖTMAKUUHUONEETLASTENHUONEET, oleskelutilat

ASUNTOMESSUT HYVINKÄÄLLÄ 12.7.-11.8.2013

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Samaa mieltä kanssasi tuosta ekasta kuvasta. Muutenkin tuossa asunnossa oli vähän ristiriitainen olo. Hienoja, laadukkaita materiaaleja, erinomaisiakin yksityiskohtia, mutta toisaalta sitten monessa kohtaa, kuten tuossa pienessä vessassa mentiin sitten pienellä muotoseikalla metsään.

  Toisen kuvan kylpyhuoneessa en tajunnut tuota valaisinta. Se ei mielestäni muutenkaan ollut linjassa kodin muun sisustuksen kanssa. Mutta nuo laatat tiilaladonnassa erityisen kauniit! Ja kaunis linja yläreunassa, kun loppu on maalattu eikä vedetty laattaa ylös asti.

  Honka -talon sauna on kaunis! Yksinkertainen on kaunista!

  Lisää vain messujuttuja! Kiva katsoa millaisia huomioita muilla on. Kiersin lopuksi vielä muutaman kohteen uudelleen ja silloin huomasi jo taas uusia asioita. Ikävä kyllä usein negatiivisia. Huonoja viimeistelyjä taikka muuten ei niin loppuun saakka mietittyjä kohtia.

  • 1.1

   sanoo

   Jonkin verran samanlaisia havaintoja tein tuossa kohteessa. Materiaalit oli todella hienoa, osa suorastaan ylellisiä, mutta jotain asioita olisi voinut tehdä toisin.

   Ehkä tuolla kph:n riippuvalaisimella on haluttu luoda hiukan ylellisempää vaikutelmaa, mutta tosiaan, ehkä joku muuhun asuntoon paremmin sopiva riippuvalaisin olisi ollut paikallaan. Riippuvalaisin sinänsä on korkeassa kylpyhuoneessa aivan mainio idea. Minäkin tykkäsin tosi paljon tuosta seinän harmaasta yläosasta laatoituksen yläpuolella.

   Minäkin huomasin muutamassa kohteessa aika kurjaa työnjälkeä ja onnetonta viimeistelyä. Osassa taas työt oli tehty loppuun saakka huolella ja yleisilme oli ihanan viimeistelty!

 2. 3

  sanoo

  Anna tulla vaan! Kiva nähdä kuvia paikanpäältä, jonne itse ei pääse. 🙂 Tykkäsin tuosta toiseksiviimeisestä, ehkä siksikin, koska muistuttaa paljon meidän aiempaa remontoimaamme. Tykkään että sauna on pimeämpi ja kylpyhuone taas valoisa kylpylämaisempi. Poro on aika hauska lisä. 🙂

 3. 4

  Emilie sanoo

  Ehdottomasti lisää messupostauksia!
  Innolla käyn kurkkimassa, milloin olisi uusi juttu tullut 🙂
  En ole mistään löytänyt yhtä kattavaa ’virtuaalimatkaa’ messuille, ja sehän täällä ulkomailla oleskelevalle passaa oikein kivasti!
  Kiitos vaivannäöstä -lisää odotellessa 😉

  • 4.1

   sanoo

   Mukava kuulla, että uusia messujuttuja odotetaan ja olet viihtynyt virtuaalimatkalla! 🙂 Messumatka taitaa kestää vielä parin päivän ajan, sitten palataan muihin aiheisiin!! 🙂

 4. 5

  Korukopan Eija sanoo

  Kyllä kelpaa katsella kaikki loputkin 🙂
  Nuo tummat lauteet ovat kivat, samoin tuo viimeisen kuvan sauna <3

 5. 6

  sanoo

  Suurkiitokset messupostaukisista! Suurella mielenkiinnolla odotan messureissua, vaikka en vielä tiedä, koska menen! Rouheus on mukavaa, mutta jännittävää nähdä, onko joissakin taloisa värejä minun makuuni riittävästi. Sinähän et niitä kaipaa kuten minä 🙂 Tuo talvipalatsi vaikuttaa kiinnostavalta. Hirsitaloissa tehosteseinät ovat tervetullut juttu. Pakko ehtiä ja muistaa ostaa Deko tänä viikonloppuna, että pääsisi hiukan lisää jyvälle messutaloista. Hyvää viikonloppua!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *