Asuntomessut / Ruokalutilat

Asuntomessut Maja25 RuokailuOtoksia asuntomessujen ruokailutiloista kertyi sen verran monta, että päätin tehdä niistäkin oman postauksen. Ruokailutiloissa ihastuin erityisesti siihen, että todella useassa kohteessa on käytetty selkeästi eriparisia tuoleja pöytään nähden. Ei taida monessakaan talossa olla selkeästi saman sarjan ruokailupöytää ja tuoleja. Mainiota! Myös erilaiset rosoiset pöydänkannet ihastuttavat. Toinen huomioni on se, että ainakaan minun kuviini ei eksynyt yhtään kokovalkoista ruokailuryhmää.

Majan musta ruokapöytä on yksi suosikeistani. Tuolitkin näyttää tosi kivoille, mutta mietin käytännön kannalta arkipäivien sujumista, kun tuolit ovat sivuilta niin umpinaiset, kuinkahan mahtaa toimia!?

Asuntomessut Kimara6 RuokailuAurinkorinteen todella rustiikkinen ruokapöytä on kaikessa jykevyydessään upea. Pöytä sopisi varmasti myös yksinkertaisempaan sisustukseen, jossa se voisi päästä vielä paremmin oikeuksiinsa.

asuntomessut_lumikki_ruokailu Lumikissa on erillinen aamiainpöytä keittiössä ja olohuoneeseen päin siirryttäessä on ruokailutila. Rottinkiset kalusteet kohteessa on ihania. Nämä kaksi ruokailuryhmää nivoutuu kivasti yhteen kun rottinkia on toisen pöydän jalassa ja toisen ryhmän tuoleissa. Myös musta väri on tuotu molempiin kalustoihin.

asuntomessut_lumikki_ruokailu3

Asuntomessut Cliff23 Ruokailu Asuntomessut Cliff23 Ruokailu2 Asuntomessut Tunturikoivu 11 RuokailuTunturikoivun ruokailutilan pöydän kansi on kuin vanhaa ladon seinälautaa. Kaunis sekin, varsinkin kun tuolit ovat raikkaasti modernimmat!

Asuntomessut Lumi31 Ruokailu1Asuntomessut Hailuoto 13 Ruokailu Asuntomessut Hailuoto 14 Ruokailu Asuntomessut Plazia12 Ruokailu Asuntomessut Talvipalatsi 8 RuokailuTalvipalatsissa on jälleen ihastelemaani betonia! Kansi lienee ihan käytännön syistä (paino!) tehty kahdesta osasta. Kuinkahan työlästä olisi toteuttaa tuollainen iso betonilevy itse?

MUUT TÄMÄN VUODEN ASUNTOMESSUPOSTAUKSET LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ:

HELMETKEITTIÖTMAKUUHUONEETLASTENHUONEETOLESKELUTILATWC/KPH/SAUNAT, Paloja sieltä täältä

ASUNTOMESSUT HYVINKÄÄLLÄ 12.7.-11.8.2013

Kommentit
 1. 1

  Meiju / Valkoisen talon arkea sanoo

  Kauniita ruokailutiloja. Toiseksi viimeinen kuva kolahti eniten, mielessäni olen ajatellut jotain samantapaista meidän keittiöön arkiruokailua varten ( hohtavat verhot, pyöreä pöytä, moderni kokonaisuus ja pientä luksuksen tunnetta) missä kohteessa kyseinen ruokailutila sijaitsee?

 2. 2

  Korukopan Eija sanoo

  Toiseksi ylin (Aurinkorinne?) iski minun maalaisromanttiseen sydämeeni, mutta tämä viimeinenkin on kiva <3
  Täytyypä kurkata vielä keittiöt.. Kiitos näistä postauksista, itse kun en messuille tänä vuonna itse päässyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *