Asuntomessut / Paloja sieltä täältä

Kuvittelin jo eilen messupostausta kirjoittaessani, että viimeisiä viedään tänään, mutta juuri loppuja kuvia selaillessani huomasin, että kyllähän tässä olisi vielä ainakin parin postauksen verran asiaa. Joten, messujutut senkun jatkuu! Ja teiltä saadun palautteen jälkeen teen ne postaukset oikein mielelläni. Hienoa kuulla, että pidätte näin laajasta messureportaasista ja useista postauksista. Mukavaahan se on, ettei tarvitse ihan itseä varten näistä kirjoitella. 😉 Vaikka kuvat toki tallentaisin ihan itsellenikin muistiin.

asuntomessut_lapplinlumoLapplin Lumossa on ihanaa taidetta. Harmi etten laittanut ylös taiteilijan nimeä. Kohteen makuuhuoneessakin oli todella kaunis taideteos.

asuntomessut_kototalo-001 Kototalon kiva pikkuinen betonipöytä ihastuttaa!

asuntomessut_lumi Tämä seinäpinta on jonkinlaista tekstiilikuitua, joka hierretään märkänä ja lähes nestemäisenä seinään. Kuivuttuaan siitä tulee ihanan pehmeä kankaantuntuinen pinta, joka on täysin saumaton. Taisi olla kohteessa Honka Lumi

asuntomessut_lumikki asuntomessut_lumikki-001 asuntomessut_maja Majan kuraeteinen on varsin kadehdittava. Voin vain kuvitella kuinka toimiva!

asuntomessut_maja-001 asuntomessut_sisu Jämerä-Sisun musta struktuuriseinä kiinnitti heti huomioni. Kaunis!

asuntomessut_talvipalatsi Talvipalatsissa on ihana kuistin kaltainen tila, ajatus peruja lienee menneiltä vuosikymmeniltä. Ei kai tarvitse sanoa, että betonikantinen penkki on niin minun mieleeni! Betoninen valaisin yltää lähes samaan kastiin. Tykkäsin Talvipalatsin harmaista pellavaisista laskosverhoistakin kovin. Niitä onkin useammassa huoneessa siellä.

asuntomessut_talvipalatsi_ asuntomessut_talvipalatsi2 Talvipalatsin työtila taisi olla suosikkini messujen työtiloista. Mukavaa kun saa työpisteen tällaiseen aulatilaan, eikä työskentelylle tarvitse uhrata kokonaista huonetta, mikäli tarpeen on vain paikka tietokoneelle.

asuntomessut_tunturikoivu-001 asuntomessut_tunturikoivu-002 asuntomessut_validusmotus

MUUT TÄMÄN VUODEN ASUNTOMESSUPOSTAUKSET LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ:

HELMETKEITTIÖTMAKUUHUONEETLASTENHUONEETOLESKELUTILAT, WC/KPH/Saunat

ASUNTOMESSUT HYVINKÄÄLLÄ 12.7.-11.8.2013

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Talvipalatsin sisustus oli ihana, ylläri. Sanoinkin miehelleni, että voisiko tehdä minulle samanaisen betonipenkin 🙂 Ja ruokapöytä oli myös kiva. Ja Maja oli niin Ihana!!

  • 1.1

   sanoo

   Minäkin jo mietin betonipenkin toteuttamista! 🙂 Tosin, kun nuo metallityöt ei meltä suju, täytyisi jalkaratkaisuun kehitellä jotain muuta. Betonisista sohvapöydän ja ruokapöydän kansista tykkäsin toki myös!

 2. 2

  sanoo

  Näissä useissa kuvissa vilahtaa harmaaksimaalattu seinä. Osaatko kertoa maalisävyä suunnilleen noidenväriselle ”perusharmaalle” joka ei taita vihreään, siniseen tms? Vaan näyttää hyvältä valkoisen rinnalla. Harmaansävyt on haastavia! Entäpä tiiätkö mikä on tuo ihana neliöraitamatto? 🙂

  • 2.2

   sanoo

   Harmaat sävyt on aina haastavia, eikä yksiselitteistä vastausta oikein löydy, sillä sävyn valintaan vaikuttaa aina huoneen valaistus, ilmansuunta ja muut käytettävät sävyt. Tikkurilan 499 -loppuiset värit toimivat aika monessa tilassa ja ovat kovin neutraaleja. Kannattaa kysyä myös Tikkurilan Pro Grey -värikarttaa rautakaupasta, siinä on paljon neutraaleja rauhallisen sävyisiä harmaita, joista löytyy vaihtoehtoja, jotka ei taita siniseen, punaiseen tai vihreään.

   Neliö matto näyttäisi olevan Annon Maja -puuvillamatto ilman tupsuja! http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/puuvillamatot/anno-maja-puuvillamatto-3433067

 3. 3

  sanoo

  Ihanan näköisiä otoksia olet napannut. Harmillista kun en tänävuonna taida päästä messuille 🙁

 4. 4

  Elsie sanoo

  Kiinnostuneena näitäkin kuvia katselin! Kiitokset siis minultakin useista messupostauksistasi ja mukavaa loppukesää!

 5. 6

  Nimetön sanoo

  Hei!
  Kiitos kivoista messupostauksista, kiva päästä kierrokselle edes näin 🙂 Tiedätkö mistä tuo viidennen kuvan työpöytä / laatikostot on?

  Katja

 6. 7

  sanoo

  Mun ei todella siis tarvitse mennä messuille, kiitos sinun ihastuttavien postausten. <3
  Ihan mielettömiä yksityiskohtia olit bongannut, sain taas monen monta idistä…

 7. 8

  sanoo

  Hi Esmeralda,

  Inspiring blog you have! I was wondering if you know where I can buy the yellow chair displayed on the 5th image from above. It is with the desk with the Alex tray from IKEA.

  Thank you!

  Greetings from The Netherlands!
  Douwe

 8. 10

  Douwe sanoo

  Hi Esmeralda,

  I already found the yellow chair, it is from Kartell.

  Greetings
  Douwe

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *