Asuntomessut / Oleskelu

Olohuoneita ja oleskelutiloja Hyvinkään asuntomessuilta tänään vuorossa! Useimmat olohuoneet tuntuivat aika rennosti sisustetuilta ja mikäs sen mukavempaa. Itse en ainakaan osaisi rentoutua tai viihdyttää vieraita kovin muodollisesti sisustetussa olohuoneessa. Sohvissa näkyy selvästi viime vuosina tuloaan tehnyt sirompi ja keveämpi linja kapeine käsinojineen ja ilmavine jalkoineen.

asuntomessut_olohuone_asuntomessut_olohuone_dekotaloHakolan kalusteet ihastutti Deko-talossa. Fokus divaanimallisena ja heittotyynyillä on ihanan rento!

asuntomessut_olohuone_kototalo asuntomessut_olohuone_lumi asuntomessut_olohuone_lumikki1 asuntomessut_olohuone_lumikki2 Lumikin alakerran takkahuoneessa rakastuin rottinkituoliin raheineen!

asuntomessut_olohuone_maja1 Majasta ei tarvitse varmaan enää edes sanoa mitään, paitsi että tuo kuparinen pikkupöytähän on sinne aivan täydellinen. Ja mikä vastapari pölkkyjakkaroille!

asuntomessut_olohuone_plazia asuntomessut_olohuone_sisu Jämerä-Sisun olohuoneen seinämaalaus ihastutti minua ainakin! Varsinkin kun kuvittelee ikkunoista näkyvän mäntymaiseman talvisessa asussaan. Kalustut on ihanan rouhea ja ilmava.

asuntomessut_olohuone_talvipalatsi1 Talvipalatsin ihastelu jatkuu olohuoneen osalta. Musta hirsiseinä on kaunis, mutta mitä kummaa on nuo valkoiset möhkäleet taulujen yläpuolella!? Rottinkikeinu pääsisi heti meidänkin olohuoneeseen kun keksisin sille sopivan paikan. Talvipalatsista on myös yläkerran oleskeluhuone lehtitapetteineen.asuntomessut_olohuone_talvipalatsi3 asuntomessut_olohuone_talvipalatsi4 asuntomessut_olohuone_trendo asuntomessut_olohuone_validusmotus

MUUT TÄMÄN VUODEN ASUNTOMESSUPOSTAUKSET LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ:

HELMETKEITTIÖT, MAKUUHUONEET, Lastenhuoneet

ASUNTOMESSUT HYVINKÄÄLLÄ 12.7.-11.8.2013

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Mukavaa, että olet jaksanut näin kattavasti esitellä messukohteita! Itse kun en tänä vuonna jaksa kiinnostua lähtemään alueelle asti, mitä nyt Dekosta kohteet katsoin läpi. Näistä sun postauksista saa hyvän kattavan kuvan! 🙂 Siispä kiitokset!

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos itsellesi, että jaksat kiinnostua näinkin kattavasta messusepostuksesta! 😀 Haluan nämä kuitenkin itselleni tallentaa muistiin, joten samallahan ne jakaa teille lukijoillekin!

 2. 3

  lukija sanoo

  Voi ei, täytyy taas todeta ettei tämä ”suomalainen” palikkaa palikan päälle -sisustustyyli kyllä viehätä sitten yhtään… Kaikki on niin viivottimella vedetyn ja tylsän näköistä! Liian harkittua ja mietittyä, hajutonta ja mautonta.
  Ja sitten toisena ääripäänä nämä maalaisromanttiset valkoiset viritelmät puolipaneeleineen ja seinäkirjaimineen, niistä ei kai voi enää edes sanoa mitään…

  Missä on leikkisyys, lämpö, rohkeus, kokeilunhalu?! Missä värit? Tekisi mieli sanoa noille arkkitehdeille ja sisustajille, että otetaas se kynä pois sieltä pers*stä ja IRROTELLAAN vähän! 🙂 Pieni epätäydellisyys on kauneinta, ja luovuutta saa (ja pitää) käyttää enemmän kuin tuo. Maailmassa on muitakin värejä kuin musta ja valkoinen… Eikä se nurkkaan sijoitettu yksi punainen aaltojakkara vielä mitään väri-iloittelua ole, vaikka jonkun mielestä se voi olla tosi rohkea ja mielenkiintoinen veto.

  Anteeksi tämä purkaus, tuo tarjontahan ei ole todellakaan sun vika, mutta järkytyin vaan pienesti, että tätäkö tämä suomalainen sisustusmaku edelleen on… Tätäkö kaikki haluaa? Ihanko oikeasti? 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Onhan nämä messukohteet viimeisen päälle harkittuja ja tarkkaan mietittyjä. Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että nämä ovat esittelytiloja, näyttely esillä oleville tuotteille. Monikin näistä kohteista näytti sille, että sisustus tulee varmasti paljon muuttumaan kun asukkaat muuttavat sisään.

   Mutta onhan tuokin totta… että rohkeutta, kokeilevia juttuja, leikkisyyttä sun muuta olisi hyvä nähdä myös. Niin kuitenkin sisustetaan paljonkin koteja, joten tämä messutarjonta ei varsinainen läpileikkaus suomalaisten sisustusmakuun ole. Enemmänkin täällä esitellään uutuuksia. En usko, että tätä kovinkaan moni haluaa. Tyylillisestihän näissä todella moni kohde oli hyvin samankaltainen. Itse olisi kaivannut enemmän tyylejä messuille, esim. retroa, kierrätystä, teollisuushenkeä, sitä maalaisromantiikkaakin yms!

   Mutta etkö Majassa nähnyt yhtään kokeilunhaluisuutta? 😀

 3. 4

  sanoo

  Tuo majan matto! olen ihastellut monessa kuvassa. Tiedätkö sinä tai joku muu kenen valmistama matto se on?

 4. 5

  sanoo

  Täytyy myös kiittää ihanan kattavasta asuntomessu setistä! Josko viikonloppuna sinne pääsisimme lähtemään paikan päälle itsekin 🙂 Näistä on saanut kivoja ideioita ja vinkkejä. Livenä varmasti vielä huikeampaa, ja mikä parasta – pääsee aistimaan näiden tilojen tunnelman ja pohjat ihan eri tavalla :). Sinun kuviasi on muutoinkin aina niin hienoa katsella. Hienoa työtä!

  • 5.1

   sanoo

   Ja piti vielä sanoakin – että jännää on myös se, mihin asioihin itse silmänsä kiinnittää kun on nähnyt jo joitakin tiloja näin kuvina. Ehkä juurikin näihin samoihin, tai sitten aivan toisenlaisiin seikkoihin :). Mutta summa summarum – näin saa myös itselle kattavamman messupläjäyksen kun näkee kohteita ”eri silmin”.

  • 5.2

   sanoo

   Kiitos itsellesi, että olet jaksanut lueskella messupostaustulvaa ja että pidät kuvistasi!

   Minustakin on tosi jännä katsella muiden ottamia kuvia messuilta, kun ihmiset kiinnittää niin erilaisiin asioihin huomiota. Paljon kattavammin tulee tutkittua kun on erilaisten ihmisten näkemys kohteisiin. Ja kirjoituksiakin on mukava lueskella, kun huomaa miten eri vinkkelistä sitä asioita katsotaankaan. Huomaa monia ihan uusia ulottuvuuksia!

 5. 6

  sanoo

  Tuloilmaventtiileitä? Jesta minkä kokoisia! Mä olin varma että ne on kotiteatterin takakaiuttimet! 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Tässä kohtaa olisi kyllä voinut harkita jotain toista vaihtoehtoa! 😀 Olisi edes mustat. Muuten todella kaunis huone, mutta hankalahan noista on saada irti silmiä.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Talvipalatsi oli kaunis, mutta lattiamateriaali ei mielestäni sopinut talon henkeen. Liian teollinen. Ruokailutilan valaisimet jäivät myöskin ihmetyttämään.

  Mutta miten hienoa taidetta perheen lapset tekevätkään!

 7. 8

  Mira sanoo

  Hei! Kiitos asuntomessupostauksista! Osaatko sanoa mitä/mistä ovat kahdeksannen kuvan valkoinen ja musta pikkupöytä?

 8. 9

  Kirsi sanoo

  Tuota Majan mattoa olen itsekin ihaillut, mutta vieläkin enemmän sitä joissain kuvissa vilahtanutta salmiakkikuvioista mattoa samaisessa talossa (musta-tummanharmaa). Messuoppaassa sanottiin että matot ovat Artekin ja Woodnotesin, mutta en heiltä ole tuota löytänyt. Onko joku bongannut maton ja osaa kertoa mistä voisi saada?

  Kiitokset mielenkiintoisista kuvista taas 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *