Asuntomessut / Makuuhuoneet

Nyt vuorossa asuntomessujen päämakuuhuoneita. Mitään erityisen räväyttävää ei makuuhuoneista löytynyt, mutta eipä kai tarvitsekaan. Olin huomaavinani, että makuuhuoneiden koot ovat vielä pienentyneet ja näin säästynyt tila on käytetty vaatesäilytykseen. Viisasta mielestäni! Aikuisten makuuhuoneessa kun ei mielestäni sängyn ja säilytystilan lisäksi oikeastaan muuta tarvitakaan, mitä nyt vähän laskutasoa ehkä. Sängynpäädyissä löytyy jos jonkinlaista, pääasiassa kangasverhoiltuja ja vain muutama sänky on ilman päätyä. Valaistu sängynpääty on siitä kiva, että erillistä lukuvaloa ei tarvita.

asuntomessut_ainoa_makuuhuone

asuntomessut_cliff_makuuhuonePaljon makuuhuoneissa näkyi tällaisia hotellimaisia petauksia. Tässä huoneessa on kivan utuiset sävyt!

asuntomessut_dekotalo_makuuhuone Deko-talossa oli käytetty paljon Ferm Livingin hauskoja tekstiilejä, mutta tässä huoneessa kyllä tuntuu, että liika on liikaa!

asuntomessut_domus_makuuhuone asuntomessut_hailuoto_makuuhuone Perinteisiä vaatekaappeja liukuovineen oli makuuuhuoneissa aika vähän. Pääasiassa vaatesäilytys oli kunnon vaatehuoneissa aivan makuuhuoneiden yhteydessä.

asuntomessut_kototalo_makuuhuoneasuntomessut_kapyla_makuuhuone asuntomessut_lapplinlumo_makuuhuone asuntomessut_lumi_makuuhuone asuntomessut_lumikki_makuuhuone asuntomessut_maisema_makuuhuone asuntomessut_maja_makuuhuone Majan makuuhuoneesta avautuu mahtava mäntymetsämaisema!

asuntomessut_makuuhuone asuntomessut_trendo_makuuhuoneasuntomessut_talvipalatsi_makuuhuone asuntomessut_tunturikoivu_makuuhuone

Muut tämän vuoden asuntomessupostaukset löytyvät täältä:
Helmet, Keittiöt, lastenuoneet

ASUNTOMESSUT HYVINKÄÄLLÄ 12.7.-11.8.2013

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Joitain kivoja ideoita voi aina tällaisista kuvista poimia, kiitos. Käsienkuvataulut ovat mieleenpainettava idea. Osaatko sanoa mistä kohteesta on tuo, missä on ruutuinen sängynpääty? Siinä olisi potentiaalinen päiväpeitto meille, jos siitä saisi tiedon sitä kautta ongittua… 😉

 2. 2

  sanoo

  Maja on minusta aivan paras kuviesi perusteella! Kiitos paljon näistä kuvista. Menen itsekin Hyvinkäällä piipahtamaan ja tsekkaamaan messut, kerrankin kun ovat lähellä. Majan vuoksi just varmaankin 😉

 3. 3

  sanoo

  Olipas yllättävää, miten paljon harmaata, mustaa ja valkoista on nykyään sisutuksessa. Jokaisessa makkarissa oli noita värejä. Vai tykkääkö kuvaaja noista väreistä ja otti mieleisistään huoneista kuvan? 🙂

  Ikkunakulmaan laitettu sänky oli luova ja mielenkiintoinen, mutta ilman päätyä minusta tuntuisi, että tyynyt aina valuu lattialle. Sinne menisi varmaan kolmion mallinen yöpöytä (minusta yöpöytä on ihan must, vaikka muutamassa kuvassa niitä ei näkynyt molemmilla puolilla), tai jos se on korkeampi, siinä olisi samalla se pääty.

  Turkoosi mitä näkyi parissa kuvassa on kyllä ihanan kesäinen väripiristys!

  • 3.1

   sanoo

   Varmasti osaksi totta tämä olettamuksesi, että kuvaaja poimi tietyn väriset makuuhuoneet. Täytyy tunnustaa, että ainakin yksi keltasävyinen ja yksi pinkki huone jäi kuvaamatta. Mutta kyllä siellä oli ylipäätään paljon näitä rauhallisen sävyisiä makuuhuoneita, harmaata oli lähes jokaisessa, ainakin jossakin muodossa. 😀

   Minustakin tuo kulmassa oleva sänky näyttää kivalle, mutta epäilen että tuossa olisi mahdotonta nukkua. Vaikka siellä olisi yöpöytä takana, luisuisi tyyny silti karkuun ja yöpöydällä olevat tavarat ei olisi turvassa.

 4. 5

  sanoo

  Viimeisen kuvan makkari oli ainut mikä ihastutti eniten, muuten makkarit olivat aika tavallisen näköisiä. Toinenkin makkari joka nousi esille oli tuo missä sänky on asetettu kulmaan. Mukava nähdä näitä messukuvia, kun ei itse pääse osallistumaan pitkän matkan vuoksi, kiitos 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Mukavaa, että viihdyt messukuvia katselemassa! 🙂
   Viimeisen kuvan makkari (Kohde 11 Tunturikoivu) on aika ylellisen näköinen tapetteine ja kiiltävine yksityskohtineen.
   Varsin tavallisia ja osittain aika tylsiäkin huoneita mahtuu aina joukkoon. Mutta erottuupahan ne helmet sitten!!

   • 5.1.1

    Nimetön sanoo

    Olen myös ihaillut tuota Tunturikoivun tapettia. Tiedätkö mikä se on? Jossain luki, että Borås tapetti, mutta en löydä sen mallistosta tuon näköistä..

 5. 6

  sanoo

  Eipä tosiaan mitään kovin ihmeellisiä ratkaisuja! Olisin kaivannut sellaisia kunnon masterbedroom-ideoita, meille nimittäin on tulossa aikuisten makuuhuoneesta 23 neliötä ja sen sisustamiseen olis kiva saada vinkkejä 😀 . Pukeutumistila siihen tulee kans, joten se vie osan neliöistä tietty.

  • 6.1

   sanoo

   Muutamia luksusmakuuhuoneita joukossa oli, mutta laajemmat kuvat jäi messukalustollani ottamatta. Osassa näistäkin huoneista oli suuret pukeutumistilat säilytysratkaisuineen.
   Hyvän kokoinen tila teille on tulossa! Kunnon pukeutumistila ois aika vau!! 😀

 6. 7

  Kaisu sanoo

  Moi! Tuo viimeisen makkarin lamppu on kivan näköinen. Onko tietoa, mistäpäin hankittu?

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *