Asuntomessut / Lastenhuoneet

Lyhyt kurkkaus Hyvinkään asuntomessujen lastenhuoneisiin. Lastenhuoneitahan oli sisustettu lähes joka taloon, mutta tässä katsaus niihin, joita tuli kuvattua, eli lienee niihin, joista bongasin jotain kivaa.

Paljon lastenhuoneissa oli hyvin ajanhenkisiä kalusteita, valaisimia ja tekstiilejä, mutta muutama perinteisempi lastenhuonekin oli joukossa. Vauvan huoneesta teini-ikäisten huoneeseen, tällä kertaa ihan näin kuvien muodossa, olkaa hyvät!

asuntomessut_dekotalo_lastenhuone1asuntomessut_dekotalo_lastenhuone2asuntomessut_dekotalo_lastenhuone3asuntomessut_ainoa_lastenhuone1

asuntomessut_aurinkorinne_lastenhuone1

asuntomessut_kivenherra_lastenhuone1 asuntomessut_lastenhuone1 asuntomessut_lumikki_lastenhuone1 asuntomessut_lumikki_lastenhuone2 asuntomessut_maisema_lastenhuone1 asuntomessut_maisema_lastenhuone2 asuntomessut_plazia_lastenhuone1 asuntomessut_plazia_lastenhuone2 asuntomessut_Talvipalatsi_lastenhuone1 asuntomessut_Talvipalatsi_lastenhuone2 asuntomessut_Talvipalatsi_lastenhuone3 asuntomessut_Talvipalatsi_lastenhuone3-001 Asuntomessut_Trendo_Lastenhuone asuntomessut_Tunturikoivu_lastenhuone1

MUUT TÄMÄN VUODEN ASUNTOMESSUPOSTAUKSET LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ:
HELMETKEITTIÖT

ASUNTOMESSUT HYVINKÄÄLLÄ 12.7.-11.8.2013

Kommentit
 1. 1

  Korukopan Eija sanoo

  Tiedätkö ovatko suunnittelijat käyttäneet suunnitteluapuna myös lasten mielipiteitä vai ovatko nämä näkemykset vain aikuisten sis.suunnittelijoiden?

  • 1.1

   sanoo

   Ei tullut puheeksi kenenkään suunnittelijan kanssa. Taisi lähes kaikki jututtamistani suunnittelijoista ollut sisustanut talon kuvitteelliselle perheelle… Mutta uskoisin kyllä, että lastenkin toiveet on otettu huomioon, koska varmasti jokainen suunnittelija lastenhuoneita sisustaessaan näin toimii.

   • 1.1.1

    sanoo

    Hei Kirsikka! Mukava kuulla messukohteen suunnittelijan ajatuksia täällä blogissakin.
    Eli näinhän se menee, kuten ajattelinkin, että myös messukohteissa suunnittelun lähtökohdat lastenhuoneita tehdessä on aina ne lasten toiveet ja mieltymykset!

    Tuo vaaleanpunainen huone on todella kaunis, yksi messujen lastenhuonesuosikeistani! Rauhallinen vaaleanpunainen on ihana yhdistelmä musta-valkoisen kanssa.

 2. 3

  Päivi sanoo

  Moikka!!
  Kiitos asuntomessu kuvista.. Mikki hiiri tapetit sykähdytti, koska ollaan just remppaamas pojan huonetta. osaisitko sanoa, mistä tuollaista vois saada?

 3. 4

  sanoo

  Kolmannen kuvan vauvan huone on aivan ihana! Mahtava seinä ja upea kokonaisuus. Neloskuvan herkkutarrakokoelma herätti huomiota. Mutta mieleen tuli, että miksi se on englanniksi? Onko se tilattu ulkomailta? Vai näyttäisikö suomenkielinen suklaa, kakku, limppari jne kokoelma hassulta 🙂
  Mikki-huoneessa viehätti harmaa väri.
  Kiitoksia asuntomessujen jakamisesta ulkosuomalaiselle!

  • 4.1

   sanoo

   Tuo vauvan huone on tosi kaunis ja suloinen!!
   Suurin osa messujen seinätarroista taisi olla art4u:n tarroja, olisikohan ollut tuokin!? Voisi se olla vähän hassu suomeksi… siksi kai näissä niin usein käytetään muun kielisiä tekstejä. 🙂

   Mukavaa, että voin välittää messuterveisiä kaukomaillekin!!

 4. 5

  sanoo

  Hej tyyny ensimmäisessä huoneessa sopisi mullekin! Ja se talo tapetti on aivan iiiiiiihana. Paljon ihania kuvia ja suuri kiitos messujutuista. Kiinnostavaa!!

  • 5.1

   sanoo

   Heippa Elisa! Tyyny ja muutkin tekstiilit tuossa talossa oli kyllä tosi kivoja. 🙂
   Hienoa, että messujutut kiinnostaa. 😀 Niitä onkin vielä aika tavalla luvassa… 😉

 5. 6

  sanoo

  Hei, satutko muistamaan tai tietämään mikä tuo neljänneksi alimman kuvan korikärry on? Tai mikä kohde tuo oli, niin voisin yrittää selvittää? 🙂 Mekin oltiin messuilla perjantaina, mutta eipä vaan tuollaista osunut siellä omiin silmiin 🙂

 6. 7

  sanoo

  Kiitos tästä postista! Näitä lastenhuonejuttuja toivoisi sisustuslehtiinkin enemmän. Aihe on meille todella ajankohtainen, joten tähän tulee palattua vielä monet kerrat.

  • 7.1

   sanoo

   Meilläkin lastenhuoneasiat on (jälleen) ajankohtaisia, kun jotain muutoksia täytyisi kotona tehdä. 🙂
   Aika vähänhän sisustuslehdissä lastenhuoneita on, kotijutuissakin jäävät aika vähälle huomiolle. Olisipa kiva, jos joku lehti ottaisi asiakseen lastenhuoneteeman tai jutun lastenhuoneista!

  • 8.1

   sanoo

   Oi, leikkimökki tytöille!! Kivaa! 🙂
   Kohteen sisustussuunnittelija on Virpi Illman (virpi @ sisustusviolet .fi). Häneltähän voisi kysäistä, onko kyseessä valmis säilytysratkaisu vai tsi-versio.

 7. 9

  sanoo

  Mistä kohteesta on viimeinen kuva? Lastenhuoneeseen haluaisin yhden tehosteseinän mutten oikein tiedä että maalia (ja minkäväristä) vai tapettia. Lintutapetti ei sinällään ehkä olisi juuri meille mutta samalta valmistajalta voisi löytyä jotain muitakin kivoja samantyylisiä.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *