Asuntomessut – 5 Helmeä

Asuntomessuihin palatakseni, poimien messuilta ottamieni kuvien joukosta viisi helmeä; yksityiskohtaa ja tilaa, jotka ansaitsevat maininnan erikseen. Varsinaista suosikkikohdetta en messuilta osaa nimetä, mutta ehkä katsotaan myöhemmin vielä jokunen kivoin. Tässä kuitenkin viisi helmeä.

Jamera Leija Asuntomessut

Jämerä Leijan olohuoneessa ihastuin tilan värimaailmaan, joka on kauniin viileä ja utuinen. Yksittäisistä asioista olohuoneessa pidän siniseen taittavasta harmaasta sohvasta, by Lassenin Twin pöydistä ja villamatto on sen verran kiva, että sitä tulen harkitsemaan meidän olohuoneeseen jossain vaiheessa. Sisustus on Riina Lehikoisen suunnittelema.

Urban Villa Asuntomessut

Urban Villan taideteokset ympäri taloa herätti ihastusta, sillä ne ovat täydellisen kokoiset ja sävyiset kukin paikalleen. Selvisikin suunnittelija Iisa Strandin kanssa jutellessa, että ne on tilattu mittatilauksena Sebastian Sandelinilta.

Kastelli Asuntomessut

Kastellin olohuoneessa pidin kovasti tummanharmaiksi maalatuista korkeista seinistä. Nämä korkeat olohuoneet tuppaavat usein jäämään kolkon tuntoiseksi, mutta tässä tilassa harmaa väri tuo syvyyttä, pehmeyttä ja kodikkuutta. Harmaa mielletään usein kylmäksi väriksi, mutta sisustuksessa se on usein hyvin kodikas, kun värin sävy on valittu oikein. Kohteen on suunnitellut Tea-Mariia Pyykönen.

Lakkalaine Asuntomessut

Vaikka LakkaLaine talona oli minun makuuni turhan pramea ja ehkä pröystäileväkin, pidin kovasti talon sisäänkäynnistä, joka on upean ryhdikäs ja funkkishenkinen. Tyylikästä ja kaunista!

Potius asuntomessut

Suurinta ihastusta aiheutti yksittäisenä asiana tämä Potius Isokivi A:n makuuhuoneen pellavaverho, jossa on upeat sinisen sävyt liukuvärjättynä. Se sai inspiraation heräämään omissa verhosuunnitelmissa ja kovasti tekisi mieli kokeilla itse tehdä jotain samanhenkistä. Sininen muutenkin värinä on vuosien tauon jälkeen tuntunut kovin hyvälle ja meillä onkin itseasiassa muutama sininen taideteos odottamassa seinälle pääsyä, osa vielä kehystämistä. En olisi uskonut, että tähän on taas tultu, että sininen pääsee toiselle kierrokselle.

Olipa kiva saada kannustavia viestejä edellisen postauksen aiheeseen liittyen! Ihana kuulla, että ymmärrystä riittää. Täällä on vietetty päivä taas pääasiassa keittiössä. Saatiin vanha jääkaappi kiertoon torin kautta yhdessä minuutissa ja saatiin muutenkin tavaroita paikoilleen, joten keittiö alkaa jo hiukan hahmottua. Odottelen maalauskaveria lenkiltä, jotta saadaan keittiön lattiaan yksi maalikerros vielä illan aikana kuivumaan. Ehkä huomenna otetaan kuvakatsaus keittiöremonttiin! //Illanjatkoa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 1

    Inka sanoo

    Oi! Tuon Kastelli-talon olkkarin seinässä näyttäis olevan juuri se täydellinen harmaa, jota olen oman olkkarin korkeaan tehosteseinään etsinyt. Ei sulle sattunut tarttumaan maalikoodia matkaan? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *