Asuntomessut 2014 / Olohuoneet

olohuone38villa_muurame

Olohuoneiden vuoro! Messujen olohuoneista löytyi monta helmeä. Villa Muuramen (kohde 38) olohuoneen paras juttu on tuo musta piano. Se ja runsas taide tekevätkin tilan tunnelmasta aivan erityisen muihin messuolohuoneisiin verrattuna. Ei uskoisi, että ollaan juuri valmistuneessa talossa!

olohuone2cube170_3 olohuone2cube1702

Cube 170 (kohde 2) olohuoneineen on kiva yhdistelmä marokkolaisuutta ja skandinavisuutta. Tällainen hillitympi ja luonnonläheisempi marokkolaisuus on minun makuuni. Kupari toimii kivasti tässäkin tyylissä!

olohuone5_käpylä olohuone5_käpylä2

Käpylän (kohde 5) olohuone on sisustettu kauniisti luonnollisilla, lämpimillä sävyillä. Jättimatto jatkuu hauskasti sohvan toiselle puolelle. Sohva keskellä huonetta tekee mukavan tiiviin istuskelualueen huoneeseen.

olohuone7passiivikivitalo_leija olohuone7passiivikivitalo_leija2

Passiivikivitalo Leijassa (Kohde 7) tykästyin taiteeseen, myös olohuoneessa. Sisustus onkin niin vähäeleinen, että se jättää hyvin tilaa taiteelle.

olohuone10kannustalo_lato

Kannustalon Lato (kohde 10) ihastutti myös olohuoneen osalta, vaikka varsinaiset vau -efektit täällä tulikin keittiöstä. Siitä lisää myöhemmin! Beni Ourain ja muut marokkolaishenkiset matot oli edustettuna tämänkin vuoden messuilla.

olohuone13_valkola

Valkolan (Kohde 13) olohuone on saanut särmää ja tunnelmaa vanhasta senkistä. Kiva nähdä asuntomessuilla vanhojakin kalusteita!

olohuone13_valkola_elokuvahuone

Valkolasta löytyy myös elokuvahuone, joka onkin sisustettu aivan erilaisin sävyin kuin olohuone. Kivoja tummempia sävyjä lämpimillä metalleilla höystettynä!

olohuone18deko olohuone18deko_lösung2

Tässä lisää näitä Lösungin hauskoja puisia tuotteita, joita löytyy muualtakin Deko-talon (kohde 18) sisustuksesta. Sohvapöydästä tykkään kyllä, mutta erityisen herttainen on tuo matala mäntypölkky pyörillä!

olohuone23kastellin_moderni

Kastellin Modernin (kohde 25) olohuone on kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis. Siniharmaa väri miellyttää minua ainakin, varsinkin kun joukossa on lämpimiä ja pehmeitä sävyjä.

olohuone33Kanerva

Kanervan (kohde 33) olohuoneessa on kiva lekotteludivaani. Sen kaveriksi sopiikin hyvin skandinaaviset, sirot sohvapöydät.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kauniisti stailattuja huoneita vaikkei mikään muuten aiheuta minulle huokauksia…jotenkin olen asuntomessuilla kaivannut sitä, että sisustussuunnittelijat uskaltaisivat tehdä ne vielä pidemmälle esitellen tulevia sisustustrendejä…nyt vuosi vuodelta pääasiassa esitellään sellaista mitä blogeissa on nähty jo pari vuotta. Mutta juu, suurelle massalle tietysti voi olla elämys 🙂 Kaksipiippuinen juttu.

  Mutta että missä kuparia ja marmoria vieläkin? Missä on kirkas lasi ja viherkasvit?

  Maalaisromanttisetkin asunnot jotenkin näyttävät samoille vuosi vuodelta…

  Tai sitten kaiken tämän avautumisen taustalla on oma sisustuskyllästyminen, kun tuntuu ettei saa mistään sen suurempaa inspiraatiota. 😀

  • 1.1

   sanoo

   Niin, kyllähän messukodit tuntuvat olevan hiukan ajastaan jäljessä, kun katsoo asiaa tällaisten sisutusfriikkien näkökulmasta. Varmasti suunnittelijoille aiheuttaa haasteita sekin, että halutaan jossain määrin miellyttää suuria massoja, jotka eivät seuraa sisustustrendejä. Vaarana on sitten se, että moni asia näyttää niin nähdylle. Kyllähän messuilla joitain rajoja kokeilevia sisustuksia oli, mutta itse en niistä ihan muista syistä innostunut. 🙂

   Sisustuskyllästymistä on ollut havaittavissa täälläkin… kesä ja ulkoilmaelämäkö syynä!? No, ehkä innostus palaa kun syksyn myötä siirrytään sisätiloihin! 🙂

 2. 2

  Heidi sanoo

  Toi pölkky pyörillä on kyl mielestäni tammea eikä mäntyä.

  Yhdyn edellisen kommenttiin. Ei juurikaan yllätyksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *