Asuntomessut 2014 / Makuuhuoneet

Tänään lähdetään kurkistamaan asuntomessujen kohteiden makuuhuoneisiin. Postaukseen valikoitui jokunen kohde huoneineen, joista jokaisesta löytyy jotain mainitsemisen arvoista minun makuuni. En ole näitä järjestänyt mihinkään järjestykseen sijojen mukaan, mutta kyllähän kauneimpia on kiva katsella ensin! 😉

makuuhuone38villa_muurame2

Villa Muuramessa (kohde 38) ihastuin ennen kaikkia sinertävän harmaisiin sävyihin, jotka kulkivat kivasti kautta talon. Talo itsessään on aika suuri ja prameilevakin, mutta silti sisustus on onnistuneesti kodikas ja tunnelmallinen. Kupariset valaisimet sopii hienosti kylmiin sävyihin ja eikös vain olekin kivan rento ja realistinen petaus sängyssä. Tekisi mieli suoraan kellahtaa ruttuisten peittojen sekaan! Paneeliseinä saa lisäryhtiä symmetrisesti asetelluista valaisimista. Tämän kelpuuttaisin sellaisenaan, ihan huippu!

makuuhuone38villa_muuramemakuuhuone33Kanerva

Muurametalojen Kanervaa (kohde 33) ehdinkin jo hehkuttaa. Sävyt ovat Villa Muuramea pehmeämpiä ja lämpimämpiä, tunnelma vieläkin kodikkaampi. Vaikka talo on pieni, päämakuuhuone on riittävän tilava ja huoneeseen mahtuu hyvin pieni työpistekin. Taulukollaasista ja tekstiileistäkin voisin antaa kympin! 🙂 Aika hauskaa, että moni kuvaili tätä kohdetta aivan minun näköiseksi, sillä kokonaisuudessaan tämä saattoi hyvinkin olla suosikkini messuilta!

makuuhuone5_käpylä

Design -talo Käpylän (kohde 5) makuuhuoneen sävyt osuivat myös nappiin! Seinissä on mukavan syvä sävy ja valaisin on kerrassaan ihana kaikessa komeudessaan. Puunsävyt lipastossa ja jakkaroissa lämmittää muuten viileäsävyistä huonetta. Pellavalakana ei päiväpeittoja kaipaa, vaan se on jätetty ihanasti esille!

makuuhuone10kannustalo_lato1

Helena Karihtalan sisustama Kannustalon Lato (kohde 10) on upea kauttaaltaan. Makuuhuoneessa sängyn päätyseinän maalaus on kekseliäs ja hienosti loppuun asti mietitty. Tumma sävy ylhäällä tekee huoneesta tunnelmallisen ja intiimin.

makuuhuone6passiivikivitalo_perhe makuuhuone6passiivikivitalo_perhe2

Ripaus yleellisyyttä on aina paikallaan, varsinkin suurperheen vanhempien makuuhuoneessa. Passiivikivitalo Perheen (kohde 6) makuuhuoneeseen yleellisyyttä tuo massiivinen valaisin ja hohtava päiväpeite. Suloinen pikkupöytä on näppärä yöpöytä.

makuuhuone2cube170

Yleellinen on myös Honkatalojen Cuben (kohde 2) maluuhuone marokkolaisessa hengessä. Itse pidän enemmän marokkolaisuuden maanläheisemmästä puolesta, jota tämän kohteen alakerrasta löytyy, mutta kaunis ja kutsuva on tämäkin huone. Päätyseinää ryhdittävä puukoriste on upea.

makuuhuone7passiivikivitalo_leija

Passiivikivitalo Leijan (kohde 7) makuuhuoneessa ihastuin erityisesti tekstiileihin ja taiteeseen. Pellavaa, pehmeitä sävyjä ja ripaus sinistäkin; kaunista!

makuuhuone20honka_harmonia

Honka Harmonian (kohde 20) makuuhuone on kivasti omanlainen. Vanhat paripeiliovet toimivat seinällä hienosti. Vaihtelua näin päin; ovet ei olekaan sängynpäätynä.

makuuhuone18deko

Dekotalon (kohde 18) sängynpääty ja yöpöydät on kotimaista designia, aidosti kuluneesta puusta valmistettuja Lösung -tuotteita. Innostuin kuvaamaan näitä muuallakin tässä kohteessa, joten varmaankin näette vielä lisää tätä!

makuuhuone32lapplin_duo

Lapplin Duon (kohde 32) makuuhuoneessa tykkään sängynpäätyseinän ratkaisusta. Ehkä ulkonevaan päätyyn olisi voinut vielä upottaa lokeromaiset hyllyt yöpöytien korvikkeeksi!? Kiva taso joka tapauksessa!

Yhtä suosikkiani en makuuhuonesta osaa nimetä, mutta nuo kaksi ylintä Muurametalojen makuuhuonetta taisivat minun tyyliini osua voimakkaimmin. Löytyykö teiltä jotain makuuhuone suosikkeja?

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  Hanski sanoo

  Hei! Ihana blogi, tulee seurattua säännöllisesti! Tiedätkö mistä nuo Villa Muuramen makuuhuoneen seinävalaisimet ovat?

 2. 3

  Sari Karjalainen sanoo

  Hei!
  Ihania makuuhuoneita, mikähän on tapetti kohteessa 6, aivan mahtava:)
  Laittaisitko tietoa, ottaisin sen mielelläni vastaan.

 3. 4

  Matsku sanoo

  Moi! Ihania inspiroivia kuvia. Tiedätkö mistä kohde 6:n sängyn päällä oleva iso valaisin on peräisin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *