Asuntomessut 2014 / Keittiöt

keittiö33kanerva

Palaillaanpa pienen tauon jälkeen vielä asuntomessutunnelmiin! Asuntomessujen keittiöiden kuvaamisen kanssa koitin olla kovin maltillinen. Ajatuksena kun on ollut tänä vuonna esitellä vain niitä jollain tapaa säväyttäneitä tai minua miellyttäneitä kohteita. Kanervaan (kohde 33) ihastuin kovasti myös sen keittiön ansiosta. Niemeke on käytännöllinen, mutta myös kaunis ja valaisimet sen päällä upeat. Vihertävän harmaa naavan sävy on kivan erikoinen ja se sopii noihin ruskean harmaisiin väreihin ihanasti.

keittiö2cube170_2keittiö2cube170

Samoja sävyjä on myös Cube 170 (kohde 2) keittiössä, mutta tällä kertaa hirsiseinissä. Äkkiseltään katsottuna keittiö näyttää kovin pienelle, mutta L-muotoisen keittiön toinen seinä onkin täynnä kaappeja lattiasta kattoon!

keittiä9polar

Vaaleat keittiöt ovat toki kovin suosittuja, mutta jokunen musta keittiö messuilta löytyy. Kohteessa 9 mattamusta kaunis puupinta yhdistyy kauniisti tammitasoihin.

keittiä20honka_harmonia

Honkatalon Harmonian (kohde 20) keittiömäisyyttä voi vähentää vetämällä liukuovet keittiön eteen. Varsin kiva ajatus, mutta enpä tiedä, miten tuo sitten käytännössä toimisi.

keittiö10kannustalo_lato

Kannustalon Ladossa (Kohde 10) Helena Karihtalan suunnittelema keittiö herätti paljon ihastusta. Reilusti korkeampi välitila antaa aika tavalla ryhtiä koko keittiölle. Avohyllyt astioineen ja esineineen on mielestäni tosi kauniit ja tuo pehmeä tummanharmaa sävy antaa niille ihanan taustan.

keittiö10kannustalo_lato2keittiö6passiivikivitalo_perhe

Mustavalkoiset keittiöt on selvästi ollut viime vuosina väistymässä, mutta tässä yksi tyylillä toteutettu sellainen. Pehmeyttä rajuille kontrasteille antaa välitilan marmorilaatta. Kohde 6 Passiivikivitalo Perhe.

keittiö16noppakotib

Noppakodin B (kohde 16) keittiössä taisi olla koko messujen komein työtaso! Betonitaso on valettu paikalleen, jolloin tasoon ei muodostu saumoja, eikä painavaa tasoa tarvitse liikutella. Oi, tämä on minun unelmani!!

keittiö14laajaranta

Tämän Laajarannan (kohde 14) keittiön vaalea väritys on ihanan rauhallinen ja raikas, hienosti hirsiseiniin sopiva. Esimerkiksi meidän pieneen keittiöön tällaiset kauniisti toisiinsa sointuvat värit olisi paikallaan.

keittiö13_valkola

Muurametalojen Valkola (Kohde 13) keittiön vähäeleisyys on minun mieleeni. Näin simppelissä keittiössä on mahdollista pitää reilumminkin keittiötarvikkeita ja -koneita esillä, sillä yksinkertainen tausta ei tee keittiötä sotkuisen tai levottoman näköiseksi.

keittiö13_valkola2

Jos haluat tietää, mitkä messukeittiöt nousivat suosikikseni, kannattaa käydä kurkistamassa Meidän Talo -lehden asuntomessusivustolle, jonne Styleroomin asuntomessulähettiläänä kuvien ja perustelujen kera valitsin kolme kauninta keittiötä! Sivustolta löytyy muitakin bloggaavia messulähettiläitä, messutärppejä ja poimintoja, joten suosittelen vierailemaan!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Voihan nenä, kuinka ihana tuo betoninen työtaso – tahtoo!
  Laitoin sulle pientä haastetta tuonne blogiini – toivottavasti innostut ottamaan sen vastaan:)))

  • 1.1

   sanoo

   Betoninen työtaso meidän kohdalla vaatii kokonaan uuden keittiön, joten tovin joudun tasoa vielä odottelemaan…
   Haaste odottaa yhä luonnoksissa, mutta lupaan kyllä saattaa sen valmiiksi. 😀

Trackbacks

 1. […] tässä tilanteessa on välttämätöntä saada taso valettua paikoillaan. Muistin viime kesän asuntomessuilla tutustuneeni betonitasoon, joka on mahdollista tehdä itse ja otin yhteyttä Z Counterformiin, jossa […]

 2. […] tässä tilanteessa on välttämätöntä saada taso valettua paikoillaan. Muistin viime kesän asuntomessuilla tutustuneeni betonitasoon, joka on mahdollista tehdä itse ja otin yhteyttä Z Counterformiin, jossa […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *