Asuntomessut 2014 / Kanerva

kanerva1

Omien messukuvien käsittelyä odotellessa ajattelin näyttää teille kuvat yhdestä upeasta kohteesta, johon jokaisen messukävijän kannattaa tutustua! Tämä talo on Muurametalojen kohde Kanerva, 96-neliöinen nelihenkisen perheen koti. Kuvat ovat Muurametalojen lehdistökuvia. Ihastuin itse näppärästi käytettyihin neliöihin, onnistuneeseen ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä ennen kaikkea todella kauniiseen ja harmoniseen sisustukseen. Sisustuksen on suunnitellut Johanna Salminen ja Kati Vuorela. Suurin osa kalusteista, tekstiileistä ja muista sisustustuotteista on Hannasista.,

kanerva2

En osaa päättää, onko tässä kodissa kauneinta tämä vanhempien makuuhuone vai ruokailutila. Makuuhuoneessa tykkään kutsuvista ja luonnonläheisistä tekstiileistä ja sirosta työpisteestä. Ruokailuhuoneessa pyöreät muodot niin kalusteissa kuin seinälläkin ihastuttavat!

kanerva6kanerva5

Olohuone ja keittiö on kivasti yhtä tilaa, mutta niemeke kuitenkin tekee keittiöstä hiukan suojaisamman. Olohuoneeseen keittiönäkymä on mukavan rauhallinen. Kokkaillessa ja ruokaillessakin voi ihastella takkatulta tai keskustella olohuoneessa istuvien kanssa.

kanerva7kanerva3

Tämä pojan huone sänkykehikkoineen ja pallovaloineen on ihastuttava. Myös lastenhuoneissa on rauhalliset ja hillityt pinnat sekä isommat tekstiilit. Värikkyyttä on tuotu todella harkitusti pienillä esineillä. Kokonaisuus säilyy näin harmonisena.

kanerva4pohja kanerva

//Mitäs mietteitä Kanerva teissä herättää? Muita ihastuneita!?

Kuvat: Muurametalot kuvaaja: Kristiina Hemminki

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Tykkäsin! Sisustus oli ihan nappiin ja neliöt järkevästi käytetty. Yksi mun lemppareista. Keittiön kaappien sävy ja valaisimet tason päällä, sekä nuo lautaset seinällä sai minulta suurimmat pointsit. Lasten huoneetkin oli ihanasti sisustettu. Kannatti tutustua!

  • 2.1

   sanoo

   Tässä on kyllä neliöt tehokäytössä eikä talo tuntunut lainkaan ahtaalle! Mainiota tilankäyttöä. 🙂 Keittiön sävy on ihastuttava, sopivan vähän vihertävän harmaa. 😀 Kaunis koti!! ♥

 2. 3

  sanoo

  Mitä ajatuksiako? Aivan ihana! <3 Minua miellyttää ehkä eniten tuo keittiö ja olohuoneratkaisu, kun ovat tavallaan yksi huone, mutta kuitenkin selvästi erillään. Myös isohko eteinen olisi mieleeni 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Samaan asiaan minäkin ihastuin, miten olohuone ja keittiö nivoutuu yhteen! Ikään kuin samaa tilaa, mutta kuitenkin omina osioinaan. Hieno ratkaisu, jota on sisustuksella kauniisti korostettu!

 3. 4

  sanoo

  Ihanan rauhallinen sisustus ja järkevä pohja. Jos olisi talo suunnitteilla, niin voisi olla juurikin tuollainen. Pihassa oli varmaan vielä autotalli/varasto?

 4. 5

  Laura sanoo

  Kivan näköistä. Selkeää ja raikasta. Lapsiperheelle sopiva sisustus.

  Onko mitään tietoa kenen nuo lastenhuoneiden matot on? Ne varsinkin miellytti silmää 🙂

 5. 6

  Korukopan Eija sanoo

  Kun näin jo aiemmin tämän talon esittelukuvat, mieleeni tulit sinä aivan välittömästi – niin sinun oloinen sisustus 🙂 mutta kyllä tykkään myös itse, rauhallista ja harmonista.

 6. 7

  sanoo

  Selkeä ja hyvä pohjaratkaisu – kaikki tarpeellinen, ei mitään ylimääräistä. Kompakti koti, ehkä neljälle hieman pieni kuitenkin, neliöitä ei näyttäisi ainakaan kuvien perusteella olevan kovin paljon. Kaunis & raikas sisustus 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Simppeli pohjaratkaisu kyllä käyttää neliöt viisaasti! Riippuu varmasti aivan tilantarpeesta, me asumme viisihenkisenä perheenä tätä taloa jonkin verran ahtaammin… mutta ihan hienosti mahdutaan!

 7. 8

  sanoo

  On kyllä todella kaunis ja harmoninen kokonaisuus! Kivoja yksityiskohtia myös 🙂 Tuollaisen lautaskokoelman voisi toteuttaa myös omaan keittiöön pyöreän pöydän kaveriksi!

  • 8.1

   sanoo

   Minä taas aloin haikailla pyöreää pöytää tämän kohteen jälkeen, vaikka juuri uudistin ruokapöytämme. 😀 Yksityiskohdat tekee kohteesta mukavan kodikkaan!

 8. 9

  sanoo

  Kiva ja normaalinoloinen koti. Ei turhia hienosteluita. Varmaankin toimiva. Kiinnostava ja takka on huippu, sillä meilläkin on tuommoinen. Itse palan halusta päästä messuille, mutta emme ole vielä päättäneet päivää.

 9. 10

  Päkkänä sanoo

  Pienemmät makkarit oli raikkaat. Muuten olisin ehkä kaivanut aavistuksen lisäväriä muihin huoneisiin. Keittiö mielyttää joka katselukerralla enemmän.

  4 hengen asuntoon tarvitaan ehdottomasti toinen vessanpönttö 🙂

  • 10.1

   sanoo

   Ehkä hitunen mustavalkoisuutta kaikkien pehmeiden ja utuisten sävyjen rinnalle olisi myös voinut piristää. Vaikka tykkään tästä rauhallisestakin tyylistä kovasti!
   Kyllä sitä varmasti yhdelläkin pytyllä pärjää, jos niin tahtoo! 😀

 10. 11

  sanoo

  Tätä kohdetta täytyykin katsella ja ”tunnustella” oikein kunnolla sitten paikan päällä. Nimittäin juuri tilan tuntua. Tuo vaikuttaa tosi kompaktilta ja kodikkaalta, erityisesti keittiö- ja olohuone. Kiva päästä vähän saamaan inspiraatiota! On tosi vaikea tehdä päätöksiä, mitä tulevalta kodilta toivoisi.. Esim. on vaikea suunnitella, minkä kokoiset huoneet olisivat hyvät. Se täytyy tuntea tilassa.. Kiinnostavaa nähdä tuo talo myös ulkoapäin. Usein tehoneliötalot ovat minusta tylsän näköisiä suorakaiteita ulkoa.. Mutta joku tehokas, kodikas ja arkkitehtuuriltaan nätti suht pieni omakotitalo olisi unelma!

  • 11.1

   sanoo

   Sehän se onkin, ettei kuvista ja pohjapiirroksista välttämättä havaitse tilan tuntua lainkaan. Sen vuoksi hyvä, että messuilla pääsee tunnustelemaan monenlaisia taloja. Itse pienissä neliöissä asuvana koen monet isot talot kolkkoina, vaikka sisustukseen olisi panostettu.
   Tämä talo oli kyllä kaikin puolin mukavan kompakti olematta silti lainkaan ahdas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *