Asuntomessut 2014 / Ensitunnelmia

Asuntomessut 2014 Blogi

Noniin, asuntomessujen lehdistöpäivä ja nyt jo avajaisetkin ovat takana. Kameran muistikortilla on satoja kuvia, mielessä monta kivaa messuilla nähtyä juttua ja intoa niistä kertomiseenkin vaikka millä mitalla! Tänä vuonna en aio edes kysyä, miten haluaisitte messujuttuja lukea, vaan ajattelin jakaa jälleen tiloittain messujen antia. Aiemmista vuosista poiketen, tulen blogissa esittelemään vain jollain tapaa minua miellyttäneitä juttuja, jottei käy niin, että kivoimmat jutut hukkuu kuvatulvaan! Poimin muutamia yksityiskohtia eri kohteista, joita voidaan sitten kurkkia tarkemminkin, kun ehdon käymään kuvat läpi.

Yleisvaikutelmaltaan tykästyin messuilla siihen, että mukana oli paljon pieniä tai keskikokoisia taloja, sellaisia kaikkien saavutettavissa olevia tavallisia koteja. Haasteensa tuo tietysti tiiviisti rakennetulla alueella yksityisyys ja näkymät, mutta kohtuullisesti talot oli saatu alueelle sijoitettua, muutamaa hassua poikkeusta lukuunottamatta. Tietysti aika ja sen mukana tuoma kasvillisuus auttaa tässä asiassa! Sisustuksia löytyi paljonkin kivoja, pehmeitä, harmonisia ja harkittuja kokonaisuuksia. Katalogikoteja toki joukkoon aina mahtuu, mutta moni talo oli hienosti sisustettu oikein kodikkaan ja asutun oloiseksi. Marokkolaisvaikutteet tulivat useammassakin kohteessa ilmi, voimakkaimmin messujen ehkä ihastelluimmassa lattiassa Villa Muuramessa (Kohde 38).

Asuntomessut2014_2_Cube_ Asuntomessut2014_6_Passiivitalo_Perhe_ Asuntomessut2014_6_Passiivitalo_Perhe2_ Asuntomessut2014_7_Leija_ Asuntomessut2014_10_Kannustalon_Lato_ Asuntomessut2014_13_Muurametalot_Valkola_ Asuntomessut2014_15_Noppakoti_A_ Asuntomessut2014_15_Noppakoti_B_ Asuntomessut2014_18_Dekotalo_149_ Asuntomessut2014_20_Honka_Harmonia_ Asuntomessut2014_30_Deko159_ Asuntomessut2014_33_Muurametalot_Kanerva_ Asuntomessut2014_38_Villa_Muurame_

Tähän saumaan on hyvä heittää toiveita, jos on jotain tiettyä mielessä, josta haluaisit messujen suhteen kuulla! Messureportaasi siis starttaa, kunhan kuvatulva on selätetty! Kuulemisiin. 🙂

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  Piipa sanoo

  Tänä vuonna en pääse itse messuilla käymään, joten kaikenlainen info piharakennuksista (saunat, kesäkeittiöt tms) kiinnostaa kovasti.

 2. 3

  sanoo

  Todella kauniita ja inspiroivia kuvia! Me ei tänä vuonna viitsitä pienten kaksostyttöjen kanssa lähteä Espoosta asti messuille, mutta etenkin lastenhuoneet kiinnostaa kovasti!

 3. 5

  Sisko sanoo

  Houkuttelevat messut, pitäiskö sittenkin lähteä käymään. Tuo ulkorakennus, aivan ihana! 🙂 pihajutut kiinnostaa sekä istutukset, tietty kivat sisutus ideat. Kauniita kuvia!

  • 5.1

   sanoo

   Kannattaa kyllä lähteä! 🙂 Pihathan näissä on varsin keskeneräisiä ja hutiloiden tehtyjä hyvin monessa, mutta piharakennuksissa ja joissakin kivetyksissäkin oli monta kivaa juttua!

 4. 6

  Korukopan Eija sanoo

  Kiva nähdä mitä nostat messuilta esiin 🙂
  Itse olen myös jossain vaiheessa suuntaamassa messuille. Kivat sisustusideat odottavat etsijäänsä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *