Asuntomessut Hyvinkäällä / Helmet

Asuntomessut Lapplin LumoLehdistöpäivä asuntomessuilla takana! Oli jälleen kerran mielenkiintoista kiertää kaikki kohteet, ihmetellä ja ihastella. Kasasin muutamia positiivisesti mieleenjääneitä asioita messukodeista tähän postaukseen. Kokonaisuudessaan messut jäi kivana mieleen. Messualue oli mukavan väljä joihinkin aiempiin vuosiin verraten ja yllättävänkin valmista oli niin alueella kuin kohteissakin. Hitusen meinasi aika jäädä kesken, nimittäin ajatuksena oli käydä suosikkini toiseen kertaan läpi, mutta juuri ja juuri ehdin kertaalleen kiertää kaiken.

Lapplin Lumossa (10) ihastuin mustaan, symmetriseen mittatilauksena toteutettuun keittiöön.

Asuntomessut MajaMaja (25) oli juuri niin ihana kuin Dekon kuvien perusteella ajattelinkin, mutta iloisia yllätyksiä löytyi vielä messuilla. Majan kodinhoitohuone on yksinkertaisesti kaunein mahdollinen kodari!

Asuntomessut Talvipalatsi Talvipalatsissa (8) Mokon, Peroban ja Nougatin tuotteiden avulla on tehty ihanan rauhallinen ja harmoninen sisustus. Betonia, puuta ja muuta luonnollista! Tämä kohde nousi yhdeksi suosikeistani.

Asuntomessut 2013Skaalassa (26) portaiden alusta on otettu kivasti hyötykäyttöön. Kalusteisiin mahtuu säilytystilan lisäksi pieni työpistekin.

Asuntomessut Lumikki Lumikin (15) tekstiilit tekevät tilasta kutsuvan, vaikka muuten pinnat on hyvin pelkistettyjä. Tässä kohteessa oli muitakin kivasti sisustettuja huoneita.

Asuntomessut Validus MotusLammi-Kivitalojen Validus Motus (27) vakuutti eteisessä kivalla DIY-kirjahyllyllä. Aivan mainio viritys! Näitä on aiemmin totuttu näkemään kevytsoraharkoilla toteutettuna, mutta tässä taisi olla Lammin nurmikonreunuskiviä.

Asuntomessut Honka LumiHonka Lumin (31) keittiö on mukavan epäkeittiömäinen. Keittiömäisintä tässä on näkyvillä olevat kodinkoneet. Liesituuletinkin on katossa saarekkeen yläpuolella. Jotenkin odotin näkeväni tällaisia piilotettuja keittiöitä enemmänkin kohteissa, mutta keittiöt olivat pääasiassa varsin perinteisiä.

Semmoiset näin alkuun asuntomessuista! Paljon olisi kuvia jaettavaksi ja kysyisinkin vinkkiä teiltä, millä tavalla haluaisitte messukuvia nähdä… Viime vuoden tapaan tila kerrallaan, esim. keittiön, makkarit jne. vai mielummin kohteittain?

Asuntomessut Hyvinkäällä 12.7.-11.8.2013

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Kohteita ja tietenkin kaikki helmet erilleen jos vaikka jaksat tehdä myöhemmin tiivistelmän eri keittiöistä jne. (:

 2. 3

  sanoo

  Upeita kuvia olet ottanut! :)Näyttääpä houkuttelevalta, en malta odottaa että pääsen paikalle ihastelemaan livenä myös näitä kohteita! 🙂

 3. 4

  sanoo

  Meillä tulee uuteen kotiin portaiden alle keittiö! Tuli mieleen tuosta portaiden aluksen hyödyntämisestä! 🙂
  Mua kiinnostais kaikki kuvat! Mennään itsekin todennäköisesti ens viikolla paikalle…. mutta varsinkin just keittiöt, kylppärit, sisäportaat, kodarit, lastenhuoneet kiinnostaa.

 4. 5

  sanoo

  Mielenkiintosta on aina nähä, millaisiin kohteisiin/asioihin eri bloggarit (ja lehdet) ovat kiinnittäneet huomiota/ihastuneet.

  Olisin kiinnostunu kuvista tiloittain 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Minustakin se on mainiota, kuinka eri asioita eri ihmiset messuilta poimivat. Joskus saattaa jonkun bloggaajan messukuvia katsellessaan ajatella, että oltiinko me edes samoilla messuilla! 😀 Mutta juuri sen vuoksi tykkään aina messukuvista erityisesti blogeissa tosi paljon. 🙂

 5. 7

  sanoo

  Upeita kuvia. meillä on keittiössä kaapistot tuollain kahdessa rivissä, myös kodinhoitohuoneessa on ja ne ovat kyllä niin kätevät.

 6. 8

  sanoo

  Ääni esittelyyn tiloittain. Dekoa selaillessani osui silmiini jo monta hyvää ja käyttökelpoista ideaa. Ja näistä ottamistasi kuvista /kuvauskohteista tuo DIY -kirjahylly vie kyllä voiton. Ihan mahtava keksintö!

  • 8.1

   sanoo

   Minäkin aivan ihastuin tuohon diy-ideaan. 🙂 Täytyy heti alkaa miettiä, missä sitä voisi käyttää. 😀 Eiköhän loput kuvat tule tiloittain. On helpompaa niin ja mielenkiintoistakin samalla nähdä monenlaisia tiloja kerralla. 🙂

 7. 9

  sanoo

  Tila kerrallaan kuulostaa hyvälle, sillä niin monessa blogissa tulee näitä näkemään ja usein ne esitelään kohde kerrallaan, joten se on välillä puuduttavaa 🙂

  • 9.1

   sanoo

   Niin, vaikka saahan silloin kohteesta kokonaisuudessaan paremman kuvan. 🙂 Mutta tila kerrallaan minäkin tykkään messukuvia katsella, joten sillä mennään!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *