Asuntomessuilla: Yksityiskohtia ja muuta mielenkiintoista

Lopultakin loputkin asuntomessukuvat. Vähän sitä sun tätä, yksityiskohtia sieltä täältä.

Nunnauunin Genius -takka on vilahdellut aika monissa messukuvissa. Ihmekös tuo, onhan se melko upea!

Tällainen olisi ihana, jos pihasta löytyisi tilaa. Kekkilän Vihervaja Lepo. Taustalla loistaa Villa Rusko. Ei oo mun väri…

Villa Ruskossa oli betonia sopivassa suhteessa. Taso takan nurkassa ja  NUDin Base valaisimet betonilla. Kiitos vennij:lle valaisinten nimeämisestä. Halogeenilamppu on diamond lights.
Vuorelan julkisivusta tykkäsin kovasti. Värikkäät ja väreillä piristetyt talot ei iskenyt ollenkaan, mutta tämä talo kauniissa värityksessään on ihana!

Keittiön ledvalaistusta. Työtasossa oleva valo. Aika jännä!

Ihana tuo Finlaysonin laatikko. Meillä on kovasti samanlainen suurempi olohuoneessa mustaksi maalattuna.

Mutteritalosta löytyi näin kiva lattia. Voisi tuohon aika nopsaan kyllästyä, mutta hauska se on. Samaisesta huoneessa on tuo kolmijalkainen valaisin, jota joskus haaveilin meillekin. Aika pirteät värit!!


Näistä tauluista tuli mieleen oma katraani, saman kokoiset muksut ja samassa järjestyksessäkin. Ihana idea käyttää lasten kuvia näin taiteena.

Iittalan Sarjaton -astioita näin messuilla ensimmäistä kertaa muuten kuin kuvissa. Erityisesti lajalliset lasit ja nuo kupit miellyttää minua.

Kastellin Woodpeckerissä oli myös kauniit astiat kattauksessa.

Nyt on messukuvat lopussa. Paljon löytyi kivoja yksittäisiä juttuja ja pari kokonaisuudessaan kivaa kohdetta, Vuorela ja Casa Forte. Suosikkini olivat kovasti erityylisiä keskenään, mutta pidin molemmista kohteista kovasti. Paljon oli myös sellaista, mikä minua ei miellyttänyt, mutta jätit kaiken sellaisen tyystin kuvaamatta ja halusin keskittyä vain kivoihin juttuihin!!

Kommentit
 1. 1

  ankku sanoo

  eka kuvassa oleva ”aaltopelti” on tapettia, myynnissä ainakin vepsäläisellä… 🙂

 2. 2

  sanoo

  Toi aaltopelti-tapetti oli ihan huippu. Kohteessahan oli muitakin tapetteja, jotka hämäsivät muodoillaan ihan joksikin muuksi kuin tapetiksi. Tosi hauskoa. En kyllä haluaisin meille, mutta silti 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Niin oli! Makuuhuoneen rypistetty paperi -tapetti oli tosi makee. En minäkään omaan kotiini laittaisi, mutta huippuja oli silti. Työhuoneen tikattu tapetti ei ollutkaan sileä, niinkuin olin makkarin ja aaltopellin jälkeen ajatellut. 🙂

 3. 3

  Lennu sanoo

  Meidän 14-vuotias junnu haluaisi juuri tuollaisen aaltopeltitapetin. Oli löytänyt sen sinun blogistasi. Nyt äityli täällä ihmettelee, miten sitä voisi saada Vepsäläiseltä, niinkuin joku mainitsi. Onko Vepsäläinen tosiaan ottanut valikoimiinsa tapetteja, vai toimiiko välikätenä?

  • 3.1

   sanoo

   Vepsäläisen kautta tapettia on ainakin vuosi sitten saanut tilattua… Tapetti on Osborne & Littlen Ponti ja sitä saa Lauritzonilta ja varmastikin heidän muiltakin jälleenmyyjiltä.
   Mainion valinnan junnu on tehnyt! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *