Asuntomessuilla: Ruokailutilat

Messujen keittiöistä on luontevaa siirtyä ruokailutiloihin. Paljon kivoja juttuja, mutta myös paljon aika mitäänsanomattomia tiloja.

Finlaysonin sisustaman Jämerä Loft 1:en kattaus oli yksi suosikeistani. Mustavalkoista Taimea näkyi paljon messuilla. Minusta tuntuu, että sitä voisi tulla meillekin alakertaan johonkin. Ja vaaleanharmaa-valkoisena makuuhuoneeseen! Kaunista!

Casa Forten ruokailutila on aivan upea, korkea tila. Eriparituoleista ja ruttuisesta verhosta plussaa, valaisin menisi vaihtoon.

Villa Ilo oli liian pramea minun makuuni, vaikka valkoinen kiiltävä laatta onkin tosi kaunis. Eero Aarnion Kuplatuoli tuossa ikkunan edessä kelpaisi kyllä myös!

Vaikka Estellestä tykkäsin muuten, ruokailutila ei kyllä napannut, varsinkaan verhot.

Hauskaks Talon ruokailuryhmä oli aika mainio. Vaikka meidän kotiin ei värejä kaivata, näytti tämä silti tosi kivalle! Pinnatuolit on sopivasti eri mallisiakin.

Minusta on kiva katsella muiden bloggaajien kuvia messuilta. Mukava nähdä, miten erilaisia asioita ihmiset messuilta poimiikaan. Sellaisen jutun huomasin, että harmillisen monessa kohteessa talojen paraatipaikat oli pilattu esitteillä ja esitetelineillä. Keittiöt varsinkin oli useammassa talossa täynnä roipetta.

Saapa nähdä, mihin tilaan seuraavaksi! 😀

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hei, hyvät kuvat olet saanut otettua messuilta keittiöistä ja ruokailutiloista. Casa forten ruokailutila näyttää upealta.

  • 1.1

   sanoo

   Casa Forte oli kyllä muutenkin kuin ruokailutilaltaan aivan upea! Ja kiva jos kuvat on kelvollisia… itsestä tuntui niin mahdottomalle siellä kuvata!

 2. 2

  sanoo

  Samaa mieltä Sannan kanssa, kuviasi ruokailutiloista (ja samoin kuin keittiöistä) on ilo katsella! Jämerä Loft on suosikkini, ja nuo värikkäät tuolit näyttävät myös todella kivalta, vaikken myöskään ottaisi niitä omaan kotiini.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *