Asuntomessuilla: Keittiöitä

Nyt on messut koettu ja nähty. Aika moni kohde yllätti positiivisesti, messuluettelon luomiin ennakko-odotuksiin nähden. Kuvaaminenhan tuolla oli kohtuu hankalaa, väenpaljoudessa. Lehdistöpäivänä varmasti olisi ollut helpompaa, mutta tähän nyt oli tyytyminen kun jäi lehdistöpäivä menojen vuoksi välistä. Aluksi muutama keittiö messuilta.

Casa Forten (Kohde 37) aamiaiskaappi oli aivan huikea. Mainion kokoinenkin! Muutenkin keittiö miellytti minua, kuten koko kohde.

Skaalassa (kohde 17) oli aika näppärä piilo mikrolle, keittimille sun muille. Ruokailutilasta katsottuna jäävät kokonaan piiloon. Liesituuletin vaan jää hassun alas ruokapöydästä katsottuna.

Mustan sijaan tummanharmaat ovet näyttää hyvälle, erityisesti rosterin kaverina. Villa Ruskossa oli kivoja juttuja muissakin huoneissa.

Kokonaan valkoista keittiötä on piristetty metallilevyllä välitilassa. (Korko 28)

Villa Vuorelan keittiö on kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Pieni ja sievä keittiö!

 

Muihin tiloihin toisella kertaa!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kiva päästä kuvakierrokselle, varsinkin kun lajittelit näin huoneittain! Minua miellyttää tuo tummanharmaa keittiö, juuri sopivan tumma, käy myös pimeämpinä vuodenaikoina. Laitatko kuvia olohuoneista?

  • 1.1

   sanoo

   Minäkin tykkäsin kovasti tummanharmaasta keittiöstä. Toinen puoli keittiötä oli kokonaan taas valkoinen. Hyvä yhdistelmä mustavalkoisen keittiön tilalle! Kyllä minulla olohuoneistakin on kuvia, taidan lajitella loputkin näin huoneittain. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Taas täytyy kiittää, tälläkään kertaa ei tarvinnut pettyä, kuvat ovat todella hyviä, väenpaljoudesta huolimatta. <3
  Kiitos taas tästä nautinnosta ja innolla odotan muita huoneita. 🙂

 3. 3

  sanoo

  Tuttuja keittiöitä 🙂 Samoja olin taas eilen ihastelemassa. Ylitse muiden minun makuuni on juurikin tuo Casa Forten mustavalkoinen keittiö.. niin ihana!

  • 3.1

   sanoo

   Casa Forten keittiö oli kyllä aivan helmi, muutenkin tykkäsin tuosta talosta tosi paljon. 🙂 Kiva katsella messukuvia muiden blogeissa, erilaisia asioita kaikki sieltä on poiminut!

 4. 4

  sanoo

  Kävin myös eilen messuilla, ja osa kohteista oli positiivinen kokemus ja osa jäi aika hailakaksi tunnelmaltaan.

  Kivoja kuvia sinulla! Samaa mieltä, että kuvaaminen oli jossain määrin hankalaa. Minua ei niinkään häirinneet yleisövirrat vaan se että kuvakulmia ei tavis-kävijä pääse vapaasti valitsemaan ”estojen” vuoksi. Tietysti ymmärrettävää, että vaeltavat kansat eivät voi päästä kuluttamaan koteja ihan loppuun messujen aikana. Nythän jo esim talojen portaikkojen seinämaalit olivat aika naarmuilla ja kuluneita.

  • 4.1

   sanoo

   Minuakin harmitti monessa kohteessa se, että parhaat kuvakulmat jäi käyttämättä, mutta hyvähän se on, että vähän rajataan kulkureittejä! Aika kurjassa kunnossa oli kyllä osan taloista pinnat… Erityisesti yhden talon parketti, jossa messuvieraat lompsi märillä ja kuraisilla kengillä! :O Maalaaminen messujen jälkeen on sentään helpompaa kuin lattian vaihto.

 5. 5

  sanoo

  Moikka. Hauska nähdä messukuviasi. Postailin juuri omiani ja aika monta samaa kohdetta löytyy kuvista. Sinulla on hyviä kuvia!

  • 5.1

   sanoo

   Eikö olekin hauska katsella toisten messukävijöiden kuvia ja juttuja!? Miten erilaisia asioita eri ihmiset samoista kohteista bongaakaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *