Asuntomessuilla: Olohuoneita

Tällä erää asuntomessujen olohuoneita. Casa Forte saa jälleen kunnian aloittaa. 😉 Kerrassaan ihastuttava tämä tarjotinpöytä astioineen. Casa Forten olohuone oli pieni, mutta ihana. 

Yhden Ikea -kodin olohuone oli sisustettu mukavan rauhalliseksi. Harmaata, tammea ja mustaa; tykkään!

Villa Hessessä oli betonilattioiden lisäksi betonista tehtyjä penkkejä ja tasoja. Taisivat olla ihan uniikkeja kappaleita, jos en väärin muista…

Hannasin sisustama Vuorelan olohuone oli messujen kodikkaimpia. Kaunista! Punaiset tyynyt ja ruskeasävyinen matto pehmentää sopivasti mustavalkoisuutta. Oispa aika ihana teettää muksujen kuvasta taulu omaakin kotiin.

Tykkäsin myös Jämerä Onnin olohuoneesta, erityisesti mustasta parketista. Aika askeettisestihan tämä on sisustettu, vähän keskeneräinen fiilis tulee.

Estellen olohuone oli tyylikäs ja kotoisa. Ei ehkä aivan minun tyyliäni, mutta jokin siinä silti viehättää. Seinämaalaukset oli aika hienoja, vaikka ehkä vähän vähempikin olisi riittänyt!?

Tervakukan olohuoneessa tykkäsin mummolatunnelmasta. Kierrätyspöydät, rennot tekstiilit ja kukkatapettiko sen luovat!? HT-Collectionin sohva voisi olla kiva meillekin.

Villa Ruskossa olleita riippuvalaisimia olen ihastellut ennenkin. Kuka muistaisi niiden nimen? Olohuone oli kokonaisuudessaan kauniin harmaa.

Vaikea nimetä yhtä olohuonesuosikkia, monessa oli kivoja asioita. Löytyykö näistä suosikkiasi?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Vuorela ja Tervakukka näyttävät molemmat oikein kodikkaille. Tervakukan matot laitoin merkille, mistähän lienee peräisin… No, uusi matto olohuoneeseen on meille jo tulossa, joten sinällään tarvetta ei ole. Toivottavasti matto vain on odotusten mukainen 😉

  • 1.1

   sanoo

   Minäkin pidin Tervakukan matosta ja mietiskelin, mistä se on. Mutta meilläkin on sen verran tuoreet matot, ettei tarvetta pitäisi olla. 😀 Ikea -kodissakin oli kaunis matto, varmaankin ikeasta!

    • 1.1.1.1

     sanoo

     Olen tilannut Linie designin Asko mixed- maton, joka on tainnut tulla lähiaikoina tunnetuksi ainakin Valkoinen harmaja – blogissa 🙂 Odotukset ovat korkealla, voi kun se olisi niin hieno kun toivon sen olevan! Bloggailen siitä kyllä sitten kun se on tullut, käy kurkkimassa välillä 🙂

 2. 2

  sanoo

  Tuo Ikean musta-harmaa-tammi olohuone on mun suosikki! Tykkäsin myös Vuorelan olohuoneesta, joka on sekä tyylikäs että viihtyisä. Näitä messukuvia on todella kiva katsella, joten lisää pliis!

 3. 6

  vennij sanoo

  Ihanaa, että blogeista löytyy paljon hyviä kuvia messuilta. Kävin viikko sitten messuilla, mutta lähes kaikki ottamani valokuvat epäonnistuivat. Tervakukan matto näyttää ihanalle. Mistähän se on peräsin?

  • 6.1

   sanoo

   Harmillista, että kuvasti eivät onnistunut. Mutta kyllähän näitä kuvia on netti pullollaan. Tosin asuntomessujen omille nettisivuilla on aika vaisusti kuvia, blogeissa senkin edestä!! 😀
   Täytyypä ottaa selvää tuosta Tervekukan matosta. Kohteen tiedoissa mainittiin Ikea tekstiilien kohdalla, mutta en kyllä Ikean mattovalikoimista tuota löytänyt.

 4. 8

  sanoo

  Tuo lamppu on kyllä aivan ihana! Olen ennenkin ihastellut sitä. Täältä niitä ei saa mistään, joten täytyy varmaan etsiä jokin nettikauppa, joka toimittaisi suoraa kotiin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *