Asuntomessuilla: Kammareita

Ei niin kovin monesta makuuhuoneesta tullut otettua kuvaa, joten laitetaan tähän samaan syssyyn kaikki makuuhuoneet, lastenhuoneet ja työhuoneet, joita tuli kuvattua. Tämä makkari osui mun värimieltymyksiin. Mustavalkoista ja kaunista harmaata. Jättimäiset neulokset on sisustuksessa selvästi in! Virkattujen mattojen sijaan bongasin jonkun neulotun maton. Tapettiseinä on aika erikoinen, mutta oli selkeästi se tämän talon juttu!

Villa Harmonysta ei kovin montaa kuvaa ollutkaan. Makkarissa oli kivat turkoosit väripilkut. Valaisimet on tosi söpöt!

Muutamia varsin suloisia lastenhuoneita pikkuisille. Bambivalaisin on kyllä aivan ihana. Samoin alemman kuvan lakanat. ♥

Ikealla sisustetun kodin lastenkammari oli raikas väritykseltään. Mustavalkoraidallinen verho näyttää hyvälle. Oispa aika kiva laskosverhona!

Välillä vähän värillistäkin betoniseinää. Toisen tämän talon lastenhuoneen betoniseinä oli keltainen. Vähän muutakin kuin harmaata betonia…

Alimpien kuvien huoneet (Lantti) oli aika kiva pari tapettien ja valaisimien puolesta. Vanhat Artekin tuolit on melkeen samanlaiset kuin mulla oli lapsena. 🙂

Pari kivaa huonetta jäi kelvollisten kuvien puutteessa näyttämättä, mutta olihan näitä tässäkin.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanat nuo pallo lakanat =) Tiedätkö kenen valmistamat ne ovat. Olen pitkään jo metsästänyt pallo lakanoita pikkuiselle.

 2. 2

  sanoo

  Olipa kivoja lastenhuoneita! Ferm Livingin Harlequin-tapetti ja Bambi-lamppu ovat toivelistalla. Harmi, ettei sitä enää itselle voi sisustaa lastenhuonetta 😉

 3. 3

  sanoo

  Kiva katsella noita valitsemiasi kohteita itsekin jo messuilla käyneenä. Kaikkea ei ole tullut edes huomattua kun on niin paljon nähtävää ja aika oli rajallinen. Mieli tekisi vielä mennä uudestaan messuille kun ovat vieressä.

  • 3.1

   sanoo

   Minäkin huomasin, että paljon on jäänyt juttuja messuilla hoksaamatta, niitä löytää vasta muiden blogipostauksista. 🙂 Olisi aika avartavaa tehdä toinen kierros, löytyisi varmasti vielä paljon nähtävää!

 4. 4

  sanoo

  Harmi etten itse ehdi messuille lainkaan tänä vuonna :/ Mutta hienoja kuvia ja yksityiskohtia olet bongannut, paljon graafista linjaa.

  • 4.1

   sanoo

   Kyllä, varsin graafista oli sisustus messuilla. Tai sitten jätin ne pehmeämmät linjat huomaamatta ja kuvaamatta. 🙂 Pari kohdetta tuli ainakin sivuutettua täysin, kun ei tyyli iskenyt lainkaan.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *