Alku Instagramissa

instagram_

Esmeraldan alkutaival instagramissa on sujunut aivan kohtuullisen kivasti. Alkuun pelkäsin, tuleeko sinne päivitettyä koskaan mitään, mutta kyllä sitä näköjään oppii uusia juttuja, vaikka vähän myöhässä olin instagram -innostuksessani. Kollaasissa on katsaus instagram -kuviini syksyn ajalta. Aika paljon sinne tulee päivitettyä räpsyjä blogijuttujen ulkopuolelta, vähän arkisempaa ekstraa ja ihan vain kuvaamisen ilosta poimittuja juttuja! Kiva, kun olette löytäneet sinne niin hienosti jo seurailemaan, tylsähän se olisi yksin omia kuvia katsella! Monet teistä lukijoistakin olen jo löytänyt seurattavakseni.

Kyselin teiltä aluksi vinkkejä ja niistä olikin alkuun pääsyssä apua. Tosin, lumian sovellusten kanssa en edelleenkään ole sinut, en kyllä lumiani kamerankaan, joten tili päivittyy tabletin kautta. Kuvat ovat tabletilla tai järkkärillä otettuja pääasiassa. Kameran kuvat siirrän koneelta dropboxin avulla koneelle Ei mahdottoman työlästä sekään.

Kollaasin ensimmäinen kuva on tältä päivältä… tosin, enää keittiön seinä ei ole ollenkaan noin tyhjä. Kotona töiden tekemisen haittapuolia on se, että idat pystyy liian helposti toteuttamaan hetkessä kun työt on mahdollista laittaa hetkeksi tauolle. Kärsin ilmeisesti tyhjän seinän syndroomasta, sillä tuo seinä tyhjillään oli aivan mahdoton ajatus minulle, se näytti niin …no, tyhjälle!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minäkin olen miettinyt Pauline’s -blogin laittoa Instagramiin, mutta pelottaa juurikin se, ettei siellä koskaan tapahtuisi mitään, eli kuvat jäisivät ottamatta 😀

 2. 2

  sanoo

  Kiva, että joku muukin on ”jäljessä” tuossa Instagramin käytössä. Saan huomenna uuden iPhonen ja ajattelin samalla luoda itselleni Instaan tilin. Saa nähdä kuinka paljon sitä tulee sitten päivitettyä.

 3. 3

  sanoo

  Mä olen siis niin out! Mulla ei ole vielä instagrammia, mutta ei ole kyllä sellaista puhelintakaan, millä sitä saisi nopeasti päivitettyä… kiva tietää, että onnistuu muillakin laitteilla. Ehkä tässä sitten joku päivä tutustun instan saloihin:)

  Ihania kuvia sinulla:)

 4. 4

  sanoo

  Kivoja kuvia sulla Instagramissa! Ja siellähän me seuraillaan : ) Minä kuvasin pitkään pelkästään puhelimella, mutta nyt olen sinne Instaan pari kameralla otettua kuvaakin siirtänyt. Se on hyvä juttu, että nyt Instagramin myötä niistä arkisemmistakin jutuista on helpommin muistanut napata kuvia : )

  • 4.1

   sanoo

   Siellähän me! 😀 Mä koitan nyt enemmän laittaa sinne niitä räpsyjäkin, kun nimenomaan siihen ajatukseen alunperin instagramissa ihastuin… ettei tarvitse niin hifistellä aina kuvien kanssa. 🙂 Toi on ihan totta, että tulee otettua ihan arkisiakin kuvia ja se on kiva!!

 5. 5

  @nne sanoo

  Mä oon omaan Lumiaan ladannut 6tag nimisen sovellluksen, ja sillä pääsee käyttämään Instagramia 🙂 On helppo käyttää. Sitä on paljon kehuttu ja sen perusteella sen valitsin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *