Aivojen nollaus

nollaus3

Uuden oppiminen on hyvä kokemus, uudet asiat avartaa tietämystä, mutta kun kerralla saa päähän valtaisia määriä uusia asioita, tuntuu aivot ylikuormitetuilta ja kapasiteetti täydeltä. Tuntuu, että käyn ylikierroksilla, joten asioiden sulattelu ja aivojen nollaus on nyt paikallaan, joten taidan siirtää ajatukset ihan muihin asioihin. Kaikkeen sitä lupautuukin, uusiin haasteisiin työelämässä. Tällaisen päivän päätteeksi toimii hidastakin hitaampi koti-ilta mainiona rentoutumis- ja nollauskeinona. Päivälliseksi tehtiin pitkään ja hartaudella haudutettu sienirisotto, johon muuten löytyy tarvikkeet lähes aina, vaikkei kauppaan olisi ehtinytkään, kun pitää kuivaruokakaapissa aina paketin risottoriisiä ja säilöttyjä sieniä on vielä reilusti jäljellä. Nyt kyllä käytimme tuoreita herkkusieniä. Friida pohti herkkusienten nimen alkuperää, sillä voihan olla jossain joku joka ei pidäkään herkkusienistä…(ai voi vai!?) Risoton kruunaa parmesaaniraaste, jota ilman risotto ei olisi mitään.

nollaus1

Aivojen nollaukseen sopii myös kameran esiin otto ja kuvankäsittely; pieni tovi koneella kuulokkeet korvilla muu maailma hetkeksi ulos sulkien… Juoksulenkki tekisi nollauksen varmasti tehokkaimmin, mutta eilisen pidemmän lenkin jälkeen ei taida paukut siihen riittää. Ehkä pieni kävelylenkki ajaisi edes lähes saman asian… Viikonloppuna ystäviltä saadut tulppaanit ovat osoittautuneet uskomattoman kauniiksi ja kukinnot tuo mieleen pionit. Harmi kun ne vetelee jo viimeisiään… ehkä viikonloppuna on taas valkoisten kukkien vuoro. Viikonloppu menee yksinhuoltajana ja ohjelmaa on synttäreistä ja futisturnauksesta lähtien, mutta eiköhän täällä ehditä huiliakin… Mahtavaa, että huomenna on taas perjantai! Sellaista höpönlöpinää tällä erää… eihän aina tarvitse olla varsinaista asiaakaan!?

nollaus2

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 1

    Minna sanoo

    Hyviä aivojen nollauskeinoja! Minulla on tehnyt tämän postauksen lukemisesta saakka sienirisottoa mieli, joten tänään kokkaan sitä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *