Aina ei voi onnistua

IMG_2708

Tänään minun piti ottaa kuvia talvisemmasta olohuoneesta, tai lähinnä olohuoneessa olevasta työpisteestä. Toisinaan kuitenkaan kaikki ei mene ihan putkeen ja suunnitelmien mukaan. Kamera ei millään suostunut tottelemaan kun koitin saada kelvollista kuvaa valopalloista, sillä luonnonvalo ja tunnelmavalo samassa kuvassa ei ole mikään helppo yhtälö. Kameran kankea jalusta oli harvinaisen hankalana tänään ja kissa päätti, että se voisi koristaa jokaista kuvaa tai vähintäänkin vetää tuon työtuolillani olevan lampaantaljan alas. Sitten kun olin saanut muutaman kuvan otettua, kamerasta loppui akku… Eipä siinä sitten mitään. Ehkä ensi kerralla sujuu paremmin. Sainpa kuitenkin muutaman kuvan kasaan.

Yksi asia vihdoin onnistui, nimittäin nuo Pauli -serkun valopallot toimivat taas kun löysin 20 lampun valosarjan, johon vaihdoin pallot. Talvisempaa tunnelmaa ne tuokin, valkoisten juttujen kuten lampaantaljan kanssa. Ihan kiva tässä on nyt istuskella ja kirjoittaa blogia sekä tehdä töitä!

kissa poydalla
IMG_2710

Musta ja valkoinen kivi on tyttäreni maalaamat, minulle lahjaksi. On ne kyllä kivat! Liitutaulumaalilla maalattu varsinkin.

ps. Lidlin liljat ei haise niin pahalle kuin taannoin kukkakaupasta ostamani. Kärsii jopa istua tässä ihan vieressä…

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mistä löysit 20 valon sarjan?
  Etskelen myös uutta elämää Paulin palloilleni! 🙂
  Prismassa oli eilen vaan 40 valon sarjoja.

  • 1.1

   sanoo

   En löytänyt mistään sellaisilla samanlaisilla ”vanhanaikaisilla” pikkuvaloilla olevaa valosarjaa. Ostin sitten 20-lamppuisen ledvalosarjan, jossa lamput on jonkin verran pienempiä kuin alkuperäisessä, mutta näppäränä tyttönä ompelin pallot kiinni valosarjaan niin, että ne pysyvät kiinni kun pallojen reijät oli suuremmat. Säästöpörssistä löytyi tuo 20-lamppuinen lämpimän valkoinen valosarja ihan muutamalla eurolla.

   Tämän operaation jälkeen huomasin, että seitashopissa olisi ollut Happy lights valosarjoja myynnissä. http://www.seitashop.fi/hehkulamppuvalosarja-valoa-valkoinen-johto-p-5050.html

   • 1.1.1

    sanoo

    No hei kiitos!
    Muistaakseni viimeksi kun katsoin, siellä oli vain 35 valon sarjoja. Tai sitten se oli joku muu nettikauppa. 🙂 No, kiitti kuitenkin vinkistä!

 2. 2

  sanoo

  Kissat on kyllä kummallisia, kun aina yrittävät ängetä kuvaa, leikkiä kameran hihnalla tai pureskella kamerapiuhaa. Onneksi meidän riiviö keskittyi sohvalla köllimiseen tänään kuvia ottaessani.

  • 2.1

   sanoo

   Meidän kisu yleensä antaa häärätä rauhassa kunha sitä ei vaan häädetä pois tieltä. Nyt siirsin herran sen omana pitämästä nojatuolista pois niin taisi hiukan ärsyyntyä. 😀

 3. 3

  sanoo

  Tosi kiva tuo yksinkertainen lilja”kimppu”! Täytyykin kokeilla lidliläisiä, joskus hajua tosiaan on liikaa…

 4. 4

  sanoo

  Ihana kisulainen!! Vaikka myönnetään, ettei maailman ihaninta ole kisut silloin kun yrittää tehdä töitä tai muuta tarpeellista, koska silloin on tuotava palloja tai tultava makoileen läppärille – tottakai!! ♥ Ihanat kivet, ja lahjaksi saatuna parhautta 🙂

 5. 5

  sanoo

  On varmasti ihana tehdä koneella hommia, kun voi välillä rentouttaa silmiä katsomalla ulos. Kaunis työpiste teillä on! Kisu näyttää tosiaan ihan samalta kuin meidän Tiuhti.:) Liljat ovat kauniita, mutta meillä on kattien kanssa ilmennyt sellainen ongelma, että he syövät kaikkea kasvillisuutta oikein mielellään… liljat ovat käsittääkseni myrkyllisiä, joten en ole rohjennut testata, maistuisivatko nekin tyttösille. :/

  • 5.1

   sanoo

   Tässä on kyllä ihana istuskella! Vaikka olisi ihanaa levittäytyä omaan työhuoneeseen kamojen kanssa, on siinä hyviäkin puolia, että istuskelen olohuoneessa… muu porukka touhuilee omiansa ympärillä ja saa katsella takapihalle samalla!

   Meidän kissa syö monia kasveja, jotka eivät ole myrkyllisiä. Eläimillä on ihmeellinen taito kiertää myrkylliset kasvit. Eipä ole koskenutkaan liljoihin, mutta tuostakin kimpusta on noita heiniä käynyt kyllä nakertelemassa.

 6. 6

  Korukopan Eija sanoo

  Voi että kauniita kuvia, tykkään niin kovasti! Tuo kissan asento ja keskittyminen näyttää mainiolta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *