>Äidiltä tyttärille – Helppo DIY

>

So simple!
Käytöstäni poistunut toppi tytöille mekoksi. Ihanan helppoa, kymmenen minuutin projekti.
Sivusaumoista ensin ompelukoneella sovitusta varten sisään. Kun oikea koko löytyy, saumurilla sivut kapeaksi (onnistuu toki ompelukoneellakin). 
Olkaimet irti ja ompelu keskemmäs. Leikkasin olkaimet keskeltä kahtia ja laitoin rusetille.
Valmista!
 Ja todellakin, menee molemmille tyttärille. Vaikka tytöillä on kolme vuotta ikäeroa, tällaisissa yksinkertaisissa vaatteissa sama koko menee kummallikin.
Kesäloman jälkeen on ollut jonkin sortin bloggauskankeutta. Monenlaista on ollut mielessä, josta voisi blogata, mutta enpä ole saanut aikaiseksi. Jospa tässä pikkuhiljaa virkuistuis tämänkin suhteen.
Nautiskelkaahan kesän viimeisistä viikoista! Toivottavasti kesää vielä elokuun ajan kestää.
Kommentit
 1. 1

  Sanna-Riikka sanoo

  >Jälleen kiva idis:), tuunailu on mukavaa, multa vain puuttuu nyt inspis ja kaikki tuunaus tavarat lojuvat kellarin perukoilla, jospas syksy tois uutta intoa siihenkin puuhaan!!!

 2. 2

  Nonna sanoo

  >No onpas kiva idea! Kyllä pienellä vaivalla saa monelle "roskalle" lisäaikaa. Neidit ovat taatusti tyytyväisiä!

 3. 3

  Esmeralda sanoo

  >Sanna-Riikka, Kiitos! Syksyn sateisinä päivinähän sitä on hyvä jälleen tuunailla ja värkätä! :DNonna, Kyllä! Tyytyväisiä neitejä. Kiitos.

 4. 4

  "Alma" sanoo

  >Ompa kaunis mekkonen. Ensi kesäksi voisi meidän neitille tuollaisia ommella. Keirrätyksessä nyt olisi vielä halvalla kesätoppeja 🙂

 5. 5

  Josefina sanoo

  >noh! Loistava idea, helppo ja hauska! Ehdottomasti kokeiluun jo täksi kesäksi ja talven lomareissua varten!tack

 6. 8

  Lovviisa sanoo

  >Tulipa soma ! Kun tyttäret varttuu voitte vaihella vaatetta ja kenkää iliman tuunauksia…Niin täällä meillä 🙂

 7. 9

  Ansku sanoo

  >Tosi hauska idea! Minulla on vähän samantapainen tunika – tytöt on isoja, mutta kenties siitä voisin tuunata itselle hameen. Resori on ylempänä ja malli on hassun pallomainen. (Sopisi kyllä äitiystunikaksikin, eli säästöön vaan kaappiin)

 8. 10

  Minni sanoo

  >Voi vitsi, kun sulla riittää noita loistavia ideoita! Kivan näkönen tuli. Pakkopakkopakko saada ompelukone.. Kiva, kun olit vieraillut mun blogissa:)T: Minni ps. Ei meilläkään se pallokangas aiemmin ole tarvinnut pesua. Nyt vaan kaksi alle 2-v. saanut sen aikamoiseen kuntoon, vaikka pyyhkinyt olen kuin viimestä päivää;) Täytyy testata pesua ja katsoa mitä käy..

 9. 11

  Esmeralda sanoo

  >Kiva, kun tykkäätte! 🙂 Suosittelen kyllä kokeilemaan. 🙂 Katselin jo muitakin käytöstä poistuneita toppeja sillä silmällä…Minni, Laitatko viestiä, kuinka liinan kävi konepesussa!

 10. 13

  Minni sanoo

  >Koitan muistaa laittaa sulle viestiä. Tänään kokeilen kuinka mustaksi sillä liinalla saa pesukoneen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *