>Äänestämään

>

Hei Kaikki,
Mikäli pidit viime viikolla esittelemästäni makuuhuoneesta, voit käydä äänestämässä meidän makuuhuonetta Sisustus ja Sepustus -blogin Makuuhuone -äänestyksessä numerolla 1.
Ilokseni huomasin, että ääniä olikin kertynyt jo oikein mukavasti.
If you like our bedroon you can vote here number 1!
Olen saanut lähiaikoina paljon uusia lukijoita ja toivottelenkin teidät kaikki tervetulleiksi! Mukava, että juttuni kiinnostavat ja lukijoita riittää.
Yllätyksekseni olen saanut myös paljon ystävällistä sähköpostia teiltä blogini seuraajilta. Koitan vastata kaikkiin viesteihinne ja kysymyksiinne, vaikka toisinaan saattaakin hetki kestää ennen kuin ehdin kirjoittelemaan. Kiitos kaikista iloisista viesteistä!
Iloa alkaneeseen uuteen viikkoon! Ja bloggailemisiin!
Kommentit
 1. 1

  Johanna sanoo

  >Minä kävinkin jo äänestämässä, teidän makkari on niin ylellisen kaunis ja harmoninen, juuri minun makuinen makkari <3

 2. 2

  S sanoo

  >ai mä en tienny et se on teidän kodista!!! mietinkin et pitääköhän makkarin omistava ihminen blogia :D. tosi kaunista ja ääneni sai!!iloa sunkin viikkoon 🙂

 3. 3

  S sanoo

  >oisin kysyny vielä teidän sängynpäädystä (mikä on upea) et kuinka syvä ja korkea se on? onko se mattavalkoinen vai kiiltävä?meidän makkarissa sama kattovalaisin ja ruusutyynykin löytyy :))

 4. 5

  Esmeralda sanoo

  >Johanna, Kiitos äänestäsi!S, Sängynpääty on Ikean Brimnes. Se on mattavalkoinen ja 111cm korkea ja 28cm syvä. Pidän sängynpäädyssä erityisesti tuosta säilytystilasta, sivulla olevista hyllyistä. Täytyypä käydä katsastamassa, löydänkö blogistani kuvia makuuhuoneestasi, kun on niin samanlaisia esineitä. 🙂 Ja Kiitos sinullekin kun äänestit!Marika, Kiva! Kiitos!

 5. 6

  saaraps sanoo

  >ääni annettu :D. Monta oli kivaa makkaria, mutta teidän nousi suosikiksi (yritin unohtaa tuttavuuden :))!!! Aivan ihana!Oi, kiitos tunnustuksesta!<3Hyvää alkanutta viikkoa teillekkin :)!

 6. 9

  selma sanoo

  >Mukavaa viikkoa ja ihania asioita odottavissa sinulla keväällä! Mäkin oon iltavirkku ja nauttisin rauhallisista aamuista enkä tosiaankaan voi uskoa että minulla on jo koululainen:)

 7. 10

  Lovviisa sanoo

  >Kipasempa äänestämässa…Täälläkin maan möyrintää ootetaan ja kesäkukkia lehistä katellaan. Ja se on kyllä ihimeellistä että lapset ne vaan kasvaa(tai meillä eivät ennää kasva vaan vanhenevat)ja ite pysytään vaan nuorina ja nätteinä:)

 8. 11

  Ainosofia sanoo

  >Arvaas ketä äänestin 🙂 "vaalisalaisuus" Upeaa makkaria tietty, joka on lähellä sinua <3

 9. 12

  Esmeralda sanoo

  >Saara, Kiva että valitsit meidän makkarin kauneimmaksi, vaikka oletkin puolueellinen! :DKiitos Anis!Purnauskis, Kiitos sinulle!selma, Elämässä pitää olla aina jotakin odotettavaa, että jaksaa arkea. :)Lovviisa, Kiva kun kävit.Ainosofia, Ketähän lie äänestit!? 😀 Kiitos!♥

 10. 13

  eikku sanoo

  >Kävinki jo äännestämässä. Kaunista on.Kiitos tunnustuksesta, pitääpä koittaa muistaa vastailla.

 11. 14

  kangastus sanoo

  >Kaunis kiitos tunnustuksesta!<3 Nyt vasta sen huomasin. Ja makkari on kaunis, täytyypä käydä äänestämässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *