A little bit of christmas

joulun varitKerroinkin jo, että meillä on laitettu joulufiilistä hiukan keittiöönkin. Valitsin yhteistyössä Seitashopin kanssa tuotteita Seitashopin verkkokaupasta tuomaan joulua meille. Ihastelin jo aiemmin postaamissani House Doctorin inspiraatiokuvissa paperisia kennopalloja, joten niitä halusin ehdottomasti meillekin. Paperipallot saavat roikkua tässä joulua odotellessa oksissa, mutta ehdottomasti ripustan ne joulukuuseen sitten! Risuja laitoin Bloomingvillen vaasiin. Vaasi on aivan täydellinen kaveri aiemmin tänä vuonna Tanskasta ostamalleni pienemmälle Bloomingvillen vekkimaljakolle. Ferm Livingin mustavalkoiset servetit käy ihanasti pallojen ja maljakon kanssa yhteen!

Aurajuusto ja PiparitMustavalkoinen Joulu

Design Lettersin mukit on tosi söpöt hyasinteille. Voisihan niitä käyttää tarjoiluastioinakin joulun aikaan! Mukeille pariksi valitsin Design Lettersin tarjoilukulhon pähkinöitä ajatellen, jolle on paljon käyttöä joulun jälkeenkin!

NOEL Mukit

Ferm Living servetit

joulu keittiossa

Tässäpä tuli samalla esille meidän tämän vuoden joulun ainekset. Mustavalkoista pehmennetään reilusti harmaalla. Luonnosta poimin sävyjä ja myös koristeita. Eikä tietenkään unohdeta kukkia, kasveja ja kynttilöitä, joita ilman joulu ei ole joulu!

//Joko teillä on mielessä joulun sävyt ja koristeet jo mietittynä?

Postaus toteutettu yhteistyössä Seitashopin kanssa. Nimellä mainitsemani tuotteet saatu seitashopista.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Näyttää minun silmään tosi kivalta! Samoilla linjoilla olen suunnitellut meille joulun koristuksia.
  -k-

 2. 3

  sanoo

  Ihania kuvia.
  NOEL-mukit on todella kivat. Harmittaa kun en itselleni niitä hankkinut kun olisin voinut.
  Tänä vuonna mennään taas hyvin hillitysti omassa kodissa, sillä oelmme koko joulun taas poissa. Ihastelen sitten äitini joulu asetelmia 🙂

 3. 4

  Suffeliini sanoo

  Ihanat kuvat ja sävyt! Itse aattelin tänä Jouluna mennä valko-hopea-punainen linjalla. 😉
  Vaikka muuten onkin se musta-valkoinen in. 🙂

 4. 5

  sanoo

  Ihanat joulutunnelmat!! 🙂 Täällä kovasti valmistaudutaan mustavalkoiseen jouluun ja mies on ihan innoissaan!! 😀 Ennen en tykännyt tähdistä ollenkaan ja nyt joulu on täynnä niitäkin. Eli IHANA erilainen joulu meillä, nautin 🙂 Mä kyllä niin rakastan kennopalloja, noita on käytävä kurkkimasta shopista 🙂

 5. 6

  sanoo

  Oikein kivan näköistä! Veikkaan, että tuolla harmaa/musta/valkea+luonto tyylillä mennään – ellei mieli muutu 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *