8. luukku: Kimaltava Joulu

Meidän joulussamme on hopean hohde tärkässä osassa.
Oikeaa hopeaa tosin hyvin vähän löytyy, lähinnä kynttilänjaloissa ja joissakin aterimissa. Senkin edestä on sinkkiä, niin kiiltävänä kuin mattanakin, on köyhäinhopeaa ja hopeajäljiltemiä. Kimallus tuo juhlan tuntua!
Hopea on valkoisten kukkien ja valkoisten kynttilöiden kanssa täydellinen yhdistelmä.
Kuuluuko teidän jouluun hopeista hohdetta tai kullan kimallusta? Kenties molempia?
Kommentit
 1. 2

  Johanna sanoo

  >Voi mitä ihanuuksia oletkaan kuvaillut. Ja kyllä, ehdottomasti hopea kuuluu ja eritoten köyhänhopea on noussut suosiooni.

 2. 3

  Hilda sanoo

  >Ihania asetelmia! Rakastan köyhäinhopeaa ja keräilen sitä innoissani 🙂 Minun jouluni vähän rönsyilee punaisen, valkoisen ja hopean välillä.. Olen joskus nähnyt myös upeita kulta-valko-punaisia sisustuksia..jotenkin kaikki erilaiset kauniit joulukodit on omalla tavallaan ihania!!

 3. 4

  Päivi sanoo

  >Tosi kaunista kuvissa. <3 Meillä myös hopea kuuluu ehdottomana osana jouluun. Silleen sopivasti bling blingiä pitää olla… ;)-Päivi-

 4. 5

  Minttunen sanoo

  >Ihania asetelmia!Itselle hopea,punainen,valkoinen on ne joulun värit.Kullan väriset jutut ei ole iskenyt muutamaan jouluun:)

 5. 7

  Päm sanoo

  >Kyllä kimallus kuuluu joulun taikaan :)Aikasempina vuosina kuusemme ollut puna/kultainen, tänä vuonna puna/hopea/valkoinen….köyhäinhopea nostaa kovasti täälläkin päätään :)Ihanaa keskiviikon jatkoa!

 6. 8

  Suveliina sanoo

  >Molemmat kimalluksen värit kuuluvat jouluun. Hieman punaista ja valkoista myös. Mutta kaikkia hyvän maun rajoissa. Kaunis asetelma! Mukavaa viikkoa!

 7. 10

  Marielisa sanoo

  >Kauniit kuvat <3Itse olen aina ollut enemmän hopea- kuin kultaihminen, mutta lokakuussa törmäsin hurmaavaan kuvaan, jossa oli joulu tehty ruskealla, kullalla ja valkoisella – ja siinä samassa päätin, että niillä mennään meidän joulu tänä vuonna! Nyt olen huomannut, etten voi pilkahduksesta punaistakaan välttyä, joten sitäkin siis myös, mutta vain hitunen joukkoon ;)Viime vuonna oli valkoista ja hopeaa…

 8. 11

  Lovviisa sanoo

  >Juu justiinsa, samanlaisia tuikkukippoja ja hoppeenvälkettä meilläkin…mutta myös rippaus joulunpunasta:)

 9. 12

  A-L sanoo

  >Kaunista hopean hohdetta!Meillä ei tänä jouluna kamalasti hopea välky, vaikka siitä pidänkin.Valkoisella linjalla mennään, mukana toki ripaus punaista ja harmaata:)

 10. 14

  Esmeralda sanoo

  >Päivi, Nimenomaan, Bling Blingiä! 😉 Juhlatunnelmaa nostattamaan!Minttunen, Meilläkään ei muutamaan vuoteen ole kultaa pahemmin ollut. Muutamissa kuusenkoristeissa kyllä.Paitsi nyt tytär toi niin ihanan kultaisen koristeen kerhosta kotiin, että se pääsee paraatipaikalle! Täytyykin esitellä se teille myöhemmin… :)Marielisa, Kulta-ruskea-valkoinen joulu kuulostaa upealle! Täytyy tulla katsastamaan, jos esittelet lisää blogissasi. :)Ihanaa kun kävitte ja jaksatte aktiivisesti seurata joulukalenteriani. <3

 11. 15

  Uuden Kuun Emilia sanoo

  >Voi, meillä taitaa hohtaa vain iloinen sekamelska :)Kaunis tunnelma sinulla siellä!

 12. 16

  -Heli- sanoo

  >Ihania tuikkukuppeja :)Meillä on kans hopeaa jonka seurana punaista ja valkoista.

 13. 18

  Marika sanoo

  >Miten kaunista! Ihanan tunnelmallista, ihanaa. Tuossa kun saisi istuskella ja katsella ympärilleen kynttilänvalosta nauttien 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *