6. luukku: Onnea Suomi!

Onnea Suomi!
Pientä sinistä koristusta kotiin Itsenäisen Suomen kunniaksi.
Tänään meillä…
 syödään suomalaista ruokaa.
valmistetaan joululaatikot joulua varten.
sytytetään illalla ikkunaan kaksi kynttilää.
muistellaan Suomea sodassa puolustaneita isovanhempia.
katsotaan illan lähetystä Linnasta.
Millaisia Itsenäisyyspäivän perinteitä teidän kodeissa on?
Hyvää Itsenäisyyspäivää!
Kommentit
 1. 2

  Niina sanoo

  >Meillä ei ole mitään tiettyjä perinteitä.Tänään päästään äidin joulupöytään! <3 Linnan juhlia tulee tieysti myös seurattua!Hyvää itsenäisyyspäivää!Ihana tämä sun joulukalenteri! 🙂

 2. 3

  Suveliina sanoo

  >Elokuva Tuntematon sotilas kuuluu meidän Itsenäisyyspäivän perinteisiin. Aiemmin se katsottiin yhdessä isän kanssa, kun kotona vielä asuttiin, mutta nykyään isä laittaa tekstarin miltä kanavalta ja mihin aikaan se tulee =) Ollaan näin hengessä mukana. Illalla katsotaan linnan juhlia.Mukavaa Itsenäisyyspäivää myös sinulle!

 3. 4

  Tuire sanoo

  >Kauniita lippuja ja sinivalkoinen poro! Seimiasetelma on aivan hurmaava myös! Ihanaa nähdä glamouria tänään. Hyvää itsenäisyyspäivää!

 4. 5

  selma sanoo

  >Kaunis itsenäisyyspäivä teillä! Meillä on aika sama ohjelma. Tosin joululaatikot jää tekemättä tältä päivältä. Ja itsenäisyyspäiväjuhlat pitää katsoa. Mun 7v tyttökin kysyi, että saahan katsoa ihania pukuja. Kohta mennään luistelemaan!

 5. 6

  Merja K sanoo

  >Ihanaa itsenäisyyspäivää! Kauniita asetelmia :)Meillä ei ole erityisiä perinteitä kuin että vietetään aikaa perheen kesken ja nautitaan kiireettömyydestä. Linnan juhlat kuuluu tietty ohjelmaan

 6. 7

  Sude sanoo

  >Meillä on yleensä tämä päivä ollut askartelupäivä. Kerrankin tuntuu olevan aikaa, kun ei pääse kauppoihin eikä muillekkaan asioille :)Hyvää Itsenäisyyspäivää Sinulle.

 7. 8

  Päm sanoo

  >Vapaapäivää täällä vietetään, ei mitään erikoista ohjelmaa…lasten huoneisiin kuusien laitto, mutta ei siis mitenkään perinteisesti juuri tänä päivänä…tietty illalla sitten linnanjuhlat :)Mukavaa itsenäisyyspäivää!

 8. 9

  Marielisa sanoo

  >Kauniita kuvia <3Aikalailla samanmoinen ohjelma meilläkin, paitsi että ne joululaatikot tehdään vasta tuonnempana ja juustotarjottimella mennään illemmalla tuolla syömäpuolella. ;)Linnan juhlat telkkarista kuuluu minun ja kuopuksen ehdottomiin perinteisiin, mies taas katsoo Tuntemattoman, aina ;)Mukavaa itsenäisyyspäivän jatkoa teillekin!

 9. 10

  Johanna sanoo

  >Upeita kuvia ja niitä katsellessa välittyy niin kaunis tunnelma. Oikein ihanaa ja rauhallista itsenäisyyspäivää myös teille <3

 10. 11

  saaraps sanoo

  >Kaunista! 🙂 Tulee niin ihana tunnelma. Meillä on perinteisesti leivottu pipareita itsenäisyyspäivänä, joten eilen tein taikinan. 🙂 Joululauluja kuunnellaan ja pitäähän se illalla vähän seurata linnanjuhlia!Ihanaa itsenäisyyspäivää teille kaikille <3!!

 11. 12

  Anonymous sanoo

  >Kauniita kuvia täällä sinun joulukalenterissa! Hyvää itsenäisyyspäivää!

 12. 16

  Sini sanoo

  >Hyvää itsenäisyyspäivää! Täällä on syöty omatekemiä karjalanpiirakoita ja poltettu kynttilöitä 🙂

 13. 17

  Sisko sanoo

  >Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa!suomi sisustusta teillä, kiva 🙂 Hieno asia, kun saamme viettää tälläistä päivää.

 14. 19

  Esmeralda sanoo

  >Nyt on Linnan juhlatkin paketissa. :)Ihanaa, kun olette vierailleet sankoin joukoin täällä. Kiitos teille mukavista viesteistänne!Suveliina, Itse en ole katsonut Tuntematonta sotilasta kuin kerran. Voisi olla valaisevaa katsoa uudelleen. :)Selma, Meilläkin tytöt ihastelivat yhdessä prinsessapukuja! Mahdoton mekastus jokaisen vaaleanpunaisen kohdalla! ;)MerjaK, Se kiireettömyyshän se on parasta tällaisissa vapaapäivissä! :)Sude, Onpa kiva idea viettää askartelupäivää itsenäisyyspäivänä. 🙂 Voisin itsekin joskus kokeilla, jos siirtäisin laatikoiden teon toiselle päivälle!saaraps, Meilläkin kotona leivottiin pipareita aina itsenäisyyspäivänä. :)Sini, Vau! Varmasti herkullista. Milloinkahan minä uskaltaisin kokeilla tehdä itse karjalanpiirakoita!? Sisko! Niin on. Hyvä, että on tällainen päiva jolloin tulee mietittyä itsenäisen Suomen merkitystä! <3

 15. 21

  Mirjami sanoo

  >Ihana blogi sinulla! Liityin heti lukijaksi! Tulen uudelleen paremmalla ajalla selailemaan hauskoja ideoitasi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *