58 neliötä kauneutta Nordenskiöldinkadulla

stadshem1

Tämä keskiviikkoaamu alkaa sisustusinspiraatiokuvilla, joihin ihastuin taannoin pitkästä aikaa Ruotsin kiinteistönvälityssivujen helmiä kahlatessani! 58 neliön asunto ihastuttaa pehmeydellään ja rauhallisilla sävyillä. Koti on yllättävänkin hempeä ja romanttinen minun makuuni, mutta kaunis se on kuin mikä! Vaikka en mikään Ikean Ektorpien ystävä ole, kyllähän tuo sohva tähän asuntoon sopii hyvin. Konjakinruskea nahkatuolikin sopii tyyliin täydellisesti ja tuo muuten vaaleaan olohuoneeseen särmää.

stadshem2 stadshem3 stadshem4 stadshem5 stadshem6

Keittiö fasettihiottuine tiilineen ja posliinialtaineen sopii asuntoon mainiosti. Muutenkin keittiö henkii kaunista kodikkuutta. Upeaa on erityisesti betoninen työtaso, johon on upotettu kaasuliesi.

stadshem7 stadshem8 stadshem9

Makuuhuoneen nurkassa olevan työpisteen pöydän kannesta löytyy ihailemiani marokkolaisia keraamisia laattoja! Onpa ne kauniita yhdistettynä metalliseen pöydänrunkoonkin. Oikea helmi koko pöytä!

stadshem10 stadshem16stadshem11

stadshem13

stadshem14

Komerotkin saa kauneudesta täydet pisteet, mutta käytännöllisyydestä en mene vannomaan! 😉 Voisi olla aika työlästä päästä pienen oviaukon kautta koko garderobiin.

Mitäs tuumaat? Kolahtiko asunto sinuun?

Kuvat: Stadshem

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Tuohon pieneen kirjoitusnurkkaukseen ja pöytään minä tykästyin ihan kympillä, nerokas idea päällystää marokkolaistyyppisillä keraamisella laatoilla pöytä!

 2. 3

  Meri sanoo

  Ai kolahtiko?
  Toihan on täydellinen!
  Lattiakin on upee, vaikka oon luullu, etten tykkää kuultomaalatuista jutuista.
  Ja noi keittiön työtasot. Voiskohan tommoset tehdä ite..? Pinnottais jollain lakalla vai millä lie?

  • 3.1

   sanoo

   Minäkin olen ajatellut, ettei kuultomaalattu tai -lakattu puulattia olisi mieleeni, mutta tuo lattia näyttää ihan täydelliselle!
   Keittiön tasot voisi tehdä itse betonista valamalla. Betonitasojen pinnassa käytetään öljyä tai vahaa suojaamassa pintaa. Joistakin laastipinnotteista työtasoille olen kyllä lukenut, mutta enpä tiedä olisiko kuinka kestävä ratkaisu. Mutta valetut betonitasot olisi minun unelma!! 🙂

 3. 5

  Vivi sanoo

  Upea asunto! Erityisen paljon pidin betonitasosta, keittiön kuluneesta pöydästä ja marokkolaatoista pöydän pinnassa. Miten sellaisen saisi itsellekin…

 4. 6

  sanoo

  Kiva asunto! 🙂 pohja muistuttaa meidän asunnon pohjaa (kapea keittiö, tilava makkari, ruokapöydän paikka olkkarissa jne), meillä on vaan pikkuisen värikkäämpi kokonaisuus 😉 saa käydä kurkkaamassa!

 5. 8

  sanoo

  Aaaaaah, mitä kuvia olet löytänyt. Oikea helmi !!!

  Näitä jäin tuijottelemaan pitkäksi aikaa. Kiitos löydöstäsi, joka ilahdutti minun iltaani.

  terkuin Kirsi Naantalista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *